Scorpiutzele - pe unde sunt ? (11)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
syd spune:
Iri ne-a ferit D-zeu de boli grave,in afara de raceli,otite cu antibiotice. Sa stam si prin spital. Chiar asa s-a complicat de la mancare?Si in spital dk ajungi pleci mai bolnav.Stai mult cu ea,are nevoie de tine.Chiar dk vrea numai in brate,e bine. Oricum copiii cum se simt mai bine incep sa se joace,nu zac in pat ca noi.Si uita. Sanatate multa fetitei
apropo,cine-i seful tu sau ea? Ii explici cum stau lucrurile si n-are decat sa planga dk nu-i convine. Eu asa sunt.Dk plange mai mult de 5 min ma duc si-o iau in brate,cand se calmeaza ii explic din nou.
Hellene cam aiurea we ,ai dreptate.Dar eu ma plictisesc si in timpul saptamanii,nimic nou.Am iesit un pic in curtea scolii,e cald.Asa sunt baietii iuti,am avut noroc si am nascut fata,dupa caracterul meu puturos
Vad ca ma cam doare spatele de la bicicleta ca pedalez fara sa ma tin de ghidon mai mult,asa lucreaza si abdominalii si nu ma doare mandra de la shaIes la alergat ca-i frumos peisajul,pe langa case dar sa se racoreasca,pe seara .Asa am slabit dupa nastere. Hai ca nu va mai zapacesc cu slabitul,va anunt la sfarsit,cand le pierd kg care ma deranjeaza.
Restul fetelor sunt ocupate?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
syd spune:
Unde v-ati pitit fetele?
Broscuta:
Ce petrecere frumoasa,e la margine de lac
Broscarimea bucuroasa ,are vin si cozonac
Oac oac diridiridam
Oac oac oac oac diridiridam
Cantecelul l-am gasit pe forum si de ieri numai diridam am in cap
Si eu ma pitesc la calculator,o las pe mamie sa se enerveze cu copiii,ca azi sunt foarte nervoasa si nu fac decat sa tipSa-l duca acasa,Doamne ca mi s-a urat de balamucul asta
Nu reusesc deloc sa ma impac cu baiatul asta,la inceput nu ma gandeam ca o sa stea si la noi ,cand l-am cunoscut pe taica-su.Era bine mersi cu maica-sa. Acum dk deschid subiectul mi se reproseaza ca "nu stiam ca avea copil,las'ca-i bine ca se ocupa de el,nu ca alti tati care platesc doar pensia alimentara". Ba eu asa as fi vrut,macar de s-ar ocupa de el.
Aveam o scorpiuta noua venita in divort,n-a mai aparut?
Nu pusesem pozele inainte ca nu voiam sa ma recunoasca cineva,chipurile.Identitate top secreta
Acum ca va povestesc si cand merg la buda,meritati sa va arat si figura
.Pe cine n-am vazut inca?Cand mai fac altele mai frumoase,le pun.
Vad ca mamie sa scape de ei le da bomboaneEu le dau una dupa masa,ea cate trei,aiurea-n tramvai.
Ana68 spune:
Salut scorpiute,
Iar harnicute ,ca intotdeauna,la scris....
Monica,eu cred ca ai vazut bine mama draga....Unde vezi tu ca eu arat bine?Nici eu nu imi mai fac iluzii ca voi mai arata vreodata ca la 18 ani,s-a dus baba cu colacii,dar nici cum sunt acum..
...Multam de apreciere,dar cred ca esti prea ingaduitoare si prea gragalasa cu mine! De aia te pup si multam' inca o data de compliment!
Iar cu dormitul celei mici....Mi-ai amintit:Alex cand era mic dormea bustean in casa care se construia,acolo unde erau bubuielile mai tari si zgomotul asurzitor.Cum plecam la liniste,urla cat il tineau plamanii...Asa ca nu mai zice ca esti nu stiu cum....Asa-s astia mic!
Carmen,vad ca si tu patesti la fel cu curele de slabire...Sa-ti fie de bine cu tunsoarea si insanatosire grabnica Andei..
Anda,s-ar putea ca Albert sa fi facut viroza intestinala...Doare un pic burtica,dar daca ti-a dat nenea doctorul antibiotic,e bine si trece repejor.....Pupici la bolnavior,sa se faca bine repede!
Mey Syd,hai ca esti haioasa!Te luam io may de nevasta,dar nu-s bre barbat......Cum am reusit sa ma ingras?Ha! Pai nu-i greu:papi mult si bun si gata!A! sa nu uitam si cu pofta!Si cand mai ai si alti mancai pe langa tine la masa,niste aia care papa numai carne in mancare si NU mancare cu carne.....succesul la pus kile e garantat!Vezi?Nu-i greu!Te pup si pe tine si pe carliontata cea mica si frumoasa!
Iar cantecelul cu broscuta este de pe "Cutiuta muzicala",un Cd cu cantecele pentru copii.Trimite-mi un mail ca poate reusesc sa iti trimit cantecelul de pe calculator(la petenchea@yahoo.com)
Hai ,Ema,ca am ras de una singura in fata calculatorului....de Marius a zis ca am luat-o razna...Cum sa cari pietre pana la Tulcea?!Hai ca-i simpatica foc dulceata aia creata si mica a ta!O pup tare si cu foc de isteata ce e ea!Sa stii ca fata are dreptate:de unde sa stie ea daca se gasesc pietre pe acolo?Bravo ei!
Anina,concediu placut si distractie la maxim!
Elena,sa sti ca sunt cu tine si hai sa nu ne mai stresam!De fapt eu nu ma ami stresez cu slabitu' de vreo 2 ani,dar mai dau si eu uneori din gura ....sa vad ce zice domnu'.Atat timp cat imi spune ca sunt frumoasa si ca ma iubeste asa cum sunt si ca ii place ca are pe ce pune mana si ce strange in brate....ma balacesc in continuare cu nesimtire in starea asta.Singura chestie care ma oftica e ca vad haine frumoase pe care nu le pot purta ca nu gasesc pe marimea mea....Odata si odata tot va trebui sa imi revin cumva in simtiri si sa mananc mai putin,ca ma cam dor spatele si calcaiele...Pana atunci,multumesc ca facem gasca nestresatelor....Te pup si sa ai o saptamana excelenta.Pupici si la frumosul cel mic,George!
Iri,am citit ce ai patit cu Iris.Biata micuta!Mai,sa sti ca-i de la capsuni.Uite ca in clubul timisorenilor ,unde postez,cineva a scris de radiatii si de Cernobil si ca doctorii recomand ca sa nu iasa copilasii in soare puternic afara,iar fructele si legumele sa fie spalate foarte bine......Pupam fata si sa se faca bine repede,draga de ea!
Scorpiute,Luana a facut minuni in pampers si tre' sa spal fundulet si pesericu' de don'soara acum....Va pup pe toate si insanatosire grabnica la toti bolnaviorii....Sa aveti o saptamana buna!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie
La joaca.31.05.2005
syd spune:
Ana ai mai pus poze.Pŕi cum ati pus fata in plasa agatata in cuier?.
Dk sunt mai multe cantecele pe cd,nu ma supar
Lasa mai ca te trezesti in curand cu silueta. Poate nu sa slabesti dar macar sa nu mai iei.Si dk pe sot nu-l deranjeaza,nu-i problema.Copiii te plac si-asa.Tu sa fii sanatoasa
In seara asta fac paste cu lapte sa scap de ei,cu mult zahar si sare si unt ranced.Si mie imi place.Ajunsesem iarna sa mancam in fiecare duminica seara,ca un ritual dar de lene sa mai gatim.Deja am gatit aseara,la pranz,sa nu intrec masura ca bate la ochiPe micut l-a lasat si in seara asta,il duce maiine direct la scoala. I-am spus ca ii convine ,ca nu lui ii sparge capul tot we, a spus s-o fac pt el.N-am mai raspuns,sa se simta si el bine
pe maiine
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
buna dragelor!
nu a functionat site-ul azi la mine.
noi ne-am innoit cu o masinutza azi,ford focus,macar asa stiu de ce platesc rate.
am reusit si am ajuns pt un timp extrem de scurt si la tzara sa-i aducem un ultim omagiu bunicii.
apoi cand sa plecam a inceput o ploaie si o furtuna de praaf....de mama,mama.
mama mea era super fericita ca a vazut-o pe Anda.am chinuit copilul cu drumul.
lasa Ana,vorba lui Syd ,daca suntem sanatoase ,ce mai conteaza ,cui nu-i place sa nu se uite.
da,singurul inconvienent ar fi hainele alea din vitrina.eu rad si ii spun sotului meu cand vad manechine in vitrine ca mi-au luat masurile si au croit haine dupa mine toate firmele.
