Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 35

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Andicu, dar cu temperatura cum stai ? Ce bine de tine, peste o saptamana poti deja sa-ti faci test, pe cand eu .... sa zic mersi daca o sa aflu ca am ovulat pana atunci !

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Irina, eu sunt in ziua 7 DPO, si a19a de CM ,temp. 37.1 C,si am avut asa: ziua 1 DPO-36.9,ziua 2 DPO-36.9, ziua 3 DPO-36.7(posibil gresita ca am luat-o mai tarziu), ziua 4,5,6 DPO-37 C,ziua 7 DPO-37.1 C. Sincera sa fiu, sper ca e bine, tot ce stiu e ca temp. trebuie sa stea crescuta pana la ciclu si chiar dupa (daca iese bebe). Ovulatia a avut loc in ziua 12 si temp. a fost de 36,6 C (CM al meu e de obicei de 26 zile ).
Crezi ca e posibil ca tu sa fii ovulat deja??cum ai temp. fata de ziua in care iti zice graficul ca ai ovulat ?

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetele, am si eu o nelamurire: ce importanta are marimea foliculului atata timp cat se sparge? Ca se sparge oricum cand e matur si daca la mine este de obicei 1,6 cm de ce e o problema? La fel cu endometrul: nu se ingroasa mai ales in faza luteala datorita progesteronului? Deci dupa ovulatie? Nu inteleg, va rog, luminati-va voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Pup fetele dulci. Va rog eu nu fiti asa suparate pe mine. Dar chiar nu pot intra asa de des pe net cum o faceam pana acum. Nu ma scoateti de tot din gandurile voastre.
La mine e o perioada de investigatii mai intense. Ieri am luat rezultatele la cei doi hormoni (daca ma poate ajuta cineva cu o interpretare....) azi am dus proba pentru spermograma si spermocultura (luni sera rezultatele), miercuri 8 iunie ma asteapta histeroscopia.
Cu statul in sala de asteptare desi ai ora programata e fix la fel si in Iasi. Deci..... traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.
Elena si eu iti tin pumnii sa fie bine luna asta si sa mai auzim de o graviduta.
Mishulina te pupic dulce si poate apuc sa-ti scriu un PM.
Andicu, Alexia, Miro, Micha, Irina si toate fetele dulci si saritoare, va pup si va tin pumnii.
Gravidutelor, multa sanatate.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Alexia daca foliculul nu este mai mare de 18 mm (minimum) degeaba se sparge ca nu este suficient de matur...deci nu cred ca elibereaza un ovul viabil!Asa ca minimum de maturitate al unui folicul sa elibereze un ovul viabil este de 18 mm!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna fetelor,

Desi intrebarea mea nu corespunde topicului, va solicit parerea intr-o problema. De 2 luni am intrerupt anticonceptionalele si il asteptam cu nerabdare pe bebe; nu am intreprins pana acum nici un fel de investigatii altele decat analizele recomandate de medic, intrucat suntem de abia la inceput.

La subiectul despre semnele din perioada ovulatiei imi manifestam ingrijorarea cu privire la dureri acute de sani; atunci Catalina mi-a confirmat ca nu doar mie mi se intampla. Avea dreptate; acum(ziua 20 a CM) sanii nu ma mai dor, desi sunt inca umflati.

In weekend voi merge sa cumpar materiale pt renovarea apartamentului. Credeti ca trebuie sa fiu precauta la carat greutati si alte asemenea, in eventualitatea unei sarcini? Nu am alte semne decat cele mentionate pana acum, plus oboseala(dar asta este ceva obisnuit la mine) si spre seara poate ceva greturi combinate cu pofte(?!).

Ce parere aveti?
Multumesc anticipat

AdrianaB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Adriana ce sa-ti zic...eu am tras niste antrenamente fizice draconice si nu stiam ca am bebe.....si nu s-a intimplat nimic...sfatul meu...fa programul tau obisnuit pina iti intirzie ciclu...daca intirzie, incepi sa te menajezi. Succes!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Cata, iar am o intrebare la tine : tu din ce zi a CM ti-ai dat seama ca ai simptome de gravidutza? Eu sunt in ziua 19 si a 7 DPO si in disperarea mea,mi-e teama ca-i prea tarziu sa mai am vreun simptom daca s-a prins ceva ..ca saptamana viitoare,pe 10-11 iunie, trebuie sa navaleasca rushii. Adica n-am nici-un simptom inca ,c ape mine nu ma mai dor sanii nici la ciclu, de cand cu operatia.

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Andicu, sa iti spun si eu, c anua ma avut nici un simptom de gravida si eram, in ziua cand trebuia sa vina rusii vb cu Cata si am zis sa fac la plesneala un test, eram sigura ca nu sunt, am facut cel mai ieftin test si era a 2-a liniutza, ma pregateam de monitorizari eu, dupa ce pierdusem o sarcina la 3 luni in ian. 2006.
Vreau sa iti spun ca simptomele nu sunt elocvente, nu te stresa si vezi-ti d eprogramul tau.
Eu am mers la gym intensiv cate 60 de min, facem cardio si alte exercitii de curgeau apele de pe mine, am slabit in 3 sapt 3 kg si mai mergeam si seara pe joos 40 min, ritm alert.
Asa ca dc e sa fie bine, va fi, dar stresul nu ajuta, sa stii.
Adriana, andicu, iepurila, sorina si toate celelalte fete, tinem pumnii sa ne urmati larepede!
lauricipani si costi ce mai faceti? Abai astept o vest ebuna luni marti, si weekend placut tuturor!

Denisa
6+
http://lilypie.com/days/060126/1/22/1/ 10/.png[/img
BEBIK [url]
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Costi, si eu o sa iau Clomifen incepind cu urmatorul ciclu. O sa primesc si Choragon (pregnyl), dar mi-a mai dat si Ovestin –ai primit si tu?
Uite, citeste aici despre el: http://www.netdoctor.co.uk/medicines/100001966.html

Am inteles ca e bine sa il iei in combinatie cu clomifen. Intreaba si doctorul tau…

pupici si bafta mare la toata lumea!!!

_
I am not insane, just emotionally unstable.

Mergi la inceput