Pestisori... pestisori... (11)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Emilly/Emilly.jpg)
Emilly spune:
Buna pestici mici,
Salisa nu are nici o legatura una cu alta, poti boteza linistita, sau o fi ceva de care eu habar nu am...dar nu vad ce???
Ca nasi trebuie sa imbraci copilul, sa cumperi o pinza alba care sa fie pe post de crasma(se scoate copilul din scaldatoare direct in ea si dedesupt se pune un prosop alb, tot nasii il cumpara), mai trebuie pentru bb un lantisor cu o cruciulita mica,pe care preotul o sfinteste si este primul lucru care se pune lui bb, dupa pampersi, sa cumperi o luminare si sa o gatesti cu flori si o panglica, si apoi pentru prima baita, pe care o face nasul ajutat de nasa, se cumpara iar un set de hainute cu care il imbraci atunci.In baita se pune busuioc, petale de trandafiri, un banut de argint, banut pe care apoi la luatul motului se lipesc cu ceara firele de par.In functie de voi se mai pot pune o groaza in baita si fiecare inseamna ceva, cred ca gasesti listuta pe la"nunti, botezuri..."...cred ca n-am uitat nimic.
Vanessa m-am uitat si eu la pozele voastre, ai niste baietei minunati.Eu mereu ma vedeam mamica de baietei dar n-a fost sa fie...sa va traiasca si sa va bucurati de ei!!
Maruta am citit si eu faimosul subiect despre hartuire...si no comment!!!
pupicei si nani bun!!
Emilly cu gaza ei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Emilly/Emilly.jpg)
Emilly spune:
Am uitat sa te intreb, orhidee, unde ti-ai facut testul cu virsta?...si io cred ca sunt mai batrina...
Emilly cu gaza ei
![](images/user_woman.png)
papadie spune:
Nally fimea e okioasa ca mine:-))))))))(glumesc)
orhidee ia sa dai testu aci ca parca vaz ca-st in mintea lu fimea... si nici atit. parca vaz ca ma "incadrez" la categoria sugari: intre 0-6 luni
laureta spune:
http://www.eva.ro/dragoste/articol213.html
Cred ca asta e testul cu varsta interioara(inca nu l am facut va spun varsta daca iese bini)
Prima aniversare
dia_codat spune:
Buna fetelor,
Sunt si eu un peste cu mai multi pestisori pe linga mine si va rog sa ma primiti printre voi:
Diana (dia_codat) 16 martie, sotul Sorin 13 martie, fetita Stephanie Daria 09 martie
Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
Dia_codat bine ai venit... wow toti sunteti pestisori... ce frumos... Cum va intelegeti?
Am facut si eu testul (uite ce fac eu la ora asta, rupta de oboseala) si a iesit maximum de n: 35-40 de ani sigur ca da... in nici un caz nu mi se potriveste... poate um zicea si Papadie... ma "incadrez" la categoria sugari: intre 0-6
Maruta acum e bine Elena... multumim ca te-ai gandit la noi... Se vindeca acolo... a trecut si asta... a fost o zgaiba, dar pentru mine n-a fost chiar simplu sa o vad plangand... asa neajutorata... nu stia cum sa scape mai repede...
Orhidee nu a avut alta solutie... decat sa stea, ca eram 4 care o tineam sa nu se miste... e inca pitica si nu si-a dat seama ce i se pregatea...
Fug la somn ca in curand cedeaza si ultimul neuron treaz...
Poze cu Elena – 23 octombrie 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra
Maruta spune:
rezultat
maximum de n: 35-40 de ani: varsta ratiunii: stii sa-ti conduci sufletul ca un adevarat capitan.
cateodata da ... cateodata NU
Posezi un spirit critic si analitic dezvoltat si preferi ratiunea in locul emotiilor, reflectia in locul impulsurilor.
hmmmmm ... n-as zice ca's prea rationala ... mai mult as spune ca sunt impulsiva
Iti place sa ai obiective precise, sa duci actiunile pana la capat si sa construiesti in jurul tau un univers stabil care raspunde dorintelor si nevoilor tale.
inca mai visez/aspir la acest aspect/statut
In plus, apreciezi in raporturile cu ceilalti sinceritatea si autenticitatea, incercand sa aprofundezi aceste legaturi.
aici m-a nimerit
Stii sa-ti incarci bateriile in mijlocul unui camin calduros si de incredere.
cu siguranta ... eu chiar imi incarc bateriile acasa
Toate acestea arata ca reusesti sa-ti realizezi in mod concret asteptarile. Nu neglija insa latura mai usoara a existentei si mai ales binefacerile schimbarii! Pentru ca a fi "prea adult" poate insemna de asemenea monotonie si stereotipuri, lipsa spontaneitatii si a micilor nebunii firesti. Este timpul sa visezi si la alte orizonturi...
intr-adevar ... cateodata sunt cam "prea adult" ... atat doar ca de prea putine ori ... si nicidecum atunci cand trebuie ...
