Discutii despre tratamente naturiste (4)
Raspunsuri - Pagina 15
auricass spune:
IRI, pupicuri de la mine. Sa stii ca mustruluiala ta mi-a facut bine. POate ca de asta aveam nevoie. Acum chiar ca n-o sa renunt inainte de minim 3 luni. sa vedem ce o sa se mai intample pana atunci...sper ca 
Irina71 spune:
Aurici, pupiiici si
Dehhh ... ce sa fac, nu ma pot dezbara de comportamentul de sora mai mare
Nu mai tarziu decat azi noapte am visat ca era noaptea de Revelion, trebuia sa fac platourile cu aperitive, eram singura acasa si ... sora-mea nu mai venea ! (plecase cu un var de-al nostru). O sunam pe mobil si ea nu raspundea 
Ma gandeam "o omor"
dar imediat "daca i s-a intamplat ceva ? " .... Dooaaaamne, io cred ca si la 80 ani o sa-mi fac griji pt. ea. 
Irina. 
http://photos.yahoo.com/irinapopa2001
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png
auricass spune:
IRI sa stii ca si eu am o sora mai mare care s-a purtat cu mine la fel cum te porti tu cu sora ta si... cu mine
:))), dar cand eram mai mica nu puteam sa sufar ca-mi face morala si ca exagereaza cu o grija, insa acum constientizez ca mi-a prins bine. Datorita ei am acum un sot de milioane, o viata linistita si frumoasa, sunt " cocoana respectata":) si multe multe altele.
Important pt. surioara ta este sa aprecieze faptul ca iti faci griji pt. ea.Este tare placut sa stii ca cineva isi face griji pt. tine si nu esti singur pe lume.
" Altii moare si'asa n'are!" Te pupacesc

Mishulina spune:
Buna fetelor naturale!
Miro,multumesc pentru mail(e foarte interesant) si pentru raspunsul la intrebare...
Auricass,cand poti tu trimite-mi numele dr.si nr de telefon,le astept...
Eu o iau iar de la capat luna asta
(ziua 1) dar nu inteleg de ce au venit rushii mai repede cu doua zile luna asta (ciclu de 24 de zile in loc de 26). O fi cumva de la Maca? (nu iau decat o saptamana....)
Cat despre schimbarea titlului sunt de acord cu propunerea Irinei dar imi placeau si variantele 1 si 4 din lista Mironei...Sa fie cum vreti voi!
Va
pe toate!
Ina
auricass spune:
MISHULINA vezi ca ti-am trimis un PM cu numele, adresa si nr. de tel al homeopatei . Daca ajungi la ea sa-mi dai de veste. Daca naturistul nu ma ajuta dupa ce vin de la mare ne facem colege de suferinta. Ea e ultima mea speranta. Pupici fata scumpa.
Mishulina spune:
Aura am primit mesajul,multumesc mult,am sa sun dupa ce imi mai "ling ranile" financiar vorbind....
Ina
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by auricass
Mishulinasper sa te vedem cat mai curand
Sa te auda Dumnezeu Aura ca recunosc ca imi e din ce in ce mai greu...Daca "iese" cu homeopatul dau de baut sa sti..(suc de catina!
) Ina
auricass spune:
Sigur o sa ramai
o sa vezi , cat despre baut, vorba lui Miro, de vreo 19 de zile sunt intr-o continua betie de la tincturile de telina, marar, coada soricelului, mugur de zmeur...sa-ti mai spun
Sa ne vedem toATE CU BB-ei. Poate facem clubul bb-ilor naturisti live. Cine stie . Pup toate fetele
MRL spune:
fetele naturiste si homeopate!
Sunt noua aici pe subiectul vostru si ma inscriu si eu la voi. Imi place ideea de a schimba numele subiectului in "naturiste si homeopate", vorba Irinei - scurt si la obiect. Daca aveti listuta sa ma scrieti si pe mine.
Pe scurt eu fac tratament homeopat continuu de mai bine de 1 an jumatate pentru mai multe probleme: dureri de mijloc, rinita alergica, sinuzita, dureri cumplite de cap, gat, urechi, probleme de infertilitate. Asa ca schema mea de tratament este combinata din mai multe remedii homeopate. De cand fac tratamentul homeopat am reusit sa rezolv majoritatea problemelor. Tot de atunci stau foarte bine cu sistemul imunitar, adica nu am mai racit de nici o culoare cu toate ca la serviciu am fost in contact cu colegi raciti cobza. De la inceputul anului a inceput si sotul meu tratament homepoat. De la o raceala puternica i-au fost afectati gigeii, iar sistemul lui imunitar era destul de slabit. In urma tratamentului spermograma s-a imbunatatit miraculos si se simte foarte bine. Asa ca noi suntem o familie care se trateaza homeopat cu rezultate bune.
Va pupicesc pe toate si cate o
la fiecare in parte.