Operatie estetica la LaserMed?

Operatie estetica la LaserMed? | Autor: vrabiuta

Link direct la acest mesaj

Fetelor, am nevoie de sfatul vostru.
In urma cu doi ani mi-am rupt clavicula si m-am operat la Spitalul Militar, la dr. Dorobantu. Mi-a pus clavicula la loc, dar m-a lasat cu o cicatrice hipertrofica lunga de 24 cm, care arata foarte rau (l-am rugat sa imi faca o sutura intradermica, dar m-a cusut cu copci ).
M-am gandit sa imi fac o operatie estetica cu laser si am fost la LaserMed. Pentru ca cicatricea este foarte mare nu ma pot opera cu laser, asa ca ma asteapta o operatie clasica, cu bisturiu, sub anestezie generala. Doctorul la care sunt programata este dr. Nitescu.
Vreau sa va intreb daca stiti ceva despre clinica LaserMed, daca exista o clinica particulara mai buna in Bucuresti, daca exista vreun chirurg estetician bun la care as putea merge.
Mi-e cam frica de operatia asta si de anestezie si vreau sa fie ultima operatie la umar din viata mea... asa ca mi-as dori sa fiu in maini bune .
Multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Buna, nu o sa fie acelasi lucru daca te opereaza cu bisturiul?, eu am o cicatrice urata cheloida la umar nu stiu daca iti este cunoscut termenul de la vaccinul antivariolic, m-am operat de 2 ori cu bisturiul si este mult mai urata decat cum era inainte. am vazut pe acasa o emisiune despre o fetita oparita cu o cicatrice urata pe manuta care isi facea la un cabinet, problema este ca nu am retinut numele doct.si nici cabinetul, microdermabrazie, dureza mai multe sedinte si vreau sa spun ca arata incomparabil(mai bine) prin metoda asta.
Intereseaza-te si poate afli mai multe si imi spui si mie.
pupici mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andapanda spune:

nu sint foarte convinsa dar parca la Sp. Titan era o clinica de chirurgie plastica si recuperatorie cu o reputatie foarte buna?!?
Merita investigat. La Lasermed eu am facut doar un tratament cosmetic, nu stiam ca au si blocuri operatorii. Vorbim de clinica aceea micutza de la parterul unui bloc din Drumul Taberei, nu?
multa sanatate !!! panda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

Mada,

la LaserMed se fac tratamente cu laser pentru cicatrici cheloide (a mea e cicatrice hipertrofica, sora mai mica a celei cheloide). Acolo am vorbit cu dl. dr. Bogdan Niculae, seful clinicii, care iti poate explica mai multe. Tel. e 413.06.49 si o consultatie costa aprox. 250 de mii.
Eu am o cicatrice foarte lunga si cu "zabrele" (de la copci) pe care trebuie sa mi-o operez clasic. O data la 3 luni mi s-a recomandat sa urmez un tratament cu laser pentru reorganizarea colagenului.
Am aflat intre timp de un domn dr. Lascar, care este foarte bun, poate chiar cel mai bun estetician din Romania. Am fost in seara asta la Clinica Dr. Lascar la o consultatie si am vazut acolo numai lucruri bune: curatenie impecabila, aparatura moderna si un medic calm si cald, in care am prins instantaneu incredere. Am hotarat sa ma operez acolo.

Andapanda,
da, despre clinica din Drumul Taberei vorbim. Au sectie de chirurgie estetica, de chirurgie generala, de stomatologie, reumatologie, chiar si ginecologie. Asa zice pliantul, cel putin

Va pup pe toate. Sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Unde este clinica Dr. Lascar? Ma intereseaza si pe mine cateva amanunte legate de operatiile cu laser, la copii, as dori sa stiu daca opereaza si hemangioame si de la ce varsta?
multumesc!

Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinaw spune:

Dragutza mea,

Doamne ajuta sa iti reuseasca operatia si te faci frumoooooooaaaaasa.
It tinem pumnii.

