intre lapte praf si lapte normal...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voinea spune:

Eu cred ca nu mai are nevoie la acesta varsta de lapte formula. Copii pot sa bea regulat lapte si pana la 3 ani dar asta nu inseamna ca este alimentul lor de baza. Si cu timpul laptele nu mai este asa de bine asimilat. Laptele de vaca e bogat in calciu si in alte elemente care nu prea pot fi digerate de copii mici dar la 1 an deja se schimba problema.
In concluzie eu cred ca e bine sa-i dai lapte de vaca pentru ca nu-i face probleme copilului (daca e dar in conditii bune), si e si mai ieftin. Bine ar fi daca ai avea pe cineva de incredere care sa-ti de lapte de la vaca si atunci trebuie musai fiert, sau poti sa cumperi din acela la cutie sa la punga si nu mai trebuie fiert, dar pentru linistea ta poti sa-l mai fierbi o data.
Intre laptele de vaca si cel formula e lesne de inteles care e mai ieftin, lucru deloc de neglijat.

Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oz spune:

De ce nu folosesti un lapte praf pentru copii peste 12 luni? este mai bun la gust si mai aproape de nevoile copilului decat cel de vaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Maria bea lapte de vaca (LaDorna) de la un an. I l-am introdus treptat, mai intai amestecat cu laptele praf. Am ales laptele pasteurizat cu mai putina grasime (1,8). Il bea si acum, la un an si patru luni.
Incearca sa-i dai lapte de vaca putin indulcit (stiu ca laptele praf e un pic mai dulce), poate ii va placea asa. Sau poti sa-i dai cu cereale. Maria nu mai vrea cerealele pentru copii. De vreo luna ii dam musli (ii plac cele cu nuca de cocos si stafide).

Multa sanatate la copilasi,
Manuela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Dar Parmalat,lapte ptr. crestere de la 1 la 3 ani imbogatit cu fier si taurina gasesti?Este mai aproape ca si compozitie de laptele formula.Nu uita sa-l fierbi macar 5 minute.Trecerea se face treptat, amestecat cu lapte formula sau incorporat in piureuri.
Succes cu lapticul!
July si bb.Teodora-Cristiana

Mergi la inceput