Mamici de iulie-august 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 7
corbioana spune:
dragele mele am fost la dr azi bebe ok, eu aveam usoare dureri in partea de jos si iata ca am ceva dilatatie si contractii si de luni ma internez in spital pt perfuzii pana atunci iau nospa si diazepam
Va pup pe toate si sper sa ne auzim curand cu bine, doamne ajuta.
Ioana
sapt.34
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Monicutz spune:
Salut fetelor burticilor,
Nu-mi vine sa cred cat ati scris. Bravo voua.
Am citit asa printre picaturi ca iar am tone de treaba la servici. Sper sa nu nasc la servici.
Oana, La multi ani si sa fii sanatoasa si sa ai o nastere usoara! Sa fie fetitza sanatoasa si sa va bucurati de ea.
Ema, La multi ani fericiti impreuna cu sotul tau si in curand cu Scumpi (indiferent ce-o fi, baiat sau fata)!
Cristina, bafta la examen. Hai ca mai e un pic. Zi-i lui bb sa se tina bine acolo pana termini :).
Laura 25, bafta cu bebicii. Mai tine-i daca mai poti :). Asteptam vesti.
Letitia sa-ti traisca baietelul. Sunt mlti baietei in iulie! ma tot asteptam sa vina fetele din urma...dar vad ca se inghesuie in august.
Distractie frumoasa la intalnire. Si mie mi-ar fi placut. Dar e un pic cam departe...si nu de alta, dar tre sa vin luni la servici :).
Sanatate multa la toate si un weekend minunat. Unele dintr noi au intrat in luna a 9a deja! Ups! Hai curaj!
Va pup,
, 34s
Monicutz spune:
Corbioana, sanatate si si mai stai pe baricade un pic. Va tinem pumnii sa-l mai tii pe bb macar 2 saptamani.
Kulta, am vazut pozicile :). sunt super. Si eu am burtoiul cam la fel, aceeasi forma, dar mai mare...de 34s. Am vazut ca ai spus ca o sa fie si ziua ta in cateva zile. Si eu tot gemeni sunt...haha! vad ca suntem mai multe.
, 34s
MONAI spune:
Corbioana, multa sanatate, nu te necaji ca sigur va fi totul bine.
Sa auzim numai de bine.
32+ si din burtica Sara.
17lory spune:
Buna burtici frumoase!
Corabioara, succes si bebe sanatos si fericit. Daca se pune problema de nastere, iti doresc nastere usoara.
Simona, ai avut dreptate cu ce spuneai de spitalul Giulesti. Pe bebelusi ii tine numai in scutece de spital, iar cu hainele tale ii imbraca cand iesi din spital. Am aflat ce-ti cere in spital pentru un copil: 8 pampersi pe zi, ulei pentru bb, servetele umede si Baneocin pudra (trebuie cam 2 buc.). Asta stiu de la o proaspata mamica.
Ne-am bucurat ca avem 33 de sapt, dar de fapt avem 32 de sapt si 2 zile (am facut calcul pe www.medicalinfo.ro). Oricum suntem mari.
Lorena si cei doi ingerasi BOCANILA si BAMBY
corbioana spune:
Multumesc fetelor! Speram sa fie bine, stau mai mult intinsa cat pot eu rezista...iar luni la spital. O sa va anunte de situatia mea Irina, are nr meu de tel. Si eu sper sa mai stea bebe acolo la mine in burtik pana in sapt 38 cand ne poate face cezariana. Eu nu sunt pregatita sufleteste de nastere normala si sper sa nu intrevina mai repede. Acum sunt abia in 34 de sapt. Doamne ajuta!
Pupici la toate!
Ioana
sapt.34
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Laura25 spune:
Hello!
17Lory, am facut cate 3 fiole de Celestone intr-o singura doza, o data pe saptamana, din saptamana 24 pana in 30. Fii optimista, o sa fie bine, o sa astea si bebeii tai destul in burtica! Si euma rugam sa trec de 28 de saptamani si uite ca maine intru in 35 si ma simt bine-mersi si am de gand sa trec de 37 (asa mi-am propus ). Nu iti fa griji ca nu au unde sa creasca, isi fac ei loc. Eu eram mandra tare ca nu am vergeturi si, in ultimele 2 saptamani cand s-au "umflat" broscutzele, mi-a crapat pielea de sub buric intr-o veselie. Asta ei, ei sa fie sanatosi si mari, ca "rezolv" eu si vergeturile pe urma. Am o curiozitate, tu cate kg ai luat de te-a pus doctorita la regim? Sau are ea o problema cu kg ei si se ia si de ale altora?! Mi se pare cam ciudat.
corbioana, stai cuminitica si fii tare, sa stea si botzucul tau in burtica inca 2-3 saptamani macar. Am stat si eu cu perfuzii ( cu Sulfat de magneziu, gynipral, no-spa si scobutil) si m-am simtit mult mai bine dupa aia. O sa vezi ca o sa fie bine si la tine! Eu iti tin pumnii! Bafta multa!
Va pupic pe toate!Eu plec sa mai fac ultimele cumparaturi, apoi bagajele de spital (unul pt mine si unul pt shtrumphi). WE placut!
Laura 34+ si Shtrumfii +
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos
KULTA spune:
Irina, multumesc pentru nota 10, tu ai nota 10+ Eu totusi sper sa scap de kg in plus.
Monicutz, da, cred ca mai toate avem burticile implinite, ca sa zic asa. E cam greu cu ele dar trece. In ce zi esti nascuta? Cine mai este in Gemeni pe aici?
k28+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
KULTA spune:
Corbioana, fii fetita cuminte si stai in pat ca sa-l mai tii la caldurica putin.
Sanatate.
K28+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
emaaimee spune:
Ghiciti unde am fost aseara(de la 8-12.30)la munca!Atata s-au milogit ca m-am dus!
Cand m-am intors nu aveam somn si am vrut pe DC,dar imi scria ca nu mai sunt mesaje,era bulit rau!
Fetele-sigur e bucatica din dop chestia aia galbuie-verzuie-am avut-o si azinoapte pe tamponul zilnic-o bucatie de gelatina de un cm?Ca eu am zis ca sunt scurgerile mai abundente acum si poate sa fie scurgere!Si am mai avut gelatina din aia de vreo 3 ori sapt asta!
si pestiuc iubit&saltaret de 35s
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos