Aspirante optimiste (138)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Gogosar, multumesc de incurajari, de fapt va multumesc tuturor ca sunteti alaturi de mine.
O sa vad eu cum rezolv situatia asta, care in momentul de fata e foarte rea.Oricum eu sunt optimista ca odata si-odata tot o sa am un copil indiferent cum , ca-l fac cu sotul meu sau cu altulsau ca-l adopt.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Dana stiu exact prin ce treci. Sunt alaturi de tine. Cred ca este totusi din cauza stresului si a problemelor acestea. Iti spun ce fac eu cand ma supar tare. Poate merge si la tine. Gandeste-te la clipele frumoase prin care ati trecut impreuna (sigur exista), eventual cum erati inainte de problemele acestea. Sper din tot sufletul sa va impacati. Sper sa nu te supere sfatul meu.
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

laurici, ma ienervezi rau detot!

pai fata mosului, daca te duci la giulesti te ecografiezi la centrul ala cu geamuri sau te duci cu sar'mana la eco din spital, ca nu te lasa aia asa!

tu vrei sa murim toate?

sa va spun! ieri cand am facut tpc-ul, m-au urcat pe masa de pe care tocmai dadusera jos pe cineva cu et. e dragut acolo in sala aia, e mai luminos, masa e mai jmechera

mai fetelor, cum interpreteaza cocei rezultatele? numara miscaretii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

dandanutza, nu te mai ienerva! ma duc maine la ora 2 la fosta medica dar nu la Giulesti ci la American Medical Center. Si ma duc acolo ca stiu ca asta o sa stea cu mine cat vreau eu si o sa-mi raspunda la toate intrebarile. Oricum, primordial este sa-mi spuna ce se vede acolo!!!
Asa ca mai stai pana maine, daca am rezistat eu!!! Oricum ma simt mai bine ca alte datzi, cred ca ( sau mai bine zis SPER) totul va fi OK.

Mai iesti inervata acum???

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

dandana, vezi ca ti-am raspuns si ieri
ref la TPC,banuiesc ca-i numara, dar nu ti-a dat foicica aia pe care a scris ea?La mine era ceva de genul Nr. spz/camP(X20) = 0, ASADRAR TPC - negativ.
Bafta multa.

dana p, capul sus, vremea e urata acum, dar soarele o sa rasara si atunci o sa vezi ca el a rasarit si pe strada ta.Toate trecem prin pb mai mari sau mai mici, ideea e sa nu capitulam si sa luptam pt dragoste.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

fetele, pun si io o intrebare :

pana la urma cum e mai bine cu prestarea : stat cuminti pana in ziua 12 si apoi inceput, sau dupa rushi o prestare de regenerare gigei ? (daca exista asa ceva)
ca tot citesc 2 opinii: ba articolul ala american ca trebuie regenerare macar 1 data la 10 zile, ba ca trebuie abstinenta sa fie cat de multi si voiosi si miscareti...si deja nu mai stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

Salutare fetele!

E adevarat ca nu am scris tare demult, dar v-am urmarit zilnic. Cum sunt in stand-by (dupa extra-uterina), nu v-am mai zis nimic.Dar va rog eu nu uitati ca si eu sunt aspiranta super optimista, asa ca treceti-ma si pe mine pe listutza.

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Danutza mama, nu te speria chiar asa.... se mai si cearta oamenii...
Acu vreo 10 zile si io m-am certat rau cu Paul... chiar am dormit separati vreo 3 nopti... periodic ne certam asa tare, ca imi zic ca la ce mi-a trebuit sa ma marit... etc... etc... si amenint ca plec... sau ii spun lui sa plece, ca eu nu am unde... si pana la urma ne trece.... si dragostea invinge.
O sa rezolvati voi problema.... daca va iubiti, veti trece peste orice problema, oricat de grava ar fi. Norii vin, aduc ploaie, dar apoi se destrama, si lasa in urma lor un cer senin. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Sorina, ti-am raspuns la Moisici. Pupici dulci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Danuta,draga,ne putem lua de mana.Nu stiu cum e al tau,dar al meu....pupe-l mama de infantil si la varsta lui..chiar ca nu-i sade bine.Si mie imi vine sacat vad cu ochii,dar mai am un pic de rabdare.

Mergi la inceput