Pestisori... pestisori... (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

POZE POZE POZE

http://community.webshots.com/user/vanessaionescu
sa-l vedeti pe cata cum "sufla" in lumanarica

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)POZE NOI, EXCURSIE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Wow ce de ati mai scris... nu am apucat sa citesc mare lucru din urma... Noi am tot umblat cu diverse treburi...
Am fost si cu Elena la doctor ca a facut puroi la vaccinul din maternitate (BCG) si i-a facut o incizie ca sa scoata puroiul. Acum e aproape vindecat locul... si este bine. A fost tare cumintica... Nu i-a facut anestezie ca oricum nu prindea la suprafata pielii si a taiat-o pur si simplu. A trebuit sa stau si eu sa o tin si mi-a fost asa mila de ea... Dar a trecut...
Promit ca citesc din urma...

Poze cu Elena – 23 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

'neata fetelor

Mirela - pai sa stii ca si eu ziceam cam la fel ... cum a stiut sa se'ncurce cu ea ... asa sa se si descurce ... asta la o prima vedere ... dupa ce m-am pus in locul nevestei (ptiu doamne fereste ... am scuipat de 3 ori in san) ... asa ... adica una sa-mi hartuiasca barbatul ... pai sa stii ca nu stiu cat l-as mai lasa pe el (in conditiile date) ... "sa rezolve problema" ... buuun eu sunt cam posesiva ... norocul meu e ca si barbatul meu e la fel ... asa nici nu ne dam seama cat de posesivi suntem

vanessa - mai ce baietei frumosi ai ... ce bine merge cel mic ... cum de mai sta in tarc ? ... sa nu mai zic de tarc, ca-i superb
hai spune-ne ce-a primit Catutu ? ... m-a impresionat cum ii tinea sotul pe amandoi in brate si ei doi cum se dragalaseau

nally - lasa bre ca il iei si pe sot ... sa zici reteta de cioco
eu am gatit aseara ciorba ... in care uitasem sa pun "borsu" ... da maestra cum sunt am dreso' io ... si cand a gustat-o barbati'miu ... o zis .... hm asta-i supa cu afumatura ... "si acra, acra nu-i ?" .... "nu prea ... da e dulce " ... asa ca am facut o ciorba dulce
am facut si o mancarica de cartofiori ... hmmmm mama, mama ... cu castraveciori acriii mi-am luat si la serviciu

elyanne - imi pare asa de rau de micuta ... offf saracuta ce-o fi suferit ea ... auzi s-o taie fara anestezie ... cum se simte acum ? ce de lacramioare o fi varsat ...

daneza, fulguletz, felis, danamunti, papa, salisa, leta ... si lista ar putea continua ca suntem o gramada - ... no hau ar iu: ?

chiar asa mai fetelor ... noi cand ne vedem ? ... chiar daca sunt grasa ... si tot vreau sa ne vedem ... ce ziceti de vineri seara ? pe la 6 in Herastrau ? hai mai fetelor ca vreau sa va cunosc bebeii nu-i nici o problema daca nu ne vedem toate ... macar pe rand

tocmai am tras niste muzica ... care e superba ... shakira, blak eyed peas, akon, morandi, mandinga, dj project, class, 3SE ... hiturile de actualitate ... cine vrea sa-i trimit pe mail sa-mi spuna

o zi superba

Mergi la inceput

MARUTOOOOO, ALA E CUMNATA-MIU. SOTUL MEU E MAI SLAB, MAI BATRAN (CRISTI ARE 25 DE ANI) DAR SI ARATA MAI BINE DECAT FRATI-SU.

dar ca de obicei Cipi nu apare in poze ca el filmeaza sau pozeaza.

quote:
Originally posted by Maruta

'neata fetelor

Mirela - pai sa stii ca si eu ziceam cam la fel ... cum a stiut sa se'ncurce cu ea ... asa sa se si descurce ... asta la o prima vedere ... dupa ce m-am pus in locul nevestei (ptiu doamne fereste ... am scuipat de 3 ori in san) ... asa ... adica una sa-mi hartuiasca barbatul ... pai sa stii ca nu stiu cat l-as mai lasa pe el (in conditiile date) ... "sa rezolve problema" ... buuun eu sunt cam posesiva ... norocul meu e ca si barbatul meu e la fel ... asa nici nu ne dam seama cat de posesivi suntem

vanessa - mai ce baietei frumosi ai ... ce bine merge cel mic ... cum de mai sta in tarc ? ... sa nu mai zic de tarc, ca-i superb
hai spune-ne ce-a primit Catutu ? ... m-a impresionat cum ii tinea sotul pe amandoi in brate si ei doi cum se dragalaseau

nally - lasa bre ca il iei si pe sot ... sa zici reteta de cioco
eu am gatit aseara ciorba ... in care uitasem sa pun "borsu" ... da maestra cum sunt am dreso' io ... si cand a gustat-o barbati'miu ... o zis .... hm asta-i supa cu afumatura ... "si acra, acra nu-i ?" .... "nu prea ... da e dulce " ... asa ca am facut o ciorba dulce
am facut si o mancarica de cartofiori ... hmmmm mama, mama ... cu castraveciori acriii mi-am luat si la serviciu

elyanne - imi pare asa de rau de micuta ... offf saracuta ce-o fi suferit ea ... auzi s-o taie fara anestezie ... cum se simte acum ? ce de lacramioare o fi varsat ...

daneza, fulguletz, felis, danamunti, papa, salisa, leta ... si lista ar putea continua ca suntem o gramada - ... no hau ar iu: ?

chiar asa mai fetelor ... noi cand ne vedem ? ... chiar daca sunt grasa ... si tot vreau sa ne vedem ... ce ziceti de vineri seara ? pe la 6 in Herastrau ? hai mai fetelor ca vreau sa va cunosc bebeii nu-i nici o problema daca nu ne vedem toate ... macar pe rand

tocmai am tras niste muzica ... care e superba ... shakira, blak eyed peas, akon, morandi, mandinga, dj project, class, 3SE ... hiturile de actualitate ... cine vrea sa-i trimit pe mail sa-mi spuna

o zi superba

POZE

Mergi la inceput

asa-mi trebuie daca nu am avut timp si chef sa pun explicatii.

si eu vin in herastrau. chiar vroiam sa va propun. dar nu pot vineri ca am musafiri seara. saptamana asta asa am tinut-o. acum ma pregatesc sa ma duc la serrbarea de sfarsit de an a lui Andu.

Sambata dupamiaza??????

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Buna pestisori dragi !
Astazi avem liber de la scoala....asa ca profitam de vreme si de timp si mergem sa ne miscam mult prin natura ca e tare frumos....si ma simt tare bine.
Fetelor am o intrebare la voi....poate stiti sau a-ti auzit ceva...:
Se spune ca daca esti graviduta nu e bine sa botezi?
De ce?
Care ar fi explicatiile logice..., asta daca exista asa ceva.
Eu am acu aproape....spre 4 luni de sarcina...si vrem sa botezam baietelul unei colege de-a sotului meu.
Aici e cam greu cu obiceiurile crestinesti pentru ca avem o biserica si se slujeste in limba rusa....si dehhh am vrea si noi in romana...
Din acest motiv...colega a tot amanat cu botezul....si a ajuns baietelul sa faca 4 luni si ceva...si acu ne gandim sa-l botezam....ca trece prea mult timp.....dar a aparut ac problema...
Stiti ceva despre asta?
A...si cum e la un botez....ce datorii are nasa....sau in fine...nasii copilului...., cu exceptia cumparatului hainutelor...habar nu avem.
Cam cat ar fi in Romania un botez?
Stiu ca asta se plateste la preot...si e datoria nasilor.
Va pup!
Daca stiti ceva poate ma ajutati si pe mine cu cateva informatii.
Multumesc din suflet.
Salisa 14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

