Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 35

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Neata la fete frumoase!
Trebuie sa fac o marturisire: din cauza mea nu mergea Fertility, ca am avut temperaturi execrabile si a refuzat categoric sa le inregistreze. Si astazi, cum mi-a crescut (in sfarsit) temperatura de la 36,3 la 36,8, cum merge! Scuze pentru inconvenient
Puteti sa-mi dati si mie o parere?
ziua 14: 36,1 (cand am fost la scarba de medic: folicul 15 mm)
ziua 15: 36,5 (dupa o sesiune de de suparare si luat temperatura cu 1 ora mai devreme);- noaptea pe la 2
ziua 16: 36,3 - seara
ziua 17: 36,3
ziua 18 (azi): 36,8 (luata cu 1 ora mai devreme); dimineata
Cand credeti ca am ovulat? S-au nimerit prestarile? Aveam azi programare la eco,ce-i drept la alt doc, nu la idiotul ala, dar mi-e o groaza sa ma duc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Alexia ziua 17 ai ovulat..parerea mea...prestarile au fost super!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
7 +
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna fetelor,
abia acum am reusit sa intru pe net.
Da Sorina, merci draguta, am reusit sa intru pe fertility de la scarbici.
Mi-am completat doar temperatura de azi ... nu aveam tabelul la mine, asa ca am ramas datoare inca 3 zile.
Abia astept sa ajung acasa, in pauza de masa, sa vad daca merge si de pe calcu de acasa....
Oricum ... mi-am scos cateva jpg-uri pentru fata ce trebuie s-o ajut, macar ea sa-si faca cont si sa-l poata folosi. Eu ... voi incerca de la lucru de cum in colo.
Pare-se ca am gresit cu ceva? Numa la mine nu merge?
Am uitat sa specific ... ca azi dimineta, acasa, la ora 7.30 nu mergea.
Va pup si mai vorbim.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata.
Alexia, si eu zic ca prin ziua 17 ai ovulat.Tinem pumnii ptr mai departe.
Iepurici, ma bucur ca ai analizele bune,sper ca te-ai relaxat acum.
Irina,legat de grafic, inseamna ca stiai tu ceva; acum tine-ne si pe noi la curent, ca sa ne lamurim cand e data reala a ovulatiei.
Eu n-am noutati, azi ziua 22 a CM, si a10a DPO, nici un semn, nici-un simptom,asa ca nu-mi fac nici-o iluzie ca s-ar fi intamplat minunea. Mai rau e ca doctorita mea pleaca 1 luna, deci ratez monitorizarea pe CM urmator, mi-a transmis sa fac pauza si cand se-ntoarce ea, la CM din iulie sa-mi dea CLostibegyt sau cum s-o chema si Pregnyl.Ma mir ca-mi da mie sa iau closty...d-asta, la ce foloseste?ca eu n-am probleme cu ovulatia?!

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Andicu ai grija la stimulare...daca ai ovulatie naturala, parerea mea ca pregnylul este de ajuns...daca nu se sparge foliculul..stimularea in schimb este cu 2 fete!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
7 +
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Merge fertility!!!!
Deci a fost o problema tehnica.
Sorina la tine mergea de ieri ... ca pana a ajuns la Timisoara .... stii cum e cu transmisia asta prin cabluri, mai un nod ceva ...
Ma scuzati daca am fost atata timp off topic, dar imi lipseau atat de mult graficele mele.

Eu z. 20, azi ar trebui sa-mi fac pregnilul ... sa simt si eu ca maine voi ovula. NU SIMT NIMIC. Dr. a avut dreptate. Luna asta nu voi ovula.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Dragele mele dragi,
A sosit vremea sa-mi iau bagajelul si sa plec. O particica din mine va fi mereu aici, cu voi. Multumesc pe aceasta cale tuturor fetelor care m-au citit, m-au suportat, au ras si-au plans cu mine si mi-au dat umarul l(u)or, atunci cand am avut nevoie. Din tot sufletul, va doresc sa va vedeti visul implinit. Nu va pot spune nimic despre rabdare... la capito(r)lul asta am clacat intotdeauna... nici despre incredere, caci si pe-asta o pierdusem... stiu insa ceva: toate la vremea lor.

Un gand frumos si multi multi !

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hamza spune:

Buna fetelor

Eu sunt mai noua pe acest site, dar am si eu o intrebare.
De ceva timp am inceput sa masor si eu temperatura si nu stiu cum ar trebui sa fie. De exemplu eu din ziua a 17 am inceput si pana astazi in ziua 26 am avut temperatura 37,3. De obicei cand vin rusii ar trebui sa scada, va rog sa ma lamuriti si pe mine cum e cu temperatura.
Va multumesc.

Mergi la inceput

Astery,iti urez multa sanatate, sarcina usoara si bebe frumos si sanatos! Sa ai parte numai de bine, si poate mai intri din cand in cand sa ne spui si noua ce mai faci tu si bebelul!

Mergi la inceput

Cata, asa ma gandeam si eu, ca din cate am auzit eu, closty..asta e cam periculos!am citit subiectul de pe forum si m-am cam speriat; poate imi ies si analizele hormonale bine si atunci sigur nu va fi nevoie sa mi-l dea. Mai repede am auzit ca se da Duphaston dupa Pregnyl. Vara-mea, careia i-au iesit hormonalelel toate bune, a luat duphaston dupa pregnyl, pentur inseminarea artficiala,da nu s-a prins decat l aurmatorul CM, bebele, pe cale cat se poate de naturala; ea e convinsa ca a ajutat-o si duphastonul.

Mergi la inceput