Nu reusesc sa-mi fac curaj!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns relyana spune:

Bravo, ai spart gheata!

Acum ai grija sa iti faci temele de acasa, cum a zis cineva aici. Adica gandeste-te ce te poate intreba shefa, cu ce te poate contracara, ai in vedere toate situatiile in care te poate pune (studii necorespunzatoare, experienta, socialbilitate, termene de respectat, nu stiu, vezi in functie de cum o stii tu pe ea ca este). Asa, apoi nu-i lasa nici o portitza, sa ai raspunsuri la toate. Chiar daca, sa zicem, nu ai studii pt. ceea ce vrei sa faci in plus, spune ca ai un curs, ca ai mai facut activitatile acelea etc. etc. - dar vezi sa nu spui minciuni. DA-O GATA! Si BRAVO inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Felicitari!mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Dar voi nu aveti sedinte, nu lucrezi cu cineva? Cum se masoara ce a facut fiecare? Bineinteles ca trebuie sa vorbesti cu seful si nu la modul obraznic ci trebuie sa faci o lista cu toate cele pe care le-ai facut in ultimul an si cu treburile curente. De asemni spune cu cine ai facut toate astea (numele persoanei care poate sa certifice ca asta ai facut intr-adevar). Nu stiu zau cum de nu ai facut-o pina cum. De acum inainte trebuie sa faci in asa fel incit seful trebuie sa stie in orice moment ce lucrezi, fie si spunindu-i in doua vorbe cind va intilniti pe culoar sau a bucatarie (ce faci? bine, lucrez la....). DE asemeni trebuie sa-i ceri parerea, sa-l intrebi cum se face un lucru, sa-i trimiti email cind ai terminat un lucru sa-l intrebi acum ce faci? Zici ca e treaba repetitiva, dar atunci el nu stie?? Si nu poti sa ceri fie altceva fie sa faci lucurui in plus? Colega ta cea noua a procedat f. bine.Asa se procedeaza: cind esti nou anagajat trebuie cu orice chip sa faci impresie exceptionala si sa dai 150% din ce poti la servici. Asta inseamna sa-ti faci cunoscute toate realizarile sefilor, sa termini repede treburile, mereu sa ceri in plus, sa arati ca esti deschisa la nou, dornica sa inveti mai mult.... Daca stai in banca ta toti te vor crede... scuza-ma ca ti-o spun, incuiata si marginita, necooperanta, limitata, care nu lucreaza bine cu altii. Nesociabila. Uite, am avut un tip din asta la servici. Nu numai ca parerile sefilor erau proaste despre el si a capatat recomandari proaste la reviziurea anuala dar din ac. cauza la prima reducere de personal tipul a zburat, cu toata diploma lui de la o universitate f.f buna aici. Intelegi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Adrienne

La toate gandurile negative pe care le-ai putea avea, Dumnezeu are un raspuns pozitiv pentru tine.

Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

BRAVO!ma bucur pentru tine ca ai reusit sa-ti spui oful si mai ales ca te-ai descarcat
nu-i asa ca acu te duci mai cu chef la munca???mai vesela???mai deschisa??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Draga nushulica, sincera sa fiu, raspunsul la intrebarile puse de tine e invariabil NU. Pentru ca nu s-a schimbat nimic de atunci, sefa n-a catadicsit sa vorbeasca cu mine si intre timp am descoperit si alte magarii care ma scarbesc si care ma fac sa ma gandesc foarte serios sa-mi schimb locul de munca!

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Adevarul este ca era important sa vorbesti chiar cu seful. De regula, eu nu vb. cu intermediarii (asistente, loctiitori, secretare, sub-sefi), dar mi s-a mai intamplat ca seful cel mare sa nu treaca de vointa incuiatului de sub el. Si atunci, ce sa faci? O vb. de bine pe incuiata, spui ca a vrut sa vb. cu tine, dar nu stiu de ce nu s-a facut, a fost prea ocupata "saraca", dar tu te grabesti sa schimbi situatia si profiti ca il gasesti singur sa stati un pic de vb. Daca sefa ta a plecat acasa deja - e chiar f. bine de vb. cu el. Chiar, nu s-a intors inca?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by relyana
Chiar, nu s-a intors inca?

"Nu recunosc alt semn al superioritatii decat bunatatea" (Beethoven)

Nu inca. Maine il asteptam iar eu abia astept sa vorbesc cu el. Mi-am facut un plan scris pe puncte referitor la intreaga mea activitate din firma, si maine vreau sa i-l arat.

Mergi la inceput

F. bine. Treaba asta cu raport / bilant al activitatii functioneaza bine. Asteptam rezultatul convorbirii. Daca nu ai vorbit deja cu el, poti adauga si ceva inovatii (adica imbunatatiri ale activitatii) pe care le-ai facut tu: adica ai reusit sa calculezi mai repede printr-o formula introdusa in calculator (inainte se calcula in 3 zile, acum in 2 ore), sau ai urmarit comparativ niste indicatori, ceea ce te-a dus la concluzia... si te-a ajutat sa faci ceva mai bine pt. firma. Beneficiul firmei, stii tu.

Mergi la inceput

Draga Relyana, fetelor, tocmai am iesit de la seful. Mi-am adunat tot curajul si, cu raportul in dinti, m-am dus la el. Si i-am zis tot ce aveam pe suflet. Bineinteles calm, politicos, nu cu gura mare. Si mi-a zis ca el astepta de mai demult sa merg la el. Intr-un cuvant discutia a decurs bine si mi-a promis ca voi obtine ceea ce vreau. In ceea ce priveste salariul, nu i-am cerut bani direct, dar i-am spus ca avem multe probleme, ca logodnicul meu momentan e somer, ca anul asta planuim nunta si ca nu mai putem da inapoi acum pentru ca e prea tarziu, etc. Si nu l-am mintit cu nimic. Dar i-am dat de inteles, indirect, ca o marire de salariu mi-ar prinde extrem de bine!
Acum ma simt usurata!

Mergi la inceput