Tina si bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andapanda spune:

Vrabiutza, am fost si eu mai demult la clinica dr. Lascar ( apropos, da-i tu adresa exacta Danielei, eu nu mi-aduc aminte decit ca e o vila in Pipera, cum treci de ambasada Chinei undeva pe stinga, parca intrarea Poiana da' nu pot sa ma bazez pe memorie, e mai mult de un an de-atunci)... sa ne spui si noua ce tarife mai are...caci eu cind am fost...mi s-au parut destul de mari...e adevarat ca si conditiile sint mult peste ce ofera spitalele iar el e intr-adevar recunoscut ca cel mai bun chirurg plastic din ro. Pina la urma, din motive cu totul in afara contextului medical nu m-am mai operat (e vorba de un lipom) asa ca intentionez sa ajung si eu din nou, cit de curind...
sa ne tii deci la curent!! multa sanatate si succes!! panda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Scumpa vrabiuta,
eu am fost acum 8 ani la doct. Lascar, de fapt el mi-a vindecat rana din urma celei de a doua operatii, care nu se mai inchidea, pentru ca "stimatul" doct. Oprescu cel de la Municipal, mi-a recomandat raze Roegen la vreo sapatamana dupa operatie si nu se vindeca 2 luni supurat, nu era infectata, dar au asteptat prea mult sa-mi scoata firele si cicatricea s-a refacut peste fire, m-au chinuit pana le-au scos, si pe urma calvarul de 2 luni, lascar la un moment dat ma suspecta de cancer, pentru pe o rana asa de urata nu trebuiau sa ma iradieze cu razele alea.Lascar s-a chinuit cui mine 2 luni sa fac intr-un fel sa se inchida, ce sa-ti vara, nu aveam voie la soare din cauza Roengen-ului, circ mare. Urma sa ma opereze estetic in toamna, dar eu satula de doctori nu m-am mai dus, M-am operat chiar in ziua cand a cazut avionul ala la Balotesti, deci din martie si pana in august eu am fost abonata prin spitale. Eram in clasa a zecea, pierdusem deja mult de la scoala asa ca m-am hotarat sa nu mai operez, acum bineinteles ca imi pare rau, nici nu era preturile astea, ma duceam la urgenta ca acolo este el medic si acum la etajul 5, asa ca, cred ca te poti duce si la spital. Eu nici acum nu pot sta la soare cu mana pentru ca ma ustura ma inteapa..., port numai tricou cu maneca scurta, nu maieu si la plaja am o chestie pe care o pun de fapt este o genunchiera pe care am modificat-o.
Termin cu dentistul sper ca intr-o luna si o iau cu chirurgii. Nu stiu daca am fost foarte coerenta, dar numai gandul la anul ala ma face sa tremur.
Mada, cu pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maska spune:

Buna fetelor!
Vrabiuta, te rog frumos scrie-mi si mie adresa, nr. de telefon dr.-ului Lascar. Fetita mea si-a spart buza de sus acum vreo doi ani, pe dinauntru. din nefericire asta s-a intimplat de doua ori la interval de o saptamina. speriati de bombe ca ar putea sa-i ramina semn nu am dus-o sa o coasa si oricum i-a ramas semn, adica cind ride ii iese de pe dinauntru o galma destul de mare, ca sa zic asa, cam cit un bob de mazare. si cind sta serioasa oricum se vede adica buzita este mai umflata in acest loc. in afara de asta, cam pe cind avea 7 luni si mergea de-a busilea si-a spart buza si pe dinafara si cu toate ca pediatra ei ne-a asigurat ca nu-i va ramine nici un semn, i-a ramas o cicatrice subtirica si pe dinafara. dar eu vreau neaparat sa-i rezolv buzita pe dinauntru.
te rog ajuta-ma! si da-mi si ceva detalii de preturi, pentru consultatie, pentru operatie, daca stii.

iti multumesc din suflet.

rugamintea este adresata si oricarei alte persoane care ma poate ajuta in acest sens!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

dragele mele,

va multumesc pentru mesaje si incurajari.
m-am operat si m-am facut . am stat acasa in concediu si nu am reusit sa mai intru pe forum. acum sunt mai bine si m-am intors la birou. operatia mea a decurs foarte bine, recomand clinica tuturor celor care au probleme: servicii medicale ireprosabile, medici foarte atenti, aparatura moderna, curatenie impecabila.
preturi... maricele.

adresa clinicii este Intrarea Poiana 25. se ajunge destul de usor: cum mergi din aviatiei spre podul baneasa, aproape de pod, chiar pe soseaua principala, pe stanga, o sa vezi o cladire galbena pe care scrie INES; acolo faci stanga (straduta se numeste virgil madgearu) si la 200 m mai incolo din nou stanga pe intrarea poiana.
telefonul este 233.14.45 sau 233.14.46.

va pup.
m

Mergi la inceput