atacuri de panica

atacuri de panica | Autor: ravia

Link direct la acest mesaj

acum o luna de zile am inceput si eu sa ma simt destul de rau incat m-am hotarat sa fac analizele care au iesit bine, dar eu contiunui sa ma simt ff rau.au ajuns pana la urma la concluzia ca nu sunt doar atacuri de panica,dar ele se manifeste f rau pin ameteli,senzatie de voma, frica,frisoane,palpitatii.Efectiv nu pot face mai nimic pt ca aceste stari de rau se repeta in fiecare zi.daca poate careva sa ma ajute macar cu un sfat ar fi extraordinar.
va multumesc anticipat.adresa de mail este s_eliss@yahoo.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Neaparat , tratament naturist de genul:

dimineata Catinofort 1 pastila ; Pasiflora 1 pastila
daca te simti rau in timpul zilei, mai poti lua si in acele momente Pasiflora cate o pastila
la pranz Catinofort o pastila
seara la culcare Pasiflora, chiar si doua pastile

Se gasesc la toate plafarele.

Daca mai apar si alte tratamene, voi lua si eu notite. Eu ma simt bine asa, dar sunt sigura ca pot exista si alte solutii.

Sanatate,
Diana

Trebuie sa ne golim de prea plinul Eu, ca sa mai intre in noi un pic de Dumnezeu.

Petre Tutea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

dar ce ne facem cu atacurile de panica in timpul sarcini?!

danabadea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Si eu voi fi gravida curand, si chiar ma gandesc...
Eu chiar m-am imprietenit cu o D-na psiholog foarte buna, relatia deja a devenit ca intre doua prietene mai degraba. De cand am cunoscut-o pe ea, urmand tot ce m-a sfatuit, cu chestii de la plafar, m-am facut bine de tot. Daca vrei, te ajut sa ajungi la ea.
Chestiile de la plafar nu ataca sarcina, dar poti vorbi cu aceasta doctora sau cu alta..., si poti afla.
Diana

Trebuie sa ne golim de prea plinul Eu, ca sa mai intre in noi un pic de Dumnezeu.

Petre Tutea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu123 spune:

Dyana poate ma ajuti sa iau si eu legatura cu aceasta doamna doctor...am unele probleme si simt ca numai cu ajutorul unui psiholog as putea sa trec peste ele!
Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Si sora mea a suferit de aceste atacuri de panica. In ultimul timp urmeaza un tratament cu Sedatif PC de la Boiron, sunt niste remedii homeopate, care nu au efecte adverse.
Doctorul i-a zis ca sa urmeze acest tratament timp de 3 luni.
Multa sanatate!

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu123 spune:

Dyana...te astept cu un raspuns...please!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grandmother spune:

Psihologul nu este medic! Doctor este doar cel care-si ia doctoratul. Atacuri de panica am si eu. Se trateaza la orice " prieten" psiholog pe care il platesti prieteneee..ste! Mai bine incearca sa stabilesti orarul acestor atacuri, sa le legi de ceva. Daca au o cauza, scapa de ea. Daca nu, scapa de stress incercand o activitate care-ti place! Daca chiar nu, urmeaza in ordine: psihologul( cu 16 ani de scoala) si cat mai tarziu sau niciodata psihiatrul(acesta fiind medic, adica avand 23 de ani de scoala).

Mergi la inceput