Copii nascuti in 2000 (03)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinaioana spune:

Saluare mamici din 2000! Ma inscriu in grupul vostru si as vrea sa-l introduc si pe un nou membru al copiilor nascutzi in 2000- Andrei, care a venit pe lume pe 16.10 si e un cumintzel si un iubaretz pupacios.

corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

quote:
Originally posted by mnarcisa

Intram si noi aici ca "datam" din 20.02.2000

O zi minunata tuturor

Narcis George si Narcisa

"O dorinta ti se indeplineste pe masura intensitatii ei"

http://up.photos.yahoo.com/ed/smnarci2000/album_handler

Buna,
Narcisa am trecut si pe copil pe lista, nu ai zis decat data nasteri, asa ca numele presupun ca e Narcis George, ce se vede la semnatura, da?
a doua problema e, nu ai pus link-ul cum trebuie de la poze, nu se vede nici o poza din albumele tale. Daca vrei ajutor cu link-ul scriemi un PM.
corinaioana acuma si Andrei e pe lista.

Bine ati venit si distractie placuta la subiectul copiilor din 2000

Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Multumesc mult. Da pe nazdrazan il cheama Narcis George, dar zapacita cum sunt am omis sa mentionez acest lucru. Cu link-ul cred ca am rezolvat-o.

quote:
Originally posted by Gabbriela

quote:
Originally posted by mnarcisa

Intram si noi aici ca "datam" din 20.02.2000

O zi minunata tuturor

Narcis George si Narcisa

"O dorinta ti se indeplineste pe masura intensitatii ei"

http://up.photos.yahoo.com/ed/smnarci2000/album_handler

Buna,
Narcisa am trecut si pe copil pe lista, nu ai zis decat data nasteri, asa ca numele presupun ca e Narcis George, ce se vede la semnatura, da?
a doua problema e, nu ai pus link-ul cum trebuie de la poze, nu se vede nici o poza din albumele tale. Daca vrei ajutor cu link-ul scriemi un PM.
corinaioana acuma si Andrei e pe lista.

Bine ati venit si distractie placuta la subiectul copiilor din 2000

Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte

Narcis George si Narcisa

"Cu cat e mai intuneric cu atat stelele stralucesc mai tare."

http://pg.photos.yahoo.com/ph/smnarci2000/my_photos

Mergi la inceput

mnarcisa am vazut si eu pozele, sunteti 2 draguti. Sa fiti sanatosi si fericiti.

0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte

Mergi la inceput

10.08.2000 - Andrei(Deiu) - Siminaf

La Multi Ani Deiu, sa cresti mare, sanatos si sa ai o viata presarata cu bucuri si realizari
Siminaf sa fiti sanatosi sa va bucurati de mandretea de baiat

Hellllooooo nimeni din 2000 nu mai posteaza la subiect, ati uitat de el? Copii vostri nu mai evolueaza, nu mai fac lucruri traznite, chiar nu aveti nimic de povestit, comparat, intrebat?
O zi buna

Gabrielle mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Raspundem la apel: Antonia a facut marti ultimul vaccin al copilariei, am inteles ca urmatorul va fii peste 5-6 ani. A fost f.cuminte, nu a plins . Locul injectiei s-a inrosit putin, dar ni s-a spus ca este o reactie normala. Ultimile masuratori: pe graficele de crestere sintem la 25% la greutate, adica 16 kg (cica ne lipsesc 4 kg ca sa fim in medie ) si la inaltime la 50% adica 106 cm. Cum drumul nostru a fost lung (inceput la 28 de saptamini si 1 kg) sintem multumiti de realizari .
Puiul nostru este in vacanta, se rasfata cu bunica. La Montreal a fost o vara exceptionala, de la sfirstul lui iunie am avut constant in jur de 30 de grade, caldura mare...Asa ca am facut o cura de piscina, cred ca am fost aproape in fiecare zii ...Vacanta noastra este planificata pentru mijlocul lui septembrie, cind mergem in Europa cu copil si bunica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Buna mamici de 2000!
Va rugam frumos sa ne treceti si pe noi pe listuta : Victor Ioan, data nasterii 07.01.2000.

Victor merge de la 2 ani si 9 luni la gradi, acum va fi la grupa pregatitoare.
In prezent, este in prima lui tabara, si se chinuie sa se poarte ca un barbat, adica sa nu ii fie dor de acasa.

Dintisorii nu ne-au cazut nici noua, si nici nu dau semn ca ar vrea sa cada.
Cel mai mult o iubeste pe bebelusha de la mine din burta si abia asteapta ca ea sa iasa. Prea mult nu mai are, caci sunt in sapt 34+.

Pe curand,
Cristina, mama lui Victor si a bebelushei 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Uite noi trecem pe aici....

Toata vara am fost la inot si am trecut cu bine...a terminat (passed) in grupa mare (cei de 9-10 ani) si el cu fratele lui au fost singuri care au primit nota de trecere pentru urmatorul curs (la avansati). Amindoi au trecut ca fulgerul prin cursul asta, fiind mutati de la unul la altul cu rapiditate. Se pare ca au mare talent amindoi dar in special Alex.

Am fost la cumparat uniforme (anul acesta este primul pentru Alex cind trebuie sa poarte uniforma) si nu vreau sa spun cit de mult s-a maimutarit in oglinzi la magazin: ma tot intreba daca-i sta bine, mingia stofa, nu i-a placut un stil de pantaloni...ce mai, un filfizon cu stil Vai de mine mai tirziu

In rest, ne bucuram de ultimile zile de vacanta...

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Pozele Noastre

Mergi la inceput

cge bine ai venit, acuma esti si tu pe lista , sarcina usoara in continuare.

Gabrielle mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Multumesc mult.
Victor se va bucura mult sa se vada pe internet cum zice el.

Weekend placut la toata lumea,
Cristina

Mergi la inceput