Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 36

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Bine, Tumpi, multumesc pt ajutor...bafta la rezultate!
Cata, e bine bb? iti mai faci griji, sau te-ai linistit?

Va pe toate! Un ingeras care va iub!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mai Cata,tu cand ai dat de testul ala slab pozitiv, pana l-ai facut pe urmatorul, tot emotii asa mari ai avut,-ca mine acum??ca eu mai am putin si lesin!m-a luat cu calduri si ma doare si stomacul de emotie cand ma gandesc sa mai fac unul!

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Costi, Pregnylul da test de sarcina fals pozitiv. Dupa 14 zile se elimina si poti face testul.
Bafta!

Monica si Bocanila de 36 sapt din burtica
AMR 27 zile

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

La cate ore dupa contact sexual se face TPC-ul? Depinde de medic: Moisa il face intre 4-8 ore, am citit si cateva articole care recomanda acest interval. Dar la fel de bine este posibil sa fie si peste 8 ore. Si spermatozoizii ajung acolo unde trebuie, doar analiza consta in examinarea la microscop a unei probe de mucus cervicalcare se preleveaza de pe canalul cervical , nu? ( Sper ca nu gresesc) Cine a mai facut TPC la cate ore de la contact ati facut testul? Chiar sunt curioasa cum e mai bine.

Teodora

Mergi la inceput

Fetelor, voi credeti ca poate sa mai fie testul fals pozitiv dupa 14 zile de la Pregnyl de 5000 ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Fetelor , chiar "daca voi nu ma vreti , eu va vreu" .Eu am sa va mai intreb cate ceva , desi pana acum nu mi-a raspuns nimeni la problema mea.Va rog sa ma ajutati si pe mine!
Daca am mucus egg , dureri si intepaturi , este posibil sa nu ovulez?
Referitor la fertility , daca am avut username si parola acum 2 luni ,trebuie sa imi fac altele sau sunt valabile acestea?
Va pup si bafta tuturor!

Mergi la inceput

Princess bine-ai venit printre noi; eu tot ce pot sa-ti spun este ca nu e obligatoriu sa ovulezi daca ai aceste simptome, adica poti avea foliculi care sa produca ovocite care sa nu fie viabile,adica incapabile sa supravietuiasca. Nu stiu cat de corect m-am exprimat,dar se vor gasi fete care se pricep mai bine, cu siguranta.
Pe fertilityfriend cred ca poti sa intri cu parola de acum 2 luni,din moment ce accesul este gratuit.

Mergi la inceput

In sfarsit , un raspuns !Multumesc , Andicu,pentru raspunsuri! In ceea ce te priveste , daca vrei sa accepti un sfat : nu te mai panica atat , insusi faptul ca ai emotii indica "ceva".
Mai ai putintica rabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Princess, uite un sfat si de la mine, cu toate ca sunt si eu incepatoare in monitorizari si temperaturi. Eu zic ca ai ovulat a doua oara (progesteronul este mare in ziua 14 , corespunde fazei luteale, endometrul este bun de 11), insa nu stiu cum au fost foliculii - adica daca au eliberat sau nu un ovul - si daca a fost viabil ! FERTILITY CE TI-A ZIS, AI OVULAT SAU A PUS O LINIE INTRERUPTA, SEMN CA NU E SIGUR ? Eu zic asa : pe viitor sa te duci la monitorizare mai devreme si de mai multe ori, ca sa urmaresti toata evolutia. Eu m-as duce in zilele : 10,12,14 si chiar mai tarziu, sa vad daca s-a spart foliculul. Succes !

Andicu, YOU MADE MY DAY !! AH, TI-AM ZIS, TI-AM ZIS IO ???
Hai ca diseara intru pe net special pentru tine, sa vad daca ai facut al 2-lea test !!

Irina.

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png

Mergi la inceput

Draga Irina ,iti multumesc pt. raspuns !
Ca sa-ti raspund la intrebare "nici un folicul in curs de maturare" a zis medicul . Eu ma gandeam ca e posibil sa fi ovulat cand am fost la ECO( ziua 14) , pt. ca ciclul respectiv a fost de 26 zile , iar durerile si mucusul le-am avut cam prin ziua 10-11 .Pe fertility nu am mai completat datele in acea luna , dar in alte luni mi-a dat ovulatie.
Luna trecuta la un ciclu de 28 zile , am facut test de ovulatie in ziua 13 si mi-a iesit pozitiv .O fi concludent, n-o fi...?

Mergi la inceput