deci cred ca la mine n-a fost semnificativ testul ... cred ca 3-4 ani era adevarul gol golut
multam de test
laureta - rusinica rusinica ... asa rar pe la noi ... aproape "inexistential" ... si ce fetita frumoasa ai ... si motanul ... si eu am pisica
uelcom .... si mai des
dia codat - bine ai venit ... ce de pestisori ... eu sunt curioasa cum sunt barbatii pesti ...
mei m-am pe mine ... si cred ca nu mai e Catinca de mult timp pe prima pagina ... si io n-am vazut-o
pliiiz vreu si io poza
elyanne - saracuta ... sa ai grija de ea mami ... si multa mila si rabdare ... ca ce e in sufletul unui copil atunci cand merge la dr ... ufff si acum imi aduc aminte cand am ramas infipta intr-un fier ... cand m-au taiat aia sa ma curete ... anestezia n-a avut nici un efect ... asa ca sa ai grija de ea ... si sa nu-i lasi pe dr sa-si faca de cap ...
mai fetelor ... voi cum ati fost ca copii ? suna bine ca co.. nu ??
eu am fost un dezastru ...
1)mi-am spart buza (am impins carutul de butelii intr-un gard de plasa si al naibii s-a intors inapoi ... lovindu-ma cu manerul de fier drept in "botisor")... asa ca daca ma vede un dr zice ca am avut buza de iepure
2)am sarit din faimoasele leagane "barcute din fier" ... si-am ramas infipta-n nisip ... si m-a pocnit leaganul drept in moalele capului ... nu va zic cat timp am mers cu mama la dr sa-mi faca ecefalograme ... ca cica nu stiu ce facusem ...
3) m-am dat peste cap pe sarma de rufe a mamei ... si'a naibii s-a rupt chiar cand eram cu capu'n jos ... si-am cazut cu capu' intr-o piatra ascutita ... tasnea sangele de la mine din cap ... ca dintr-o tasnitoare ... asa ca am capu' cusut bine ... la cata minte am ... poate exista pericolul sa dea pe afara
4) alergam dupa un fluturas ... m-am impiedicat ... si-am cazut drept intr-un gard dintr-ala iteligent cu tepi din fier, ruginit ... si-am ramas infipta acolo ... noroc ca m-a vazut un vecin de la parter ... de'a venit sa ma scoata de'acolo ... m-au dus la urgenta ... si aia m-au tratat cu
... asa ca la 1 saptamana, noroc c-a vazut maica'mea ca nu se'nchidea rana ... si m-a dus in alta parte ... ca aveam inceput de cangrena ... si de la o gaurica mica ... am facut ditamai operatia ... are vreo 8cm taietura ... ca ramaneam fara picior
5) si pe la 9 ani ... m-am dus sa fac baloane de sapun in baie ... si am cazut intr-o oala imensa cu apa clocotita ... care avea clor, detergent, lesie ... pt ca era oala in care mama fierbea toate rufele albe ... ei de aici n-am mai scapat asa de usor ... 2 luni am stat in spital, 2 saptamani in coma ... si toata viata am ramas cu cheloide urate pe picioare ... noroc ca am supravietuit ... dr-ii nu imi dadeau nici o sansa ... da ce te pui cu sfarleaza cu fofeaza ???
eee voi ati fost asa de zbuciumati ?? intr-adevar ... dupa ultimul accident ... m-am cumintit total ... de fapt invatatoarea mea a zis "parca ai fi alt copil" ... normal, cu alea pe picioare nu mai puteam sa ma sui pe catedra sa fac liniste
o zi minunata ... v-am dat destul "material" de citit ?
vanessa ionescu spune:
iar sunt pe fuga.
fetelor, am fost la serbare ieri (pun pozele mai tarziu) si am plans de am rupt. A luat Andutu premiul intai la o groaza de sectiuni, concursuri si alte nebunii. Si serbarea abecedarului dupa care au deschis sampanii (de copii) si au cantat La multi ani cu doamna invatatoare. Ce mai, am bocit ....
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)POZE NOI, EXCURSIE
POZE
PRIMA ANIVERSARE
papadie spune:
Marutzo pe fimea o cheama Catrina, nu Catinca, nu Catrinel, nu Catrinutza etc simplu, ca-n romanele cu tzarani adevarati :-)))
o vezi aici: http://www.desprecopii.com/News.asp?id=84 asa facui tuata dizertatia asta ca sa te anuntz ca pt confuzie ai sa-i dai un miel lu`Mielu!:-))))))))))))))))))))
pup u all*
Maruta spune:
upsss ... mielu vi-l dau doar sa-l mangaiati
deci Catrina nu Catinca ... sa-mi repet ...
mey ce de copii frumosi
salisa - din pacate eu habar n-am cum e cu nuntile, botezurile .etc ... dar avem aici o experta ... danamunti ... heyyy unde iesti ?