Aspirante optimiste (138)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

pentru toata lumea

laurici, i-am spus aseara lui iubirel despre tine (cred ca esti singura pe care o cunoaste de pe aici, din povesti) si a zis sa-mi faci niste schite si conspecte ca poate gresim ceva esential

aaaaa, si noi avem probleme grave cu spatele si a zis sa ne spui ce are al tau sot si tatic de samburel, poate imi dai un pm cand ai timp

Lori, scumpa de tine, tu erai graviduta de la prima intalnire la care m-am prezentat. nastere usoara si sa ne dai vesti frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

bai, fetelor, am niste emotzii cat casa. M-a sunat Lachionea. A fost la dr. ca sa-i zica cand sa inceapa injectiile pt FIV iar dr. i-a zis ca s-ar putea sa fie gravidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Se vede ceva la eco: endometru de 10 trilaminar, foliculi nu are (ciudat spune dr. pt ca ea e ovuloasa tare)si e ceva ce dr. crede ca e sac gestational (asa se numeste?)
Face HCG-ul acum. Si diseara face si testele de sarcina. va scriu diseara cand ma suna pt ca ea nu poate sa intre pe net.

Tineti-i toate pumnii, draga de ea.

Sunt fericita, fericita, fericita!!!!!

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Lachi!!! Super veste!

Iti tin pumnii f.f.f. strinsi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Wow........super veste!!!

LACHIIIIIIIIIII da Doamne sa fii gravidutzaaaaaaaaaaaaa.Doamne ce ma bucur!!!Tinem pumnii stransi-stransi!!

Ancutz,tine-ne la curent,pleaseee!!

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

M-a sunat. Testul a iesit negativ. Oare m-am bucurat degeaba? Dar atunci ce se vede in burtica???????????
E in ziua a 12-a. Cand ea ar fi trebuit sa ovuleze, dar nu are nici un folicul!!!!
Maine ia rezultatul din sange. Eu mai sper.

Pup fetele

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Poate totusi testul din sange va fi pozitiv. Lachi iti tin pumnii!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Bey gagici ce veste minunata!!!!! LACHIONE TINEM PUMNII!!!!!
Ancule sa ne anuntzi si sa o pupi din partea noastra.

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Lachi tinem pumnii stransi pentru tine!
Laurici ti-am trimis un PM.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

lauriciule un pupic pentru tine si un pupic pentru burtic, deabea astept sa te vad cu fetitza in brate!!

mey fetelor, lachioana nu a luat injectiile norocoase de la tia?! bey, ar trebui sa le liciteze, cred ca va deveni bogata puica!!!!

eu sunt zdobita de treaba, dar vreau sa va spun ceva, initial am ezitat, sa va spun sa nu va spun ca.. in fine: zilele trecute cumnata mea, fata la 25 de ani, medic de profesie, a fost diagnosticata cu scleroza in placi, se pare ca nu exista nici un dubiu asupra diagnosticului, e o boala.. naspa, ce sa va zic, ideea e ca brusc problema mea cu bb mi s-a parut minora, pentru ca eu o sa am un copil pana la urma, intr-un fel sau altul, dar asa ceva.. nu se poate repara

lory draga mea, imi pare bine ca te aud si imi pare tare bine ca esti bine, e baietzel? tare as vrea sa citesc si la gravidute, pup dulce fata

danap draga mea, imi pare rau ca ai probleme, indiferent ce decizie luati este bine sa discutati, iti doresc sa iasa bine, bine in primul rand pentru tine

mirela nu am timp sa citesc din urma dar sper ca verdictul a fost bun

sorinuke sa nu crezi ca am uitat, dar am un pitic pa creer la serviciu asta, sper maine sa ma linistesc un pic, oricum si calculatriciul e imprastiat spare parts pe biro, cu cabluri intre bacati si zbarnaie din toate cele cand lucrez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna fetele !

Lachi tin pumnii ! Bafta !

Fetele, sper ca ma puteti ajuta cu niste raspunsuri. Am fost la un medic mai traditionalist si va rog sa imi spuneti daca stiti ceva despre:
1. masaj intern ovare
2. intubatie sau asa ceva trompe cu ser fiziologic
3. dupa recoltare sperma, verificare glera in contact cu sperma (banuiesc ca pentru anticorpii anispermatici sau asa ceva) iar restul de sperma introdus cu seringa in uter

maine facem si spermograma.
Va rog daca stiti ceva despre astea sa imi spuneti. Ar trebui de luni sa fac acel masaj, pe post de fizioterapie, sper sa nu aibe contraindicatii.

mersi si va pup !

Mergi la inceput