Syd ce m-am bucurat ca mi-ai reamintit cantecelul,Andei i-a placut.
Elena,merci mult!Anda e mai binisor azi ,ieri era rau de tot cu ochii rosii,mititica.
concedii placute tuturor celor care sunt plecati ,insanatosire grabnica bolnaviorilor si pupici pentru toata lumea!
HelleneC spune:
Buna fetelor, nu a mers azi site-ul si sa vezi ce ma fatzaiam pe aici de nebuna... nu intra si gata! Dependentza da, nu alta!
Fetelor, stati ca va dau un site de unde sa va descarcati pe PC melodiile de pe cutiute, ca eu le am pe CD audio, dar numai cateva si de vineri canta numai pentru bebe toate melodiile, el este super incantat si le stie pe toate! Stiu tot de aici, de pe DC, de la Corina Iulia
, si acum le imprastii peste tot, ca sunt valoroase
: http://database.cs.wayne.edu/marius/personal/Theo/Cantece_Copii/
Sper sa va placa, mai ales ca stiu cat succes au la George al meu (inca ma mai gandesc ce il fac cand creste mare, are multe calitati piticotul meu, ma tot minunez ca cioara din poveste cat de frumos si destept este!)
Syd, adevarul e ca faci cam multe pentru domnul tau... faptul ca suporti nazdravaniile copilului lui peste weekend, cu tot riscul unor "razboaie" in casa, iar el se face ca ploua... e ceva! E greu de proceput comportamentul lui, dar... le rezolva timpul pe toate!
Ana, asa tare imi doresc inca un pui mic in casa... de nu ma vad, bocesc mereu cand va citesc pe voi care aveti cate 2 puiutzi, cred ca e tare fain... si trece timpul... si as vrea sa te ajung din urma! Eu incep sa ma destresez, ca oricum nu imi face bine, plus ca am senzatia ca m-am dereglat nitel hormonal si nu prea stiu de unde sa o iau! Cu tot regimul, miscarea, prea putin se vede, doar celulica, mai este ceva... Habar nu am! Dar vorba ta: nu mai am 18 ani!
Iri, ce face iubita? Ar trebui sa fie ok, sau aproape ok, nu cred ca ai avut un weekend tare dragut la cate ai patimit ultimile zile! Pupa iubita si sa fie sanatoasa!
Carmen, felicitari pentru masina, e preferatul sotului meu Fordul, asa ca avem sanse sa ne imprietenim in 4, cu tot cu sotii nostri! Si sanatate si Andutzei, ca la ce vreme avem... ba canicula, ba furtuna... nu mai stii ce sa ii faci!
Pupici la toate, sa aveti o saptamana buna si sanatate tuturor!
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
Ana68 spune:
Syd,am mai pus ceva poze....Faza cu plasa....a fost de coma:Luana nu mai avea stare in casa,afara era urat si frig si nu era de iesit nicicum....Cum sa linistim noi fata?Ca tipa,urla si nu mai aveam o clipa de liniste.Si a zis tata-su:"Tu!Te iau si te agat in cuier!"Mie,care nu sunt normala si sufar cu mansarda,mi s-a aprins beculetu' si am luat sacosa,am bagat-o acolo si am atarnat-o mai intai de clanta si apoi de cuier.Marius a facut poze,eu radeam de nu mai puteam,impreuna cu Alex,iar Luana radea de rasul nostru ca nu isi dadea seama,mititica,de ce rad nebunii si ce se intampla cu ea.Ideea e ca am avut jumate de ora de liniste apoi.
Scriu inca o data:trimit cat pot de multe cantecele,sa vedem cum merge netul si trimit, parole!
Cu silueta ti-am scris:daca Marius nu comenteaza.....mucles!
Iar la chestia cu micutul....ai fost diplomata.Bravo!Micutul e copilutul din prima casnicie a sotului?
