Discutii despre tratamente naturiste (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Jubica, a o lasa mai moale nu este egal cu a renunta.
Nu renunt la trat. nat. ... sunt doar un picut dezamagita, am renuntat la a mai spera ca trat. nat. imi va vindeca ovarele si de aceea sunt dezamagita. Nu mai iau pastilele si tincturile de la ora pranzului ... doar pe cele de dimi si cele de seara.
Astept cu inflacarare opinia celuilalt dr. si abia astept deasemenea sa vad daca luna viit. voi ovula sau nu.
Eu. z. 31 temp 36,4
Nema dureri, nema intepaturi, in cateva zile tre sa-mi vina rushii si abia astept sa incep o noua luna plina de sperante.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Mironica scuze n-am inteles exact.Si eu luna asta am lasat-o mai moale in sensul ca am mai sarit peste tratament,la fel ca tine in aceasta luna am fost destul de pesimista......dar cine stie.I-am scris si dr.T pe saitul lui,enumerindu-i toate analizele facute de noi si mi-a dat o veste.......ca spermograma sotului "lasa de dorit",in conditiile in care au vazut-o vreo trei dr.pina acum.Nu stiu inca ce voi face.Deocamdata astept sa-mi mai raspunda dr.T,pentru ca azi i-am mai scris(sa-mi spuna exact ce nu este in regula la spermograma).Probabil il voi trece si pe sotul pe naturist.

Pup toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata fetelor naturale! Va citesc de mult timp pentru ca de-a lungul timpului am "cochetat" si eu cu diverse tratamente naturiste dar variante reduse si pe termen scurt.
Acum m-am hotarat si sa va scriu pentru ca am inceput un tratament naturist mai riguros,atat eu cat si sotzul...(de fapt mai mult el...)
Dar nu v-am spus de ce: ne straduim de luni bune sa o induplecam pe "Coana Barza" sa ne aduca si noua un Ingeras...Se pare ca e taaareee suparata pe noi asa ca am recurs la "planul B",tratamentul naturist,in care ne-am pus mari sperante!
Noi in ultima vreme am facut o gramada de analize si investigatii care au iesit mai bune sau mai putin bune...
Sotzul meu a fost diagnosticat recent cu "astenospermie",adica in ciuda nr. foarte bun(slava Domnului)mobilitatea lasa de dorit! Fapt pentru care a primit urmatorul tratament:
-Potent Power
-Acid Folic
-Zinc la care am adaugat Vitamina E si Maca
Eu iau Maca si Medicalm (un preparat din plante, echivalentul lui Magne B6) precum si Acid folic de prin octombrie...
Asa ca hop si noi in naturalilor! Sper sa ne fie de folos...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

buna dimineta fetele naturale!!!
sper sa petreceti un week-end frumos, chiar daca suntem aproape de sfarsit
sa stiti ca nu am disparut, dar chiar daca nu scriu, va citesc zilnic.
vreau sa va spun ca de 2zile am adaugat si tinctura de mugur de zmeura, sper sa fie cu folos si sa dau o veste buna curand.
o intrebare: tinctura o iau de 2 ori /zi, inainte de masa; in fiecare zi, este bine asa?
multumesc anticipat pt. raspuns si va doresc numai bine!!!!

Mergi la inceput

Buna seara naturalelor,
ce mai faceti? eu sunt ok, incerc pe cat posibil sa ma detasez de toate problemele noastre si sa imi traiesc viata ... frumoasa alaturi de sotul meu iubit. Sunt in z. 33, astept rushii sa vina .. si o iau de la capat.
Serj tinctura de mugur se ia de 3 ori pe zi cate 30 picaturi. Multa bafta cu ea, am auzit numai lucruri bune despre ea.

