Mamici/tatici din Timisoara (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

nah ca mi-ati luat-o ininate pe la 12 am vazut ca nu scrisese nimeni azi si uite ce mi-am zis sa postez: (insa nu am putut, pt ca nu a mai mers forumul )
-----------

Hai ca dau eu destepta-rea! Ca vad ca n-a scris nimeni pan'acum

Ce mai ziceti? Noutati? Eu tot cu invatatu'.. si am un cheeef As face orice altceva...

Va si sper sa apareti curand

------------

Doris, dupa cum, vezi, noi te incurajam

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina-alina spune:

ceau fetele!
multumesc frumos!
si voua toate cele bune,sanatate si tot ce va doriti!
doris , cum sa te mai gindesti? daca alta ar fi situatia ce as mai face si io un bebe,Doamne,Doamne!

pupici multi si grasi!

giani si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Albi, vad ca nu ai reusit sa animi populatia .... Nu stiu pe unde or fi fetele noastre . Eu am facut azi o plimbare si la ce viteza de melc lesinat am, a durat enoooorm de mult, desi nu am fost foarte departe.
M-am cam suparat ca nu se mai dau nicaieri medicamente pe reteet compensate/gratuite. Iar analize gratuit pana si la spital faci doar in primele 3 zile ale saptamanii Tara lui papura Voda .... Bine ca platim cu nemiluita la asigurarea de sanatate. Si inapoi vine fix ... ma intelegeti voi.
Dar nu mai are sens sa ma enervez degeaba. Europa e departe ... perspectivele sumbre.
Voi sper ca sunteti mai vesele decat mine.
In cateva zile ne vedem, nu?
Hai sa facem prezenta.
Deci:
Gabi, Doris, Ana ... cine mai vine?

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 32 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut ,
Am intrat mai de dimineata si nimic nu am reusit sa postez....tare m-am mai enervat!
Am reusit sa citesc si eu ce ati mai scris....
Bafta la toate fetele cu examene!
La multi ani !copilasilor care s-au aniversat!
Si nu in ultimul rand,bine au revenit mamicutelor care au lipsit la apel!
Doris,inca o data felicitari!Citind despre testul barza pe care l-ai facut mi-am amintit de mine,ca si io patii la fel ca tine si mi-am tot facut iluzii ca nu oi fi,dar am fost si s-a nascut "ucigasu' de neuroni",printesa lu' mama!Asa ca sa fie intr-un ceas bun si felicitari si fericitului tatic.
Iar cu apelul la intalnire spun:PREZENT!!!!!!!!
Pe 11 iunie,ora 18.00,P-ta Unirii,la fantana si cu floricica din drum(?!).Daca ploua....hai la primul bar din dreapta ,cum stai cu spatele la biserica aia de se renoveaza si cu fata spre str.V.Alecsandri.Daca nu-i bine,va rog propuneti voi,ca eu nu prea cunosc....sunt mic nu stiu nimic.
Si haideti fetelor la intalnire,ca,vorba lui Doris,avem si noi dreptul la putina distractie!
Asa ca ,Gabi,raman pe lista!
Va pup!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

neata fetelor!!!!!!!!
Gabi nu te mai necaji pt. analize. Ca tocmai m-am enervat si eu.Dr. de familie mi-a dat trimitere sa fac analizele gratuit. asa stiam si eu ca pt. femeile insarcinate sunt gratis.Si acum din 6 iunie au intrat fondurile.Am colindat tot orasul in dim. asta, mi-era o foame, intarziam la munca si.........peste tot se platesc.
Asa ca m-am intors la Bioclinica si am dat 1.550.000 lei (pt. primele analize, era si toxoplasmoza inclusa).Si inca cati bani se vor mai duce..., nici nu vreau sa ma gandesc.

Nu este un loc unde se fac gratis pt. gravide?

La intalnire nu pot veni, mergem la parintii in Alba iulia.
Urmatoarea intalnire cu siguranta nu o voi rata.PROMIT!!!!

http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 8+baby meter-11 ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Fetelor, sunt asa de bucuroasa, fericita, am asa o stare de multumire. Sa va spun si voua de ce. Ieri Paul a avut serbare si a fost asa de emotionant pentru mine. Nu stiu de ce exact, dar l-am auzit cum canta in sarbeste, spune poezii in sarbeste, danseaza dansuri populare sarbesti. Mi-a venit sa plang, pe cuvant! La noi in casa nu se vorbeste sarbaste, desi toti membri familiei stim limba, pana si sotul care e roman. Am insistat sa dau copilul la sectia sarba, macar sa invete strictul necesar, iar ieri cand l-am vazut ... mi-a venit sa plang, de fapt am si plans, dar nu m-a vazut nimeni. Nu stiam ca v-a dansa pana ieri dimineata. Initial trebuia sa fie alt baietel care s-a imbolnavit intre timp si asa l-a luat pe Paul. Era asa mandru si zambitor, si la fel m-am simtit si eu! Sunt sigura ca cunoasteti sentimentul. M-am simtit implinita si e minunat!
Cred ca si timpul de afara e de vina de starea mea melancolica!
Doris-Alina, felicitari!
Gabi, au facut poze in excurie numa ca acum pe mami n-o lasa vacinii sa le scoata
Pentru intalnire: prezent

Va multumesc ca existati!

Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neata la toata Timisoara!

Silvana, iti inteleg sentimentele, ce frumos!
Sa dea D-zeu sa traiesti mereu astfel de stari...

Pentru Giova si Gabi, va inteleg starea nervoasa si eu trec prin asta, ba chiar ma gandesc cu groaza, daca Ines raceste acum, chiar nu am nimic in casa, gen Nurofen, Panadol, Ceclor,toate vor trebui cumparate.
Rusine celor care ne-au adus in situatia asta.
Bunica mea, cea care sta cu Ines, are 74 ani, si e cardiaca.
Toate medicamentele le-am cumparat.
Unul din ele, 60 tablete, caci ia 2 pe zi costa 3.200.000.
Mai ia inca 4 feluri care costa in jur de 2.700.000.
Noroc ca are cine sa o ajute, eu, mama mea, dar alti pensionari, care nu au ajutor din partea copiilor?

Ana 68, ma bucur ca vii la intalnire, fara anexe!

Referitor la sarcina, cred ca pot sa va dau detalii....
Nu cred ca e bebe2, deoarece ieri mi-a venit vampirul, dar f. putin, o pata maro, dupa care azi s-a oprit.
Eu, ieri, cand am vazut ca vine, am inceput sa iau prima pilula
dintr-o noua folie.
Asa se incepe dupa ce ai facut pauza, din prima zi a ciclului.
Azi am luat-o pe a doua, dar mai, fetelor, nu mai continua vampirul, s-a oprit.
E clar ca nu e sarcina, dar de ce nu-mi vine ca alta data normal ?
Ce sa fac?
Sa ma programez la eco?
Sa fie doar o dereglare dupa pauza de pilule?
Sunt cu nervii la pamant.

Referitor la intalnire:
PREZENTA!!! cu musetel in mana...
Daca ploua, daca tuna, daca fulgera, tot venim...fara anexe!
si in acest caz, propun sa intram la Trandafirul.
De acolo, dupa ce ne intalnim toate, vedem noi la care terasa din Unirii mergem.

Doris si printesa mea, Ines

Poze cu micuta Ines:
http://community.webshots.com/user/ines_andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

Ce dor mi-a fost de voi!!

Ieri am scris 2 mesaje si nimic. M-am enervat si n-am mai intrat pe forum . Si scrisesem asa de frumos.........! Sa vedem daca imi iasa si azi:

Giova: Nu te mai stresa cu masuratorile ca sigur la bb nu-i place. Te tine minte si cand incepe sa miste, e vai de ficatul tau. BB-le meu e prin apropiere, inca nu l-a nimerit, dar nici mult nu mai are! Nu chiar toate analizele sunt gratuite. Iar in cea ce priveste medicamentele gratuite: spunei dr sa ti le dea compensate, ca altfel n-o sa le poti lua. Numa' daca ai chef sa-ti pierzi ziua stand pe la cozi. Din experienta proprie vorbesc!

Silvana: Inca nu cunosc sentimentul, dar sunt convinsa ca e emotionant. Eu oricum plang din orice, daca am si motiv.......! Si cand te gandesti cate bucurii o sa-ti mai faca Paul!

Andrea!

Doris: Daca nu acum cand esti tanara si frumoasa, atunci cand? Ines oricum avea nevoie de o surioara sau un fratior. Il faci si te-ai luat de-o grija! Cred ca sotul e ! Nu prea ai sustinatoare. Toate suntem in tabara PRO !

Oana: cum stai cu cumparaturile?

si ne mai auzim,
Mary si bb 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Mary, vii la intalnire?
Hai, te ruuugaaammm!

Doris si printesa mea, Ines

Poze cu micuta Ines:
http://community.webshots.com/user/ines_andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

Doris: Abia acum acum am vazut ca ai postat inaintea mea!
Asa a patit si cumanta mea, cea din ITALIA cu sangerarea (pete maronii!).
A fost la medic si surpriza: E insarcinata ! I-a venit ciclu peste sarcina. Toti suntem ! Ma bucur ca Giova n-a avut dreptate. Nici nu am indraznit sa-i spun ca e posibil sa fi pierdut sarcina! Mai ales la cat isi doreau un bb! Socul ar fi fost prea mare si nu stiu daca ar fi putut sa treaca peste el! Sa dea Domunul sa fie totul bine!
Deci, in concluzie poti sa-ti faci programare la medic!

,
Mary si bb 24+

Mergi la inceput