aha ... deci cumnatul ... sa-ti traiasca ... tare mult isi mai iubeste nepotii

de sambata nu stiu ce sa zic ... ca nu stiu daca sunt in Bucuresti

fetelor ... am citit www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51182&whichpage=1" target="_blank">o poveste ... care pur si simplu m-a cutremurat ... as fi vrut ... as vrea sa am o putere mare mare ... ca toti sa fim fericiti si sanatosi

multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Woau,MARUTA,mai facut sa plang,ce poveste!
Multumesc lui Dumnezeu ca am facut un baietel sanatos...in fiecare zi ma gandesc ca sanatatea e cea mai importanta,uneori parca zici doar asa,"sanatate",la toata lumea dar fara sa constietizezi ca e CEA MAI IMPORTANTA....stiti,eu si sotul meu am stat mult sa ne gandim daca e timpul sa avem un copil,ne doream dar de fiecare data ziceam ca nu e momentul,ca nu avem aia sau ailalta,pana la urma s-a intamplat,si acum ma gandesc ce bine ca l-am facut,tot timpul imi era frica de varsta,eram obsedata ca imbatranesc,dupa ce citesc asemenea povesti,ma cutremur....sper ca baietelul sa fie bine si parintii sa se bucure de el,SANATATEA E CEA MAI IMPORTANTA.
la toata lumea,m-am cam intristat si nu pot sa mai scriu,pe maine dragi pestisori!
A,vroiam sa mai zic cate ceva SALISEI,despre botez,dar imi cer scuze,maine,azi mi-a pierit cheful de scris!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orhidee spune:

Elyanne cand ii luau sange Dianei pt analize imi era asa mila cand o tineam ca ea tipa (cateodata tipa , cateodata tace...)dar fetita ta inseamna ca este tare curajoasa pt ca a mea s-ar fi speriat cand vedea bisturilul...

Tin minte ca am fost la dentist ca sa o perieze cu fluor pe dinti si atat l-a intrebat pe doctor ce face cu instrumentul cutare ce face cu celalat ca-l zapacise si s-a lovit dr. la cap in reflectorul ala de deasupra scaunului, incat nu mai stia ce sa-i faca

Maruta nu am citit nici povestile triste si nici cealalta despre hartuire. Si cum zici tu nici eu nu stiu cateodata cum sa fac ca asa sufar cand vad oameni neajutorati si chinuiti. Dar eu tind sa cred ca asa sunt Pestii si nu isi pot controla starile emotionale, ei intra in empatie cu cei din jur foarte usor.

Cand am fost acum 2 ani in Romania sotul se suparase pe mine ca eu inloc sa ma duc cu fata mea la teatrul de papusi la spectacole faceam pe "sora medicala" pt tata si socrul meu. Si mai ales de cate ori vorbeam la telefon ii povesteam despre ei - pt ca eu am considerat ca m-am dus acolo sa fiu langa ei. Lui nu-i placea, nu stiu ce ar fi vrut sa auda!!!

Toate starile prin care trecem cred se datoreaza faptului ca Pestii sunt foarte sensibili si intra in rezonanta cu mediul inconjurator.

In curand incepe vacanta. Noi pe aici nu avem serbari, mie imi placeau atat de mult.

Va doresc tuturor mult bine, noroc si sanatate! Orhidee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orhidee spune:

Am uitat ceva, am vrut sa va mai spun ca mi-am facut un test aseara despre "Ce varsta interioara ai?" Sa vedeti ce rezultat am avut eu intre 35-40 ani si 50-60 ani. Deci eu am o varsta interioara mai spre batranete asa.

Dar ce este mai amuzant este rezultatul sotului: intre 6 si 10 ani

La care el a concluzionat ca testul este numai pt tipe !!!

Cu mult drag, Orhidee

Mergi la inceput