No,Syd te pup si pe tine si pe cretulina mica de fetita a ta frumoasa si incerc sa trimit cantecele.Daca nu reusesc m-am gandit sa fac un pachet sa ti-l trimit cu posta,daca vrei.Marius poate face copii pe CD si iti pot trimite,daca vrei si nu te deranjeaza.Intai incerc varianta cu netu',imi spui daca iese treba si pe urma hotaram,ok?
Carmen,felicitari de masinuta si sa o stapaniti sanatosi...!!!!!!Ai dreptate:sanatoase sa fim,ca de barbatii nostrii ne plac asa....e bun lucru!Sanatate Andutei!
Fetelor va pupic si va doresc o noua saptamana cu multe realizari!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
syd spune:
Pofticioase,sa va explic Beignets aux pommes:
125g faina,un ou,un vf de sare,200ml lapte
Se amesteca toate in ordinea asta,cate putintel pana ce iese o preparatie ca la clatite.Puteti o lasati chiar un pic sa se odihneasca,1-2 ore dar si imediat.
Merele dk aveti cu ce le scoateti mijlocul si sa le taiati rondele,dk nu alte forme.Curatate de coaja. Le dati prin maclavait si in ulei incins,foc mijlociu.
Un deliciu.Le manca fi-mea cu o pofta,una intreaga in gura,abia putea sa mestece.
Eventual zahar vanilat si scortisoara dk sunt cu mere.Si cu banane sunt bune.
Pofta buna
syd spune:
In fuga am uitat sa felicit pe Carmen pt masinuta,sa nu vi se strice curand,ca nu stiu ce sa-i urezViata lunga
Ana este baiatul din prima casatorie si un obraznic,dk era cuminte sau fata era mai bine.Si fi-mea se ia dupa el,numai prostii invata.
Incearca pe net ,dk nu trebuie sa fie pe undeva de copiat,sa nu mai dam si banii pe pachete.O sa incerc si link-ul Hellenei.Mersi
piticasigogosica spune:
Neata scorpiute
Iris e mult mai bine si din ce in ce mai zvapaiataDe fapt si cu bubele pe ea tot nazdravana era.Exact cum spunei si tu Elena si Iris a mea e la fel bate,trage,tipa,se catara,face numai prostioare si cel mai grav e ca baga tot in gura,nici nu am iesit bine din spital si am gasit-o ca gusta samponul pentru copii,care era imprastiat in toata casa si pe ea
.Cu regimul de chinuim si azi si maine,mititica manaca la paine(fara sare) de mi-e mile mie.Intr-una imi cere papa adica "apchi".In rest ce mai ca si tine nu imi mai incap in haine de mandrie cand ma uit la ea cat e de frumoasa si desteapta foc!!!
O sa treaca si asta
Noi ieri am fost pana la mare(stiti ca noi plecam asa brusc si neanuntat),ne-a trezit fata la 6.30 cum face in ultimul timp si i-a venit ideea sotului sa plecam si eu nu m-am gandit pre mult.Adevarul e ca suntem si noi nebuni(de el stiam ,dar si eu!!!)ca fata abia iesise din spital si inca are urem de bubite.A fost frumos,Iris era in elementul ei s-a dus direct la apa,s-a bagat in nisip cu totul,ba azi dimineata am gasit in cachi nisipul,ce sa va mai zic ca nua stat o secunda???pe ea am cremuita non-stop si nu a patit nimic,dar noi am zacut toata sera si oaptea si acum ma strange pilea
...si uite asa am ratat si week-endu asta ca sa ne
.Poate isi i-a revansa azi-maine,ca are de recuperat...
Am uitat sa va spun ca sambata iar am avut discutii si cred ca l-am pus pe ganduri(iarasi m-a facut sa plang findca singura lui aparare e sa raneasca cu vorba...cica nu ma iubeste),i-am spus ca trebuie sa ma decid ori traim asa de dragul fetii si caut in alta parte afectiunea ori gata ne despartim.Si vad ca ieri si azi si-a schimbat parerea.Chiar nu isi poate exprima sentimentele???Si am mai decis ceva,dar va anunt cand demarez actiunea!
Carmen ,felicitari pentru masina sa o folositi sanatosi si salutarile mele sotului tau si al Anei care va iubesc chiar daca nu mai aratati ca la 18 ani
IRI SI IRIS...