Mishulina mica si draga, ma bucur mult ca ai venit si pe la noi. Te trec imediat pe listutza noastra impreuna cu sotul tau. Ma bucur ca l-ai convins sa ia un tratament naturist. Bafta multa si sper sa-ti purtam noroc.
Ce am observat eu: de ce nu incerci sa-i dai si branca ursului? E toxica in sarcina ... de aceea nu prea e recomandata femeilor ... dar la barbati ... face minuni.
Va pupa Miro pe toate.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna seara fetelor naturale!
Miro,multumesc pentru urari,draguta ca intotdeauna!
Ma asteptam sa ma intrebe cineva asta,de ce nu ia si Branca ursului...Eu am citit cu atentie despre proprietatile ei miraculoase (si ce a scris Livia si din alte parti)si am fost incantata dar am hotarat ca nu e cazul sa luam,cel putin deocamdata!Am remarcat din descrierea ei ca intervine in spermatogeneza si de aceea chiar ieri am recomandat-o unor prieteni buni(el are oligospermie) dar la noi nu e cazul ca un singur mare avantaj avem si noi in toata povestea asta,si acela e nr. de ai sotului! Problema la noi e de mobilitate si viteza care trebuiesc imbunatatite ,in schimb stam bine la forme si nr....Asa ca ne bucuram de aceste "bile albe" si le remediem pe celelalte,partile slabe...
Si apoi,sotzul meu (care e un copil mare,ca toti barbatii dealtfel ) si nu a fost foarte bolnav niciodata s-a trezit dintr-o data ca trebuie sa ia "hapuri" cu pumnul! Numai dimineata ia 9 pastile:cate una de:Potent power,acid folic,vit E,maca si 5 de zinc ca nu am gasit decat de 10 mg si lui ii trebuie de 50 mg/zi si asa ni s-a spus,sa ia cate 5....Plus maca la pranz si seara si acid folic seara...Deja pentru el e mult prea mult!
Eu sincer,sunt multumita daca reuseste sa ia toate astea fara sa uite(i-am facut schema),nu puteam sa-l mai fortez si cu Branca,mai ales ca situatia nu o impune....
Va pupic si mai vorbim!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Buna ziua la toata lumea! Astazi termin cele 21 zile de marar+telina, iar pe 23 se face o luna de cand am inceput cu zmeur si mastodynon, cu Kamayani si cretisoara+napraznic (ceai). Normal la mine cm vine cam la 25-26 zile, dar sper ca de data asta sa-l am peste 9 luni. Si eu, asa ca si voi mi-am pus toata speranta in plantute si ma astept la minuni. In cazul in care am din nou ghinion si imi vine trebuie sa sun la klinica sa-mi fac programare pt HSG (brrr) si apoi o sa incep planul pt IUI, desi sper din toata inima sa nu fie nevoie. Ce este indicat din plante pt ovulatie? Ca eu nu sunt convinsa ca ovulez si as vrea sa insist mai mult pe plantute care m-ar ajuta la declansarea ovulatiei!
Va doresc o saptamana minunata si sa auzim de cat mai multi bebei naturali! Daca pana sambata nu-mi vine, fac un test si va tin la curent!

Mergi la inceput

buna fetelor,
nu mai spuneti nimic?
voiam doar sa va anunt ca sunt bine, am fost azi si la un dr. homeopat care mi-a dat pentru inceput un medicament ... cred eu antidepresiv - s-a axat foarte mult pe sensibilitatea mea, pe depresiile avute in trecut, stres, lacrimi, dureri de cap.
O luna de zile iau acest medicament, dupa care ma prezint la un nou control.
Sunt in ultima zi de ciclu (cel putin asa sper eu) dupa care voi intra in luna cea mare. Eu asa o numesc: urmeaza sa fac instilatii, iau acest medicament homeopat, plus traditionalul trat. nat. DECI: ar fi cazul sa se intample minunea, nu?
Eu asa sper. Asa sa-mi ajute Dumnezeu. La fel si voua.
Va pup pe toate.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Buna tuturor aspirantelor sarbatoare naturiste.Va citesc aproape zilnic si vreau sa va spun ca si eu am facut tot tratamentul Liviei in luna ianuarie , apoi am renuntat la el,eu avand si ovulatie si endometru si foliculi.... monitorizata trei luni la rand,in februarie si martie am luat amndoi doar BU iar in martie am reusit la a doua inseminare sa raman insarcinata.Cred totusi ca ne-a ajutat f.mult deoarece la eco inainte de reusita a fost singura monitorizare unde s-au vazut doi foliculi peste 19 mm fara stimulare doar cu BU.
Eu am anticorpi antispermatici, sotul meu niste fff.buni, insa eu am ceva mai "bun" probabil care-i si nu-i lasa sa ajunga unde trebuie.Cert este ca am reusit sa pacalim pe unul dintre ei si sa-l facem sa treaca "bariera", insa din pacate sarcina s-a oprit din evolutie la 7 saptamani. Azi sunt in ziua a 7-a de la primulCM dupa chiuretaj,refacuta si fizic si psihic si desi nu am rezultatele la analize am inceput din nou lupta. Suntem amandoi in prima zi de Maca si BU.
Pupici pentru toate .
Dumnezeu sa ne ajute pe toate.
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hitomi spune:

Buna fetelor ,nu am mai scris de multa vreme dar sunt prin zona.Eu fac o pauza de 10 zile de la trat .Simt ca e necesara aceasta pauza ,sa vad cum reactioneaza organismul .
BTW nu mi-a mai venit CM.Astept sa mai treaca o sapt si am sa fac un test .Chiar si dupa ce am oprit trat.simt tot timpul intepaturi usoare la ovare .
Bun venit noilor naturiste !Eu sunt in continuare optimista si cred ca prin acest trat voi reusi.
Va doresc mult succes!
Pupici

Mergi la inceput