despre rabdare

despre rabdare | Autor: florani

Link direct la acest mesaj

buna ziua doamnelor
v-am descoperit de ceva vreme si iata ca am si eu nevoie de ajutorul vostru.vreau un bebe si nu se intampla...de 7 luni incercam si nimic.in aprilie am inceput investigatiile.el a iesit bine,eu la fel;adica am facut colposcopie,ppnicolau,si hormonale;la analizele hormonale mi-a iesit prolactina putin marita si mi-a spus doctorul sa o repet;urmeaza sa o repet luna asta,si sa fac histero...aici nu sunt prea convinsa pt.ca am probleme cu alergiile si mi-a dat alergologul un protocol medicamentos de 33 de pastile pe care trebuie sa le iau cu 13,7 si o ora inainte de test..cate 11 odata...asta pt ca acea substanta de contrast care o introduce poate produce alergii...sincer mi-e frica sa iau atatea pasile...
nerabdarea din mine m-a dus la o celebra energoterapeuta care mi-a facut 2 sedinte si mi-a spus ca trebuie sa trec la treaba serioasa,ca nu mai am de ce sa vin la ea...acum stau si astept sa vad daca vin rusii sau nu...
ce sa fac sa am mai multa rabdareeeeeeeee?nici nu stiu ce sa cred.. sunt bine sau nu?sa fac histero sau nu?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Buna Florani si sa treci cat mai repede la gravidute.
Trebuie sa ai si rabdare, dar sa faci si cea ce trebuie facut. Prin histero poati sa descoperi daca ai trompele permeabile, si in functie de rezultat poti sa-ti dai seama daca aceasta e cauza sau e alta si mergi mai departe cu investigatiile.
Eu sper la un de peste 5 ani si am pierdut timp pretios din cauza ca Dr. la care mergeam nu sa gandit sa-mi dea sa fac si HSG inaite de a bagat droaie de hormoni in mine posibil degeaba.
Am schimbat medicul si am facut HSG, si ma durut foarte tare, dar la film totul a iesit OK, si medicul de acolo mi-a spus ca e posibil ca durerea sa fie din cauza substantei care a patruns mai greu dar pana la urma a patruns si se vede foarte clar pe film ca trompele sunt permeabile.
Succes mult, rabdare si curaj.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

De ce disperi?Si sotia mea si-a facut analize in urma carora i-a iestit prolactina marita si dupa un tratament homeopat i-a revenit la normal.De ce nu ramai?Sotul si-a facut spermograma?sint situatzii, cum este si a mea cind problema medicala estemasculina.Sper atit ptr tine cit si cei care asteapta sa te bucuri in scurt timp deSucces!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Indelunga rabdare este una dintre cele mai mari virtuti omenesti!
Nu deznadajdui, si Doamne Doamne te va auzi!
Domane ajuta!
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Conteaza foarte mult sa stii, si analizele imunologice; sunt unele care,daca-ti ies pozitive produc infertilitate:micoplasma si urheaplasma, chlamydia,etc. E bine sa le faci si pe astea, caci produc infectii care nu se manifesta,dar se rezolva prin tratament cu antibiotice.

In rest, trebuie sa gandesti pozitiv si sa nu te stresezi ca nu ramai, caci stresul e cel mai mare inamic al fertilitatii.
Fii optimista si "presteaza" cand trebuie! Succes la !!!

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput