Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 35

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Imi pare rau ca am creat discutia asta...chiar acum am incercat sa intru si nu face legatura cu serverul. Si n-am facut prostioare, doar am bagat temperaturile si doar pe ale mele!
Mai vedem maine, s-o fi speriat saracu site de temperaturile mele de luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

tocmai le-am scris, sunt curioasa daca imi raspund si ce zic ei, o sa va spun ce si cum.
m-am mai gandit la o faza : la mine este prima luna de chart, voi poate aveti mai multe charturi, deci mai multe date, poate a restrictionat accesul la cei cu multe charturi, din cauza cererilor mari in weekend.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ina, mercic mult. Mi-am cumparat azi Flamexin sub forma de pulbere si dizolv un pliculet la un pahar cu apa. Il iau dupa ce mananc si poate nu ma va supara la stomac.Am baut dimineata un pliculet si parca deja ma simt mai bine. Tzam' fain.
toati fetili

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Si la mine merge Fertility. Si e tot prima luna.
Irina.

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Mai fetelor, eu ma dau batuta. La mine nu merge. Am incercat chiar sa intru pe ticker la Irina - ea avand user-ul tot de o luna.
NU MERE! si BASTA!
Incerc maine de la scarbici, de altfel m-a si rugat o fata sa-i explic ce si cum cu acest site ... si acum... el nu merge.
Ce credeti ca ar trebuie sa fac?
Sa-mi scimb user-ul? Atunci imi pierd chart-urile de pana acum. Parola am schimbat-o deja de vre-o 3 ori.
Noroc ca-mi mai notez si pe un tabelas temperaturile, asa o sa le pot completa cand va merge site si la mine.
Va pup si noapte buna.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Fetelor dragute,

Am fost joi la medic dar nu mi-a facut eco, doar o gramada de hartii si ceva sange, o sa merg la eco joi sapt. care vine pe 9 iunie si atunci o sa aflu mai multe despre bebelicu meu. Sper sa fie bine ca el bietul e tare stramtorat acolo din cauza ditamai fibromului care il am.
Fetelor ma bucur ptr. voi ca sunteti tare luptatoare si va citesc cat pot de des. Eu am folosit graficul de la fertility doar o SINGURA LUNA si uite ca am ramas, va doresc din suflet sa fie si la voi asa si sa veniti cat de curand la garvidute unde sa stiti ca nu e prea usor, dar macar suntem cu starile alea ciudate ca bebeii cresc.

Irina, Mirona Misulica, Iepurica,Alexia, Costi, Laurici si toate fetele nu va dati batute si veti reusi. Sper sa fie cat mai multe norocoase in luna asta care sa prinda barza si sa o jumuleasca.
Multi pupici si veniti ca locuri sunt destule la burticoase.
Florinini

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna fetelor !

Miro, de la servici iti merge ?
eu oricum voi primi un raspuns azi-maine, am zis inclusiv de mesajul cu "coming soon" si atunci sper sa ne luminam.
bafta tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata fetelor,
Intai de toate vreau sa o pup pe Mishulina, fata curajoasa. Iubita, iti tin pumnii si te asteptam cu bratele deschise.
Florini ma bucur tare mult ca mai stai de vorba cu noi, din cand in cand. Mie una imi da speranta ca se poate. Ca fiecare din noi avem pusa deoparte ziua aia pe care o asteptam atat. Iti doresc multa sanatate, sarcina usoara. Sa ne spui cum e la eco si ce face bebica.
Cata si tie un pupic dulce.
Alexia, multumesc tie si fetelor care au incercat sa-mi dea un raspuns referitor la rezultatele hormonilor. Iata ce mi-a raspuns T.:Intrebare: Stimate Domnule doctor,
Am facut dozarea FSH si Estradiol in a doua zi a ciclului (un ciclu regulat de cele mai multe ori 28 zile, si cateodata 25 zile). Rezultatele sunt: FSH = 3.61 mIU/mL si ESTRADIOL= 73.703 pmol/L.
Imi puteti interpreta, va rog frumos, si mie aceste rezultate? E cazul sa ma ingrijoreze estradiolul mai mic decat valoarea minima? Ce inseamna acest lucru?
Va multumesc din suflet.
Raspuns: rezultatele sunt bune. FSH-ul reuseste sa stimuleze ovarele sa produca foliculi (si implicit estradiol) fara sa sara din matca.
In afara de faptul ca mi-a spus ca sunt bune, nu am inteles mare lucru. Totusi ce inseamna estradiolul mic?

Diseara ma duc sa iau rezultatele la spermograma. Ma ajutati si cu astea va rooooooog.

VA pup si va doresc o saptamana frumoasa, plina de realizari

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Neata fetele. La mine azi ziua 22, temp. e 36.5, a doua sub coverline. Am introdus-o la serviciu (deci, merge si aici la mine !) si .... d-nul Fertility s-a razgandit, nu mai zice ca as fi ovulat in ziua 14. Acuma zice ca astept ovulatia. De fapt banuiam eu ceva ....
Aaa ... si cica perioada de VIP imi expira in 14 zile !! Deci eram VIP si nu stiam Sorina oi fi si tu VIP, si atunci inseamna ca site-ul merge doar pentru VIP-uri.
Ma duc eu de dimineata la ora 8 la Medicover sa-mi fac analizele pentru tiroida. Mai fetelor, era o coadaaaaa .... ziceai ca se da ceva gratis. Eu incep programul la 9. La ora 8.45 mai aveam 3 persoane in fata la ghiseul pentru platit si facut fisa si am renuntat, ca dupa ce iti facea fisa mai trebuia sa astepti in sala, sa te strige pentru recoltare, si erau o gramada care asteptau. Asa ca maine dimineata ma infiintez acolo de la 7.30, sper sa apuc sa le fac pana ajung la serviciu.
Va pupic,
Irina.

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Iepurica am citit la T pe site raspunsul pe care ti l-a dat si ma bucur ca a zis ca este bine..sper ca te-ai mai linistit...daca a zis ca e bine...chiar e bine, nu-ti mai face probleme... Irina 71 cu VIP sau fara siteul ar fi trebuit sa mearga...la mine a meres...problema era cu dc care dimineata nu se dechidea ioc...bafta maine la analize..Noi suntem bine si astept ziua de miercuri sa ajung iar la eco la T...va pupic pe toate si va doresc o zi faina..

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
7 +
Simburica

Mergi la inceput