tribestan, de unde?...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

fetele, oare asta nu o fi bun :

http://www.culturism.ro/suplimente/page1.php?p=2

(mai jos pe pagina, Weider Tribulus T., produs 19 parca)

da oare nu se fac prea muschiulosi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Fetelor,Tribestanul il gasiti on line la www.balkan-shop.net,costa 29,9 euro/cutie( 60 capsule) si contine extract din Tibulus Terrestis,
dupa cum am inteles Tribestanul ca produs are aceleasi calitati cu produsul Tribulus Terrestis.Mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Musete,esti sigura ca e bun si pt fete? (...doar consumat de barbati, ca vinul negru)ca-i pt cresterea testosteronului secretat de glanda pituitara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Fetelor, nu, nu am fost personal, insa am rugat pe cineva care lucreaza in Giurgiu sa-mi procure.
Speranta, intra pe google, si vezi ce scrie. este in engleza. daca nu te descurci, sunt aici!
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

Buna,
Nu mai poti apela inca o data si pentru mine?

quote:
Originally posted by musete

Fetelor, nu, nu am fost personal, insa am rugat pe cineva care lucreaza in Giurgiu sa-mi procure.
Speranta, intra pe google, si vezi ce scrie. este in engleza. daca nu te descurci, sunt aici!
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

princess

Multumesc mult !!!Am primit si mail-ul

Fetelor unde se face spermograma si spermocultura ( in Bucuresti).Ma refeream la un lab. privat.
Sotul meu a facut ultima spermograma in anul 2000 si rezultatul il avem la Giulesti ( in fisa mea).Si vrem sa mergem la alt medic si sa avem lectiile facute

"Multumirea este comoara cea mai de pret a omului"
Proverb indian

Copilutzu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Copilutzu,sotul meu a facut spermograma si spermocultura + antibiograma la Medicover(Synevo).Iti trebuie o programare telefonica ,in prealabil, pt. ca se face doar miercurea . Intra pe site-ul lor si poti vedea cat costa .

Mergi la inceput

Rocado, nu iti promit, dar o sa incerc. Depinde mult de persoana mea de contact. Apropos, esri din Bucuresti?
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

musete multumesc ffff mult, oricum daca nu reusesti tu, o sa incerc sa fac totusi un drum pana la Ruse, sper sa gasesc totusi acolo.
Da sunt din buc.

Mergi la inceput

Rocado, tinem legatura. Oricum, tu cand intentionezi sa te duci la Ruse?
Pupici, musete

Mergi la inceput