Miresele anului 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 20
olguttza spune:
quote:
Originally posted by Alinus25
Olguttza, iubita, sincere condoleante!
Iti doresc multa putere sa treci prin acest moment greu care te incearca.
Pupici
Multumesc din suflet!
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Ileana Cosanzeana spune:
Olgutza, sincere condoleante! Nu este un moment placut, dimpotriva, dar fii pozitiva si gandeste-te ca dupa ploaie intotdeauna iese soarele! Iar soarele va fi nunta frumoasa pe care o s-o ai, la care te vor insoti toti cei dragi ai tai, de pe pamant sau din ceruri!
http://community.webshots.com/user/elenas21
majaginn spune:
Olgutza scuze ca am uitat sa-ti transmit condoleantze! Cred ca trebuie sa fie foarte greu. Si eu am bunici bolnavi si batrani si ma rog la D-zeu sa-i tina sanatosi sa se poata si eu bucura de nepotica lor in ziua nuntii ei. Sper totusi sa ai o zi de vis.
va pup fetelor, multumesc ca impartiti idei cu mine si ma sfatuiti, mi-e frica ca asta o sa ma indispuna cel mai tare --adica asta ar putea sa imi strice seara(- dar nu o sa las sa se intample asta-). Pot totusi sa intreb DE CE se vine mai tarziu, daca omul scrie pe invitatie cand sa se vina, si mai ales daca specificam ca noi tinem la punctualitate??? pai atunci, in cazul asta, daca lumea vine cand"i se scoala", ideea cu bufet suedez cu aperitive chiar ar trebui sa fie una buna,nu credeti? (am scris la rubrica meniul nunta)
puss puss
maja, bride2be
www.nuntanoastra.com
http://community.webshots.com/user/ginmseb
Ileana Cosanzeana spune:
quote:
Originally posted by majaginn
Olgutza scuze ca am uitat sa-ti transmit condoleantze! Cred ca trebuie sa fie foarte greu. Si eu am bunici bolnavi si batrani si ma rog la D-zeu sa-i tina sanatosi sa se poata si eu bucura de nepotica lor in ziua nuntii ei. Sper totusi sa ai o zi de vis.
va pup fetelor, multumesc ca impartiti idei cu mine si ma sfatuiti, mi-e frica ca asta o sa ma indispuna cel mai tare --adica asta ar putea sa imi strice seara(- dar nu o sa las sa se intample asta-). Pot totusi sa intreb DE CE se vine mai tarziu, daca omul scrie pe invitatie cand sa se vina, si mai ales daca specificam ca noi tinem la punctualitate??? pai atunci, in cazul asta, daca lumea vine cand"i se scoala", ideea cu bufet suedez cu aperitive chiar ar trebui sa fie una buna,nu credeti? (am scris la rubrica meniul nunta)
puss puss
maja, bride2be
www.nuntanoastra.com
http://community.webshots.com/user/ginmseb
Maja, Romania nu e Suedia in ceea ce priveste punctualitatea...asta e situatia. Si noi tot de la 20.00 avem petrecerea la restaurant, si nu ne asteptam ca toti invítatii sa stea drepti la ora respectiva, eventual si cu furculitzele in mana gata de aperitiv ...
Dar asta e, incearca si tu sa ignori anumite aspecte, ca altfel innebunesti de cap...Iti da sfatul asta o stresata...
http://community.webshots.com/user/elenas21
Iael spune:
Am reusit si eu sa-mi gasesc pantofi dupa indelungi cautari.
Trebuia sa-mi cumpar ca peste doar cateva zile va fi marele eveniment.
Sunt exact nuanta de crem care imi trebuia, foarte draguti si comozi .
Sper sa-mi gasesc maine si un colier ...
pisu_miau spune:
olguttza, sincere condoleante, suntem alaturi de tine!
sunt sigura ca nunta va fi un eveniment minunat si o raza de lumina in vietile tuturor, iar cei de sus te vor privi si vor fi acolo pentru tine.
Condoleante,
Pisu_Miau
cinderella spune:
majaginn, eu sunt din Timisoara, dar nunta nu o sa o avem aici, ca nu suntem nici unul dinre noi timisoreni. Asa ca din pacate nu pot sa te ajut, ca nu imi voi face buchetul si toate celelale in TM.
In legatura cu sosirea invitatiilor - am fost de curand la o nunta unde pe invitatie scria sa ajungem la ora 18:00, iar la 21:00 inca mai trebuiau sa ajunga oameni. Asa ca, dupa cum spunea una din fete mai devreme, ar trebui sa programezi filmuletul mai tarziu.
mireasa spune:
Draga olgutzza, ati spun si eu sincere condoleante si sper sa treci cat mai usor peste momentele acestea.
Acum sper sa-mi permiti sa-ti pun si eu o intrebare: de unde ti-ai luat ciorapeii du adeziv (presupun ca-s albi)?
kopilash spune:
pupici la fete!!!!
AJUTOR!!!!
ma cuprind emotiile...mai am o zi si....devin doamna cu drepturi depline :P
sa-mi tineti pumnii sa iasa totul bine si sa am vreme frumoasa!
pupici dulci si spor la pregatiri
kopilash