Mamici/tatici din Timisoara (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Mary,eu merg la nunta verisoarei mele primare, se tine la Bastion.
Apropo, ce marime porti? scrie-mi pe PM sa nu rada fetele de noi....
Am gasit acum ceva super, la Modex jos, o fusta beton, neagra, in colturi, la 700.000.
Tot acolo, am gasit si bluze, numere mari, 48-52,intre 500.000-900.000.
Fuste din acelea lycra, negre, numere mari, am gasit si la Eleganta, pe Rebublicii, langa coafura LUX, la 900.000, dar nu au bluze mari.
Acolo am vazut si alte modele de seara, numere mari dar intre 1.200.000 si 3.200.000.
As vrea sa ajung duminica in Terra, dar nu stiu daca e deshis.
Stie cineva?????

Doris si printesa mea, Ines

Poze cu micuta Ines:
http://community.webshots.com/user/ines_andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Doris, uita-te in Pagini Aurii dupa nr (de la centrala) de la Kappa si suni acolo si intrebi programul. Eu asa am facut mai demult, dar din pacate nu mai am nici nr de la Kappa si nu mai stiu nici programul... Eh.. batranetzile.. ce sa facem..?

Am sa revin mai tarziu, acum sunt f f f ocupata

Va pup pe toate

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Voiam sa zic Terra, da'.. te mai uitzi? Neuronu' e prashtie.. nici nu ma mir

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

buna fetelor!!!!
in sf. am putin timp. Am dus lucrarea la copertat si sunt mai linistita.

GABI, LA MULTI ANI EVEI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa creasca mare cuminte si frumoasa.

OANA spor la .
Distractie maxima la botez.

DORIS imi pare rau ca nu e bebe, dar poate e mai bine pt. tine. Programati-l cat mai repede.

http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 8+baby meter-11 ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna seara fetelor,
LA MULTI ANI! pentru Eva, Andrea si Marius
Succese celor cu examene, distractie celor ce vor petrece.
Doris Alina mie imi place tare mult micutul magazin de langa Piata Aurora, chiar pe colt, inainte de a intra in piata. Sora mea vine taman din Caras ... sa-si cumpere haine "pe masura" de la acea tanti draguta.

Spun si eu PREZENT la intalnire. Ma primiti?
As avea totusi o conditie: Sa-mi daruiasca Doris Alina testul ei pozitiv de sarcina. Ce zici Doris? De cand pandesc unul ... .
Lucrez maine pana dupa ora pranzului, dar asta nu ma va impiedica sa vin. Eu vin cu giuliatm ... mai am nevoie de vre-un musetel?
Pupici tuturor si abia astept sa va cunosc.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

MARY,esti o draguta!Asa va fi.Promit.Adica mai bine nu mai promit,ci pur si simplu vin.
As fi venit si maine,dar sunt beata de oboseala si cred ca atunci cand ma pun in pat...Am stat la priveghi pana azi dimineata pt.ca prietenul nostru nu dormise de 48 de ore si maine are o zi grea.
Asta-i viata,cu bune si rele.Aseara am invatat un lucru pe care-l stiam,dar nu mi se confirmase,si anume ca,la necaz iti dai seama care-ti sunt prietenii.Prietenul si totodata finul nostru"a avut"f.multi prieteni pe care i-a ajutat atat financiar cat si moral atunci cand au avut nevoie,iar aseara,pe la ora 9 am ramas doar noi(eu si sotul meu),el,bunicul lui si matusa lui."Prietenii"care au venit au fost f.obositi si au plecat sa se odihneasca.
La noapte sper sa fie mai multi ca e depus la muzeul banatului...
Va doresc distractie placuta si un sfarsit de saptamana"calduros"

Pana ne vom cunoaste va pup pe toate.

Mergi la inceput

Mirona, de ce vrei testul meu de sarcina?
Am doua, unul pozitiv si unul negativ, dar nu le dau, le pastrez , poate ma stimuleaza sa-mi programez pana la urma bebe2.
Te asteptam la intalnire si ne bucuram ca te vom cunoaste...
Merci de sfat pentru magazinul de haine, chiar au si numere mari?

Cosmina, e vorba cumva de d-nul Florin, muzeograful?

Mai vine cineva maine la intalnire?

Poze cu micuta Ines:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Intru rapid sa va spun week end placut tuturor si ma bucur mult ca ista fetelor care vin maine la intalnire s-a marit.Ne vedem maine,abia astept,la ora 18,Unirii daca nu ploua sau cafe Spirit daca ploua,cu musetelul(noi cu muschii ca otelul vom culege musetelul)

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Aualeu! Ce v-am derutat! Eu am incercat la Evenimentele comunitatii sa inscriu marele mic eveniment pentru data de 25 iulie, dar vada ca nu mi-a reusit, ca l-am bagat pe data de ieri Na, fir-ar! Ce face nepriceputeanu!

Dar va multumesc din suflet pentru repetitie

Ana, iertare , ii urez acum cu mare intarziere LA MULTI ANI fericiti altaturi de voi perechii tale Marius . Sa fie fericit si prosper, ca iubit este, norocosul !

Weekend frumos si mai luminos decat vremea de afara le doresc tuturor fetelor care nu pot veni maine!

Doris, sau celelalte fete, va rog sa aduceti camera foto, ca eu am ramas fara, a luat-o Calin cu el la Cluj.

Miro, sigur ca ne bucuram tare ca vii si tu! Si foarte bine ca mai scoate si giulia capsorul ca nu am mai vazut-o de multutz pe aici.

Chiar asa, oare pe unde umbla Zoe?

Oana, va doresc distractie placuta maine ! Pupici minunatiei de fetita! Sa creasca maaare si frumoasa si desteapta. Ca mami.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 32 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Gabi, mai traiesti?
Ce faci, somezi?
Ce ma bucur, credeam ca eu sunt de vina ca am urat la multi ani lui Eva pentru data de 9...
Dupa ce am postat, am vazut calendarul cu data de 25, dar, vorba ta, exersam ca ne face bine, la 4 zile dupa ziua Evei va veni, ziua lui Ines, asa ca...
De-abia astept sa ne vedem, desi eu voi fi rupta, am 6 persoane de coafat pentru nunta maine...
Plus una intarziata, care vrea la ora 16, inainte sa plece, si ma streseaza ca vrea freza ca Luminita Anghel, la Eurovizion....
Auzi, Gabi, la SPIRTUL ala de bar, au ceva de...
de-abia astept sa ne...
pentru gravidute...

Poze cu micuta Ines:

Mergi la inceput