Cresa cu program saptamanal

Cresa cu program saptamanal | Autor: liviu_lb

Link direct la acest mesaj

Buna ziua mamicilor (si taticilor)

Ajutati-ma va rog cu niste informatii. Sotia mea trebuie sa se intoarca la serviciu inainte de a implini copilul 2 ani si, dupa ce am intors problema pe toate fetele, am tras concluzia ca singura solutie este sa gasim o cresa pentru el. Deci, am nevoie de o cresa care sa primeasca copii peste 1 an (preferabil in sectorul 6).

Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

In sectorul 6 exista o cresa in Militari, pe str Estacadei nr.13, si 2 in Dr Taberei, una pe langa piata Valea Ialomitei si una la Drumetului. Toate 3 au program saptamanal. vedeti sa fie locuri ca sunt cam aglomerate!!!
Bafta!!

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauela spune:

buna ziua!

Eu am avut baiatul la cresa de pe estacadei de la 2 ani fara 1 luna...am inceput la programul zilnic si dupa ce am reinceput si eu serviciul copilul a trecut la programul saptamanal.Exceptia a fost ca noi am preferat sa il luam acasa in fiecare seara, pentru ca stateam f aproape de cresa...
am fost f multumiti de ambele grupe (grupa 7 zi, grupa 11 saptamanal)...una din educatoarele de la grupa e si asistenta medicala (pentru grupa de saptamanal), directoarea este totodata si medic...mancarea e buna si se gateste exclusiv cu carnita de pui...intr-un cuvant, noi am fost multumiti...acum deja recidivam (mai avem o luna si ne imbogatim cu inca un prunc)...iar cu una din educatoarele de la gradinita ne intalnim destul de des si stie ca e posibil sa redevenim clienti ;;)
Iar ca taxa parca 29.000/zi la zi si cu inca 6-7 mii in plus la saptamanal.Se plateste in functie de prezenta :)
Sper sa va ajute ce v-am spus pana acum :)

O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu_lb spune:

Multumesc pentru raspunsuri. Stie cineva daca mi-l primeste de la 1 an?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

La cresa de pe strada Estacadei a fost si David, si-mi aduc aminte ca a avut la un moment dat in grupa o fetita de 8 luni...deci acolo ti-l primeste sigur mai ales daca are 1 an...locuri sa fie.

Sanatate maxima!

Mergi la inceput