tribestan, de unde?...
Raspunsuri - Pagina 2
kla78 spune:
buna din nou!!!
am intrebat pe dr. tutunaru daca e vreo diferenta intre TRIBESTAN si capsulele din TRIBULUS TERRESTRIS (planta din care e facut tribestanul)si mi-a zis ca nu e nici o diferenta numai ca sunt mai scumpe decat tribestanul(cica asta ar fii numai 8€ in bulgaria)iar capsulele din planta eu am dat pe ele 23€ 60 buc.
succes
nicoma spune:
Ciao!
Au am gasit Tribulus Terestris la magazinele cu suplimente pt. culturisti Weider. Chiar asa se cheama :"Tribulus Terestris". O cutie cu 120 cps. costa in jur de 800.000, se iau 2-3/zi, o capsula avand 650mg de Tribulis. Pretul difera si in functie de concentratia de Tribulis - Tribestanul are doar 250mg/cps, dar din cate tin minte se iau mai multe pe zi. Asta de care va spun (Weider) contine "extract de Tribulus Terrestris de foarte inalta calitate".
Sper ca v-am fost de ajutor
princess spune:
Buna , fetelor!
Ceea ce am gasit eu la noi se numeste tot Tribulus Terrestris , are 180mg/cps. si costa 180000 lei( 40 cps.), iar dozajul este de 3 cps/zi.
copilutzu spune:
quote:
Originally posted by princess
Buna , fetelor!
Ceea ce am gasit eu la noi se numeste tot Tribulus Terrestris , are 180mg/cps. si costa 180000 lei( 40 cps.), iar dozajul este de 3 cps/zi.
princess te rog frumos da mai multe amnunte unde ai gasit medicamentul
Multumesc !
"Multumirea este comoara cea mai de pret a omului"
Proverb indian

Copilutzu'
princess spune:
Copilutzu , eu am gasit Tribulus Terrestris in farmacii naturiste .Cred ca se gaseste si in Bucuresti .Cauta totusi si pe google cuv. naturaplant si vei gasi mai multe informatii , dar poti comanda acolo si on-line.
Succes!
Carmen.cita,am primit mesajul tau,dar nu pot sa iti raspund pt. ca "nu accepti mesaje private".De fapt,nu am putut transmite nici uneia dintre voi mesaje din acelasi motiv.Cred ca nu ma pricep eu!
kla78 spune:
salutari fetelor!!!
v-am scris mai sus ca eu am gasit planta asta sub forma de capsule,eu sunt in spania si aici 60caps costa 23€,in fine nu are importanta pretul,ceea ce ma nedumereste pe mine este ca am intrebat pe dr. tutunaru daca este vreo diferenta intre aceste capsule si tribestan iar dansul mi-a raspun ca nu e nici o diferenta numai la pret,in bulgaria astya costa 8€,bunnnnnnnnn...........acum am intrat in google AM SCRIS ''TRIBESTAN''......si cea ce eu am inteles este ca ar exista o confuzie intre acestea 2........nu mai stiu ce sa cred!!!!!!!!!!!daca aveti timp cititi si voi sa ma luminati si pe mine!!!
oare nu se gaseste nimeni care sa faca un drum pana in bulgaria ....contra cost binenteles!!!!
va pup
Carmen.cita spune:
quote:
Originally posted by princess
[brCarmen.cita,am primit mesajul tau,dar nu pot sa iti raspund pt. ca "nu accepti mesaje private".De fapt,nu am putut transmite nici uneia dintre voi mesaje din acelasi motiv.Cred ca nu ma pricep eu!
Princess, eu am mai primit mesaje private, e clar ca problema e la tine, inseamna ca nu poti trimite pm
. O sa-ti trimit adresa mea de mail si te rog mult incearca sa-mi trimiti un mail, da? Multumesc mult de tot!
KLA, poti spune mai exact in ce constau diferentele? Tribestan inteleg ca are in compozitie planta tribullus terestris, nu? De ce zici ca sunt diferente intre tribestan si ceea ce ai cumparat tu?
Pentru cei din Romania: inteleg ca in Romania se gaseste potent power care contine aceeasi planta ca si tribetsanul bulgaresc, tribullus terestris, nu?
kla78 spune:
buna,
CARMEN.CITA-din cate am inteles eu e vb ca tribulus terrestris asta e ceva non-hormonal.....dar mai bine cauta in google la cuvantul ''TRIBESTAN'' si ai sa intelegi mai bine decat iti pot explica eu,adevarul e ca am cam intrat in dubii,mai ales ca eu deja am cuparat planta asta sub forma de capsule si am dat 23€ pe ea......nu mai stiu ce sa cred.....
sotul meu are nevoie mare de acest medicament mai ales ca de 6 ani ne tot chinuim sa avem un bb..........daca afli ceva mai sigur zi-mi si mie te rog
musete spune:
Buna gagigi! Nu va pot spune care sunt efectele Tribestanului, insa mie, T. mi-a spus ca are efecte miraculoase. Ce va pot spune, este ca pe trei cutii(cate 60 pastile) am dat 41 Euro, direct de la sursa, adica din Bulgaria.
Am intrat si eu pe google si am aflat ca Tribestanul nu este eficace numai pentru 

, ci si pentru noi, fetitele. Adica, imbunatateste ovulatia!![]()
Pupici, Musete
valentinag spune:
Musete,ai fost in Bulgaria?Cat te-a costat drumul,de la ce farmacuie ai luat,ti-au cerut reteta ceva? k ma bate gandul sa ma duc si eu...
Speranta moare ultima!
Valentina
poze