Miresele anului 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 21
bibyrox spune:
Olgutza la mine au trecut mai bine de 3 luni de cand a murit bunicul meu si totusi preotul mi-a spus foarte clar ca trebuie sa imi citeasca inainte de nunta pentru ca este ruda de gradul 2.... Acum nici eu nu stiu ce sa spun pentru ca nu ma pricep. Bineinteles ca doliul se poarta in suflet si se poate intampla mai mereu o astfel de tragedie fara sa poti schimba nimic. Imi pare sincer rau pentru tine si familia ta si iti doresc din tot sufletul sa ai o nunta superba!!!
Kopilash iti tin pumnii pentru maine!!! Doamne cate miresici avem si maine!!! Sa nu ne uitati cu poze fetelor!!!
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Album poze
Nunta noastra
floricika spune:
Toma_lly, Lavinia, Kopilash, Acina, Before-after, Cadina, Andreutza23, M_monique, Ioana Pisi, Iael, Andreea_stancescuva tinem pumnii maine, sa aveti parte de vreme frumoasa, o petrecere ca in povesti si sa nu ne uitati cu pozele!!!
http://photos.yahoo.com/flory1008
simonam_78 spune:
Miresici din acest week-end va tin pumnii, sa aveti o zi superba
Kopilash si Acina vad ca aveti nunta la acelasi restaurant ca si mine.
Astept sa-mi spuneti cum a decurs totul, sa stiu la ce sa ma astept
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;111/st/20050827/e/Wedding/dt/8/k/97fe/event.png
http://community.webshots.com/user/simonamiu
ralucah spune:
Pentru ca unii au o fire mai boema, altii sunt mai aiuriti, altii termina munca tarziu, sau pur si simplu au o problema.
Acum serios, incearca sa fii totusi mai relaxata, nu ii chemi la armata ii chemi la distractie nu? Lasa oamenii sa se simta in largul lor, sa se bucure sincer, nu sa stea stresati ca daca intarzie se supara mirii. Filmuletul eu zic de exemplu sa il pui mai tarzior, eventual imediat dupa ce au adus un fel de mancare si atunci toata lumea e la masa si le poti capta atentia. Aperitivele se scot de exemplu daca au venit deja 60 - 70 % din invitati.
Cu programul nuntii nu mi se pare o idee prea buna. Ca sa concluzionez...relax and enjoy! Pupici
quote:
Originally posted by majaginn
Olgutza scuze ca am uitat sa-ti transmit condoleantze! Cred ca trebuie sa fie foarte greu. Si eu am bunici bolnavi si batrani si ma rog la D-zeu sa-i tina sanatosi sa se poata si eu bucura de nepotica lor in ziua nuntii ei. Sper totusi sa ai o zi de vis.
va pup fetelor, multumesc ca impartiti idei cu mine si ma sfatuiti, mi-e frica ca asta o sa ma indispuna cel mai tare --adica asta ar putea sa imi strice seara(- dar nu o sa las sa se intample asta-). Pot totusi sa intreb DE CE se vine mai tarziu, daca omul scrie pe invitatie cand sa se vina, si mai ales daca specificam ca noi tinem la punctualitate??? pai atunci, in cazul asta, daca lumea vine cand"i se scoala", ideea cu bufet suedez cu aperitive chiar ar trebui sa fie una buna,nu credeti? (am scris la rubrica meniul nunta)
puss puss
maja, bride2be
www.nuntanoastra.com
http://community.webshots.com/user/ginmseb
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
ralucah spune:
Fetelor...hai sa va mai vand un pont....
Maine 11 iunie, cineva tare drag noua, care ne pastoreste postarile si face ordine si disciplina, devine om serios, la vila lui!!!
CATALIN, CASA DE PIATRA, CU PISCINA SI ETAJ, MULTA SANATATE...SI ASTEPTAM DETALII!
PS: Sper sa nu te superi ca te-am dat de gol, dar poate vor si fetele sa te felicite :)))
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
ioana07 spune:
Mult succes miresicilor din acest week-end!!! Sa aveti parte de nunta pe care v-ati dorit-o!!!
Catalin Sa fie intr-un ceas bun!!!
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
dilaural spune:
Si eu va doresc la toti si la toate exact ce-mi doresc mie...
Multa multa FERICIRE... si multa multa SANATATE.
Ca doar astea conteaza... restul avem noi timp sa le facem...
Sa va bucurati de ziua cea mai speciala, sa va distrati si sa vi se indeplineasca cela mai mari dorinte!
NUMAI BINE !!!
Dilaural
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dilaural/album?.dir=/4c12
olguttza spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru sprijinul vostru!!! Sunteti o adevarata familie si va iubesc!!!
quote:
Originally posted by mireasa
Draga olgutzza, ati spun si eu sincere condoleante si sper sa treci cat mai usor peste momentele acestea.
Acum sper sa-mi permiti sa-ti pun si eu o intrebare: de unde ti-ai luat ciorapeii du adeziv (presupun ca-s albi)?
Ciorapi cu adeziv, albi, am vazut cam peste tot (Lipscani, Cocor, Unirea), dar de la 200.000 in sus....si, sincer, mi s-a parut cam mult, mai ales ca voiam 2 perechi. Eu mi i-am luat insa de la o tanti care vine la mine la serviciu si vinde cosmeticale, si de la care mi-am luat anul trecut si ciorapii de cununie (maro, tot cu adeziv), care si acum sunt ca noi. La 90.000 perechea, io zic ca m-am scos!
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
olguttza spune:
quote:
Originally posted by bibyrox
Olgutza la mine au trecut mai bine de 3 luni de cand a murit bunicul meu si totusi preotul mi-a spus foarte clar ca trebuie sa imi citeasca inainte de nunta pentru ca este ruda de gradul 2.... Acum nici eu nu stiu ce sa spun pentru ca nu ma pricep. Bineinteles ca doliul se poarta in suflet si se poate intampla mai mereu o astfel de tragedie fara sa poti schimba nimic. Imi pare sincer rau pentru tine si familia ta si iti doresc din tot sufletul sa ai o nunta superba!!!
Biby, multzam frumos de informatzie!
O sa merg la preot in saptamanile care vin si-o sa ma lamureasca cand si ce tre' sa-mi ceteasca...banuiesc ca inainte, nu?! Oricum, in saptamana nuntii tre' sa ne spovedim si sper ca atunci sa rezolvam tot.
Ti pup!!!
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
olguttza spune:
Pentru miresele si mirele acestui sfarsit de saptamana, Casa de Piatra si numai bine!!!!
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga