Pestisori... pestisori... (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

Vanessa,la multi ani pt puiul tau.M-am tot tinut sa-ti zic si m-am luat cu altele.Scuze.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photos"Eric Gabriel"/[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

quote:
Originally posted by salisa
Dana! Si sotului tau multa sanatate si refacere cat mai rapida....am citit si am vazut cum a decurs operatia...!

AO

Merci mult!Sa ne zici cum a fost la doctor si la examen.Tinem pumnii la mamica.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photos"Eric Gabriel"/[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

mai fetelor ... sa va zic cum fuse ... important e sa retineti "NU EU AM FOST DE VINA!!!"

deci in drum spre casa ... cum sofam asa f f fain ... ca o profesionista ce mi's ... desigur cu sotul in dreapta ... avand o conversatie f f f elevata ... din cand in cand imi spuneam si eu parerea "TAAAACI ... ca te dau jos din masina " ... "Deci nu vrei sa TAAAACI" ... "MAI n-auzi ... te dau jos!!!!" ... deci in timp ce ne vorbeam cuvinte dulci si calde ... m-am tinut de cuvant si l-am dat JOSSSS ... din masina ... la MC DONALD .... si cum mi-a parut tare rau pt el ... m-am dus sa-l aduc inapoi ... d'apoi domle era unul acolo cica MC DONALD ii zicea ... si vroia sa-mi dea un CD cu muzica faina rau de tot ... dar cica trebuia sa cumpar un meniu ... siii ... ehhh ... m-am sacrificat ... si am cumparat meniu si mie si lu' Seby ... ca doar nu era sa-l las sa manance singur singurel ... dehhh asa suparat cum era ....sa-i cada greu la stomac ...

no pe cuvantul meu ca asa fuse ...

no spuneti si voi ... cine sa mai gateasca cu burtica plina ?

in seara asta vreau sa gatesc ... dar zau daca stiu sigur ... cica e unul KFC ... care ma cauta prin oras ??? bai zicetiiiii ca's la cura ... de pui cu maioneza

PS ziceti si voi cum sa ma mai suporte al meu barbat ???

acu la lucruri serioase ... bine ca mi-am gasit colega de "filosofari" Crismir ... ia zi ...

Felis - mai parca n'ai fi pestisor ... ca io mi's asa de lenesa ... sau poate ca io nu mi's pestisor ... vreun hibrid ceva ?hmmm

Vanessa - pai cum sa ma supar mandro ? pe'o mamica asa dulce ? ce-a primit Catutu ?

chiar asa Papadie - nu ne-ai spus ce-a primit mielu !

o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Mielu primi camera ei mobilata...inca n-am terminat-o dar oricum de doo saptamini urla noaptea sa duarma de gatu meu... cred ca o sa mutam birou in camera ei
Si de la preteni a primit o jukarica care cinta si face luminite si pe care a adoptat-o imediat si, of course, hainute de domnisora. ca Mielu e modesta fok cum o imbrac cum se duce la oglinda sa se aplaude... ai dä noi.
am pus fro 3 pozice cu ea sarbatorita:
http://community.webshots.com/user/papadicu

Mergi la inceput

meyyy cam putine jucarioare ... io in numele lu mielone ... mai cer ceva jucariii ... bey unde va credeti ??? vreti sa-mi pacaliti dulceata ?

nally - chiar asa nu ne-ai spus ce-a primit dambustelu tau ... parca am vazut io un balon d'ala cu urechi ... parca parca ...

io n-as mai avea curaj sa-i cumpar unui copil vreo jucarie "cantatoare" ... i-am luat o data nepotelei o orga mica ... si mi-a pus creierul in poineze ... cand a lipsit un pic de langa ea ... i-am scos repede bateriile ... ufff acu eram la spitalul 9 ... adica am fost o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetele!

Mey Marutule ca sa zic... a primit destule zic ioo.. o tricileta pe care cred ca o sa poata merge de pe la vreo 2 ani pe ea... asta a primit de la nana lui... si hainute muuulte si frumoase care mai de care... mingea pe care ai vazut-o si tu ... minge kanguroo ... si aia buna tot pentru mai tarziu... ca e buna de tzopait pe ea... acu e un pic cam mare pentru el dar e un scump cum se lupta el cu ea sa o plimbe prin casa de urechile alea ale ei mai mult sare mamica-sa pi ea ... a mai primit o tablitza magnetica pe care poate mazgali pe ea si de care e tareee incantat!!! Pe aia o ia si o face neagra cu pixul... mai nou ia pixuri de pe masa si imi mazgaleste tot ce prinde din hartie prin casa! Bine ca nu a descoperit inca peretii!

Am fost ieri la nisip cu el si vreau sa zic ca a bagat un pumn plin de nisip in gura de am crezut ca fac criza cand l-am vazut... si in timp ce il duceam la o cismea de apa el se mai lingea si pe maini de nisip!!!

Azi nu am mai iesit cu el ca e foarte cald si mi-e frica de o insolatie... poate pe la 5 iesim si noi iar... dar nu la nisip ca mi-a trecut!

Am facut spuma de visine si vreau sa va zic ca a iesit o nebunie!!! aaa si am luat de la piata dimineata peste sa fac cu mamaliga si mujdei de usturoi diseara!

Hai ca va las ca mandrul meu trage de mine crizat de cum am io tupeu sa stau la calculator cand el e treaz prin casa!!!

Pupilai!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

ma omori tu pi mini no nu vrei sa vii si pe la mine ? ca io mi's gazda buna ... tu gatesti si io mananc hmmm ce zici ? si daca me place di tine ... nu-ti mai dau drumu acas' ... cu cupchil cu tot ti tiu

foarte frumos ... ce de jucarii ... si eu vreau sa sar cu mingea aia ... top top ufff deja am obosit ...

Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna pestisori!
MARUTA,draga mea,pai eu cred ca si tin: fata nu e intru-totul devina,nu ca ar fi o cumintica,"draguta "la 14 ani,am vazut si eu destule care arata de 25 si au 13-14,si "nea caisa" alae vinovat,cu o minora,cand el are 30,hmmmm...in fine,problema era cum sa scape de ea,parca,nu?...apai eu sincer nu prea inteleg barbatii astia care zic ca nu pot sa scape,hai sa fim seriosi,dar ce e asa de greu sa zici,gata mai fata,nu mai merge ,nu mai vreau...dar mai e si o alta problema, el chiar vrea sa scape de ea?!....hmmm,mai Maruta,poate sunt eu rea,sau sincer nici nu stiu exact problema,nu am timp sa citesc subiectul....acum te si sper ca nu am fost exagerata sau depasita de problema...si mie imi place sa filosofesc cateodata.

la toti pestisorii,nu mai am timp sa stau!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Mey fetileee ia intrati si vedeti niste ochi de ii manaci pe prima pagina la vedete!!!

Iii Catrinelu lu'Papadic vedeta! sa vedeti ce ochi are in poza sa ii papi nu alta!!

Sebi la 1 An!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Maruta as veni mama da nu ma lasa barbatu' meu! Cica lui cui i-l las? Pe el cine il mai ingrasa? Vreau sa caut o reteta de ciocolata de casa! Tot am atata lapte de la Sebi pe care nu vrea sa il pape! Zic sa fac cioco di casa ca mi-e pofta! dar asta cred ca o fac la Buzau ca maine plecam ! Il las acolo saptamana care vine! Sper sa am puterea sa plec fara el de la mama! Mi se face un gol in stomac numai cand ma gandesc!

va pupic ma duc sa fac mancarica de seara!

Sebi la 1 An!

Poze...Poze...Poze

Mergi la inceput