Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 35

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Alexia stiu ca doar TSH-ul a ramas mic. La ce endocrinolog mergeai tu? Cumva la Corina Neamtu?

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Am facut pregnylul, dar...acum ma gindesc si eu ca nestiutorul:
Daca colul uterin este inchis, pe unde mai intra gigeii? In urma pregnylului el se mai deschide in momentul ovulatiei?
Na ca am la ce sa ma gindesc! Si daca mucusul e cremos cum mai inoata acestia?
De ce nu m-ati prevenit ca este dureros? Eu sunt moarta de frica de injectii.
Utocatalina, fa-mi o schema, incep prestarea acum si cind termin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Fetelor,eu stau ca pe ace si astept vesti de la:
Iepurica ,cu rezultatul la hormonei...
Miro despre consultatia mult asteptata de azi..
Motzunica si Mirela V despre laparoscopie...
Fetelor,daca aveti noutati (eventual vesti bune) vrem si noi sa stim!
Cine se mai analizeaza zilele astea,ca nu mai stiu...Noi abia luni...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Salutare fetele mele dragi. La mine la servici e ca la nebuni. De aia intru mult mai rar acum. Sa nu va suparati pe mine. Eu va iubesc si ma gandesc la voi toate.
Cata, foarte frumoasa burtica ta. Nici nu m-am gandit ca se vede la 6 sapt. Inca o data multa sanatate tie si bebicului tau.
Am luat rezultatele care sunt cam asa: FSH 3.61 (interval de referinta in faza foliculara 1.96-11.6, faza luteala 1.38-9.58) si ESTRADIOL 73.703 (interval de referinta in faza foliculara 97.5-592, faza luteala 120-738)
Imi puteti spune si mie cum sa le interpretez? Ce inseamna estradiolul mai mic decat valoarea minima? Ce relatie exista intre cei doi hormoni? Parca se face un raport ceva. Ma ajutati va rog?

Va pup dulce

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Thea, la doc. Fica Simona la Elias. Si despre ea am auzit pareri contradictorii.

Fetele, am venit acum de la monitorizare ziua 14: folicul de 15 mm, endometrul de 5,7. In privinta prof. Pelinescu, in veci nu mai ma duc la el. Rar am vazut un om atat de lipsit de interes, atat de superficial in consultatie: azi imi spunea ca nu am nici un folicul si dupa ce i-am atras atentia ca acum 2 zile era unul de 14 imi zice ca am ovulat! Eu nu, ca nu am ovulat si dupa ce casca ochii vede ca foliculul era acolo. Pe urma ca de ce nu am adus rezultatul de la cealalta eco? Ca voia sa mai scrie pe el in completare, asa mai trebuie sa masoare o data! Adica si ce? si eu am platit o groaza de bani pentru neinteresul lui. Nici macar ca am uter retrovers nu mi-a zis. Daca eu nu stiam asta, ramaneam intr-o dulce ignoranta! Si ii dadea intr-una cu fereastra de implantare, ca nu e suficient, ca am ovulatie tarzie, dar nu m-a intrebat cate zile faza luteala am! Si ovulatie in ziua 16 , la CM de 29, nu mi se pare "tarzie"!
Plus, cireasa pe tort, ca TREBUIE sa fac HSG sa vad cum e trompa, ca el n-a auzit de risc de endometrioza dupa procedura asta (Mishulina, ce parere ai?! )
Si in final, nu mi-a zis ce sa fac , cum sa fac, cand sa mai vin, nici macar buna ziua. S-a asezat la birou si a inceput sa vorbeasca cu asistentele.
Va spun, am plecat aproape plangand de acolo si acum nici nu mai stiu in ce parte sa o iau. Sa fac stimulare, sa fac HSG, ce sa fac?

Iertati-ma ca m-am intins, dar acum chiar sunt in deriva si nu stiu unde si ce sa mai caut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Iepurica draga, io nu stiu sa raspund, ca nu-s asa avansata ... Mie mi-a iesit FSH-ul mare (11,38 fata de 10 limita max)si Estradiolul normal. Daca zici ca exista un raport intre astea 2, as vrea si eu sa-l stiu ...
Mishulina, ai dreptate, ce-e fi cu fetele astea de nu dau nici un semn ? Ca io am tot , dar nimic ....
Ai uitat s-o mentionezi pe Florinini ... ce ora o fi acolo, la ea ? O fi ajuns la dr ??
Haideti, fetelor, veniti cu vestile bune !
Irina.

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Alexia27, imi pare rau ca ai patit asa ceva. Schimba medicul. Nu te mai duce acolo, ca vad ca pe langa dezinteresul de care da dovada mai il si platesti cu varf si indesat. Nu merita. Poate reusesti sa ajungi zilele astea la un cabinet privat sa faci o eco ca vad ca foliculul tau inca mai are de crescut si poate iti spune alt dr. ce ai de facut in continuare. Nu te apuca sa iei stimulente pana nu gasesti un dr care sa te monitorizeze ca la carte, iar despre HGG cu individul dezinteresat (ca nu pot sa il numesc doctor) eu una as fugi mancang pamantul. Te pup dulce si sa iei o hotarare buna pentru tine.
Eu sunt abia in ziua 11 de la CM si a 4-a de la inseminare. Ma simt ok numai ca au inceput durerile de sani cam devreme. Am sfarcurile destul de sensibile iar dimineata cand ma dau jos din pat imi simt sanii grei de tot si ma dor. La fel patesc si in timpul noptii can ma mai trezesc sa ajung la baie. Pe timpul zile ii simt cam grei si sensibili la atingere. Nu imi fac mari ganduei, dar vorba voastra - pana nu apar rushii sperante sunt.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Aoleu, Alexia, schimba doctorul !
Eu nu am facut nici stimulare, nici HSG, am fost doar la homeopat.
Luna asta cred ca e tarziu pentru stimulare sau HSG (ca esti aproape de ovulatie), dar eu in locul tau m-as duce la monitorizare la alt doctor. UNUL BUN ! Eventual as face si Pregnyl, sau ... as vedea ce ar zice si dr...
Pupici,
Irina.

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Alexia ia da-l incolo! Inainte de a face stinulari si alte alea, as merge la un homeopat ( daca descopeream acum doi ani nu ma mai suportam atatea operatii cred) si cauta un ginecolog adevarat!
Cred ca peste cateva zile vei ovula abia. Vei vedea la eco la altcineva.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Cata, Ina multam fain.
Frumusica foc esti, Cata, si se vede ca esti fericita, de aici din Piatra Nt.
Ai burtica, ai. Sa-ti creasca si sa fie sanatos bebicu'.

Laura

Mergi la inceput