sora mea vrea sa fie mama surogat!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felicitari surorii tale! Pana la urma este o dovada de altruism ceea ce vrea sa faca ea nu ar face oricine. Cred ca in primul rand se sacrifica pentru copilul ei, caruia vrea sa-i ofere o viata mai buna.
Cat despre cetatenia parintilor genetici cred ca cel mai usor ar fi sa-si ia ei cetatenie romana, ca sa nu fie considerata adoptie internationala. Eu am citit mai demult intr-un ziar ca la noi au fost cateva cazuri rezolvate la modul ca mama care a nascut a semnat ca abandoneaza copilul si el revine parintilor genetici legal (am vazut pe Acasa o mama din Valcea care a nascut copilul cumnatei, nepotul ei)!

Otilia si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Ma refeream la faptul ca ar putea sa nasca in Germania urmata de procedura de infiere fara a se intoarce in tzara pina la finalizarea actelor.Sint cazuri...reale.Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

M-am exprimat gresiiiiit!Sora mea vrea sa fie mama purtatoare(nu surogat)!
Nu stie ce sa faca...cum e mai bine...si legea asta nu mai vine odata!!!

Stiti cu cine ar trebui sa ia legatuara?Avocat,doctori?Cunoaste-ti pe cineva de incredere?

Multumeeeeeesc mult pt.informatii!

ps:poate stie cineva cum decurg procedurile in De de infiere,dureaza mult?

puuuup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Alta intrebare...cam cat trebuie sa ceara ca mama purtatoare sau mai bine zis ce preturi se vehiculeaza in Ro vis-a vis de aceasta situatie?

puuup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Ma cam bag ca musca unde poate nu prea-mi fierbe oala,dar eu zic daca tot o face sa stie macar de ce.De exemplu 15000-20000 de euro sa ceara pentru ea plus 2-3000 de euro cheltuieli de hrana,analize si haine,nu?Zic si eu ,nu dau cu parul

Mergi la inceput