Metode elegante de a strange banii la nunta???
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
pepenash spune:
quote:
Originally posted by ratusca1977
Am facut cardurile de masa in forma de plicuri pt bani, il puteti vedea in album...
Arata interesant cardul-plic si este si ceva mai diferit fata de cele pe care le-am vazut pe site-urile specializate, partea din spate pare sa fie mai lata decat cea din fata.
Oare cer prea mult daca te rog sa postezi si o poza cu cardul-plic desfacut? Sau sa-mi explici cat de cat clar cum se desface? Se ridica cumva partea cu cardul si inauntru este buzunarelul pentru bani? Incap bancnotele bine? Si numele il scrii tu cu pix auriu deasupra liniei? Daca da, unde se gasesc de cumparat pixuri aurii/argintii?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ratusca1977 spune:
Am facut poze mai sugestive cu cardul de bani si chiar cu bani in el. Are, asa cum ai scris un buzunarel pt bani, incap banii lejer. Pix de culoare aurie am luat de la papetarie din magazinul Titan. Cardurile le-am luat din pasaj de la Lipscani, acolo am facut si invitatiile si am fost multumiti, e super material, nu carton din ala nasol.
Albumul nostru
Mai am...
krelia spune:
quote:
Originally posted by Darria
De papat.....hmmmm..... cam ce se papa de obicei pe la nuntidar e papa virtuala si nu e placuuuut
Iti ofer ca semn de multumire cateva![]()
![]()
![]()
![]()
si un
chiar daca tot virtual
E mai bine asa?
Pupurile sunt intotdeauna binevenite
![](icon_smile_wink.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Alinus25 spune:
quote:
Am facut poze mai sugestive cu cardul de bani si chiar cu bani in el. Are, asa cum ai scris un buzunarel pt bani, incap banii lejer. Pix de culoare aurie am luat de la papetarie din magazinul Titan. Cardurile le-am luat din pasaj de la Lipscani, acolo am facut si invitatiile si am fost multumiti, e super material, nu carton din ala nasol.
Albumul nostru
Mai am...
Arata foarte interesant aceste carduri-plicuri.
Hmm, stii ce nelamurire am eu? Cardurile astea raman pe masa, dupa ce pune lumea banii in el? Sau cum se procedeaza?
Pupici
![](pupic.gif)
Nunta noastra
ratusca1977 spune:
Cardurile stau pe masa pana la sfarsit cand, dupa ce pune lumea bani, probabil il vor depune in casuta sau ni-l dau noua.... Ele sunt si carduri de masa, voi scrie pe ele familiile dupa cum ii asez la mese.
Albumul nostru
Mai am...
Alinus25 spune:
Ratusca, scumpa, daca plicurile se pun in casuta, banii nu cad din plicuri? Ca dupa aia nu o sa mai stii de unde-s banii, nu? Sau cum...
Pupici
Nunta noastra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
quote:
Cardurile stau pe masa pana la sfarsit cand, dupa ce pune lumea bani, probabil il vor depune in casuta sau ni-l dau noua.... Ele sunt si carduri de masa, voi scrie pe ele familiile dupa cum ii asez la mese.
Albumul nostru
Mai am...
si eu tot carduri plic am si vreau sa te intreb ceva: cum faci tu scrii numele pe ele inainte si le asezi frumos pe mese si omul se aseaza acolo unde isi vede numele sau le lasi in alb si pe masura ce-ti vine lumea le scrii si le pui pe urma pe mese??
te intreb pt ca eu m-am gandit sa le scriu dinainte si sa le pun pe mese si drele de onoare o sa conduca invitatii la mese si le va indica locul unde trebuie sa stea...dar am fost la nunta unei colege care a scris cardurile pe masura ce venea lumea si cum te asezai la masa venea ori mireasa ori mirele si iti si punea plicul pe masa si nu prea mi-a placut parca erai la crasma si iti aducea nota de plata sau cam asa ceva
![](icon_smile_dead.gif)
![](icon_smile_dead.gif)
![](pupic.gif)
nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0
ratusca1977 spune:
quote:
Originally posted by Alinus25
Ratusca, scumpa, daca plicurile se pun in casuta, banii nu cad din plicuri? Ca dupa aia nu o sa mai stii de unde-s banii, nu? Sau cum...![]()
Pupici
Nunta noastra
Eu una nu am casuta pt bani, am dat exemplu....probabil la noi fiecare cand pleaca ne va da plicul...asa am vazut la nuntile la care am fost si nu aveau casuta.....
Albumul nostru
Mai am...
ratusca1977 spune:
quote:
Originally posted by nushulicaquote:
Albumul nostru
Mai am...
si eu tot carduri plic am si vreau sa te intreb ceva: cum faci tu scrii numele pe ele inainte si le asezi frumos pe mese si omul se aseaza acolo unde isi vede numele sau le lasi in alb si pe masura ce-ti vine lumea le scrii si le pui pe urma pe mese??
te intreb pt ca eu m-am gandit sa le scriu dinainte si sa le pun pe mese si drele de onoare o sa conduca invitatii la mese si le va indica locul unde trebuie sa stea...dar am fost la nunta unei colege care a scris cardurile pe masura ce venea lumea si cum te asezai la masa venea ori mireasa ori mirele si iti si punea plicul pe masa si nu prea mi-a placut parca erai la crasma si iti aducea nota de plata sau cam asa ceva...ma lamuresti si pe mine cum procedezi?
nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0
Scriu dinainte numele iar cand vin invitatii se va ocupa cineva sa-i conduca la mese, cred ca asa e cel mai bine...
![](pupic.gif)
Albumul nostru
Mai am...
pepenash spune:
Ratusca, multumesc frumos pentru lamuriri! Eu nu m-am decis inca daca voi face carduri-plic sau si carduri, si plic. Cred ca voi opta, totusi, pentru a doua varianta, mai ales ca poate vor o parte din invitati sa ia ca amintire si cardurile pe langa marturiile pe care oricum le vor primi. Poate vor sa ia si servetele personalizate, ciocolatele cu ambalaj personalizat (pe astea le voi servi la cafea). Mama, ce incarcati vor pleca oaspetii de la nunta, tre' sa vina cu geamantanul. Iar plicurile ma gandeam sa le puna cineva la mese (domnisoarele de onoare) in timpul momentului aducerii tortului, care as vrea sa se desfasoare afara; de-asta caut innebunita un restaurant cu gradina.
Oricum, ale tale arata fain, iar combinatia de culori e tare reusita. Sa fie intr-un ceas bun