intre lapte praf si lapte normal...
Raspunsuri - Pagina 2
palmyrah2002 spune:
Eu ii dau lui Mihnea (are 1 an si doua saptamini)tot lapte praf si am sa-i mai dau pina termin cutiile de BEBELAC pe care le mai am (vreo 10).Apoi am sa-i introduc treptat lapte de alimentara,iar daca nu-l primeste am sa-i dau si eu lapte praf pina haaaat cind l-oi pacali cu asta din comert.
Cred ca poti sa-i dai in continuare lapte praf pentru ca nu-i strica cu nimic.Am o prietena care i-a dat fetitei Milumil pina la 2 ani si abia dupa aceea i-a schimbat laptele.Pa!PA!Multa sanatate.Cristina
ariadne spune:
multumesc cristina
eu sunt in faza in care nu stiu cum sa scot mai multe calorii si vitamine si tot ce are nevoie fetita din NIMIC.
daca as putea sa i le dau in forma bruta cu lingurita...
iris spune:
ARIADNE, laptele praf pt virsta a 3 sau cum o scrie pe el, 2 sau 3 , peste 8 luni, sau peste 6 luni, incearca sa apropie de o formula usor digerabila dar si nutritiva, e intr-adevar mai nutritiv decit cel de vaca ; eu m-am uitat pe milupa 3 , contine amidon destul de mult si asta inseamna ca e ca si cum i-ai pune fulgi, gris, ovaz, orez intr-un fel, adica asa ca valoare nutritiva masurabila in calorii; poti sa ii dai fara probleme celinei, adica daca vrei tu sa ii asiguri mai multe calorii, alte probleme n-o sa iti faca;
incearca si cu fulgii sau paste sau ceva ce contine calorii multe si poate poate ajungeti repejor la 10 ala care te obsedeaza...
danac spune:
Ariadne,deci mie mi-a zis medicul asa:dupa ce face un an o treceti direct pe lapte din comert,asa deodata fara adaptare fara nimic....Din cel cu 3.5 % grasime,mi-a zis medicul si de ala i-am dat,asa ca daria bea de vreo jumatate de luna lapte de vaca 3,5 %grasime,si se pare ca ii place mai mult ca cel praf cel putin asa am eu impresia
vilma spune:
Da, m-am convins si eu (nu va spun cum, ca o sa radeti), dar laptele din comert trebuie sa fie mai gras, deci daca alegem Dorna, sa fie rosu, nu cel albastru (adica cu 3,5 % grasime). Deci o sa-i dau Ancai Dorna rosu.
CarmenB spune:
Vilma cum te-ai convins ? Si de ce Dorna rosu ? Ca eu ii dau lui Cezar Dorna albastru. De ce trebuie sa fie mai gras ?
roxica spune:
FETITA MEA ARE 1 AN SI 3 LUNI(FACE PE 12)...SI II DAU CHIAR LAPTE DE VACA...EU STIAM CA LAPTELE ASTA PRAF ESTE BUN PINA LA 1 ANISOR..DUPA AIA NU MAI ARE NICI O VALOARE NUTITIVA..IL BEI..DAR IL BEI DEGEABA...EU I-AM DAT FETEI DORNA DE PE LA 10 LUNI JUMATE(DORMA ALBASTRU)...PE CARE NU-L FIERBEAM DELOC....APOI DE PE LA JUMATATEA LUI SEPTEMBRIE I-AM DAT LAPTE DIN ALIMENTARA( DE LA LACTAG)..SI ACUM AM GASIT PE CINEVA CARE IMI ADUCE DE LA O VACUTA....II PLACE SI NU AM AVUT PROBLEME CU EA...DAR EI II PUN IN BIBEROANE,DIMINEATA SI SEARA CITE 4 LINGURITE PLINE CU CEREALE..HERO'S..NUMAI DE ASTEA I-AM DAT...
LA GREUTATE DR MI-A SPUS CA ESTE BINE PT VIRSTA EI..ARE 9.500KG...DAR ESTE CAM MINIONA..ARE DOAR 75 CM.....ASTA E..SEAMANA CU MINE.....
VA PUP PE TOTI
ariadne spune:
roxica,
pai eu as fi multumita ca celine sa faca 9.500kg la 13 luni(si suntem aproape)mai ales ca este si inalta, are deja 80cm
fetita voastra este o dulcica bucalata!!!!
vilma spune:
1 an si 3 luni= 15 luni. Ari, nu-ti mai bate capul, ca-mi vine sa vin la tine si sa-ti dau na-na.....
Te iubim, Anca si Vilma
ariadne spune:
hai mai vilma,
pai eu la ora aceea nu eram inca treaza
data viitoare promit sa calculez pe degete