Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 35

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Multumesc Cata si Denisa pentru raspunsul prompt.

Eu personal sunt mai mult curioasa decat stresata. M-am "antrenat" serios cu nepotica si mai ales cu finuta, asa ca nu pot decat sa astept cu nerabdarare sa se intample minunea. Cred ca intelegeti acest sentiment.

AdrianaB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Adriana cu placere si multa bafta sa fie cu ochisori
Fetelor weekend placut si sa veniti cu vesti bune luni, ma plecat la cabana

Denisa
6+
http://lilypie.com/days/060126/1/22/1/ 10/.png[/img
BEBIK [url]
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Andicu simptomele au aparut cam la 7 zile de DPO...deci la tine de acum incolo se pune problema de semne, fi atenta la detalii de maine

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Iepurila,nu te-am uitat,imi pare rau ca nu stiu nimic despre hormoni desi tare as vrea sa te ajut! Stai linistita si vorbim cand poti,e o perioada mai agitata si te inteleg...sper sa iasa bine analizele...
Fetelor,de ce n-or da nici un semn de viata fetele cu laparo? Motzunica si Mirela sunteti OK? Cum a fost? Dati-ne un semn...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Andicu eu am inteles ca se petrece ceva cu mine cam din ziua 7 DPO Aveam mucus creamy( eu nu aveam niciodata in perioada aia )si niste dureri de mijloc diferite de cele inainte de CM.Hai iti tin pumnii sa vii la noi pe listuta alaturi de Laurici si Astery
Cat mai multe fete asteptamBafta si sanatate fetelor

7

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna ziua, fetelor ! ce liniste de sambata!...
Va multumesc pentru indicatiile legate de semne,azi sunt ziua 8 DPO si nimic ;nici-o tensiune in sani, doar o senzatie de aseara de cum ii zic eu "raceala la ovare" ca la ovulatie,cu unpic de crampe; asta poate fi orice,chiar sa fi racit un pic,desi nu prea am umblat dezbracata.
Cand ma dureau sanii inainte, in perioada dinaintea rushilor, tin minte ca se intareau cu 5-6 zile inainte,asa ca cred ca nu-i nimic nici de data asta!
Cu voi ce se aude ?

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata fetili.
Am fost foarte harnicuta pana la ora asta. La mine nimic interesant. Nici nu stiu in ce zi sunt. Tre sa ma uit pe calendar. Astept cu nerabdare ziua de miercuri pt histeroscopie si cu si mai mare nerabdare ziua cand ma duc la Dr sa-mi spuna ce e cu hormonii (sper sa nu ma certe ca i-am facut de capul meu) sa-mi interpreteze rezultatul histero, al spermogramei si sa ne spuna odata ce sanse avem.

Chiar asa fetele cu laparo unde sunteti?
Va pupicesc pe toate.
PS: cine si-a mai dozat hormonii imi poate spune si mie ce reprezinta rezultatele mele? Va roooog. Sarumanuta

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna,fetelor,intr-adevar multa liniste pe aici in weekend!
Eu sunt in ziua a 5-a si ma bucur ca am scapat de rushi,iar luni o sa aflu mai multe despre sansele pe cate le avem de a veni barza si pe la noi...Mi-e cam teama de ce voi putea afla,m-am saturat de vesti proaste,mai ales ca recent sansele ce ni se dadeau pe cale naturala erau foarte aproape de zero...In fine,cum o vrea Dumnezeu...
Iepurasule eu una nu stiu mai nimic despre analizele hormonale (adica valori) ca nu am ajuns inca sa le fac...Iti tin pumnii pentru miercuri si mai vorbim...
Andicule,nu dispera,sti ca semnele nu-s obligatorii,pana nu vin nesuferitii nu dezarma...
Va pupic si mai astept si alte fete cu vesti...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Iepurica, dar de ce ai facut doar estradiolul si FSH ? Mie mi-a dat dr. sa fac, pe langa astea 2 : LH, testosteron, Progesteron, prolactina.
Andicu, mersi pentru PM. Pe ce adresa ai primit chartul din fertility ? Eram curioasa daca se pot folosi adresele DC ...
Alexia, m-am gandit la ceva, dar sa nu dai in mine E posibil ca doctorul ala sa fi aratat asa nesimtire si lipsa de interes ca a vazut ca nu ai (inca) verigheta ? Am mai citit tot asa de un caz, pe alt site, nu stiu daca e vorba de acelasi dr. Alta fata zicea ca a fost ascultata cu mai mare interes cand a spus ca incearca la bebe de 4 ani (de fapt, ea incerca de 6 luni, dar doctorii cand auzeau se relaxau si nu o prea luau in serios !).
Eu azi ziua 20 si temperatura e 36.5, sub coverline. Eu cred insa ca nu am ovulat. O sa-mi fac luni progesteronul, in ziua 22, si o sa vad atunci. Va pup pe toate, fara osebire
Irina.

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Neta fetele, azi noapte s-a intors iubitel si am lucrat un pic la fetita noastra. Si aici vine o intrebare de 1000 de puncte. Este normal ca dupa o noapte intreaga sa mai iasa dimineata cand am fost la toaleta? Mentionez ca a fost dupa inca o repriza de, dar fara ejaculare. Eu am impresia ca nu a fost colul deschis, si nu stiu cum e cu ovulatia luna asta: normal era azi sa fie, dar temp a crescut ieri (ce-i drept dupa niste cam multa seara) si a scazut azi (ier 36,5 , azi 36,3). Ce ziceti? Pliiiizzz
Iepurila, da-mi valorile hormoneilor, ca nu le stiu.

Mergi la inceput