Ovamit

Ovamit | Autor: martha78

Link direct la acest mesaj

Aveti idee Ovamitul poate fi folosit concomitent cu Utrogestanul administrat vaginal?
Mie medicul mi-a recomandat Utrogestan dar nu prea imi este de folos, mi se pare ca-i cam apa de ploaie si chiar nu stiu ce sa fac... credeti ca as putea lua aceste medicamente simultan?

If hope were not, heart would break.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Martha, Ova-mitul este stimulator ovarian, se ia din ziua a 5-a pana in ziua a 9-a pentru stimularea maturarii foliculilor. Doza ti-o da doctorul, nu lua dupa ureche. Utrogestanul din cate stiu eu este un supliment de progesteron si se ia dupa ovulatie, in nici un caz inainte. De ce ti-a dat tie doc utrogestan? Oricum, discuta cu el, nu lua tu asa oricum ca nu-i bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

marta, nu te juca!

sunt medicamente complet diferite! ovamitul e pt stimulare si e periculos sa-l iei fara monitorizare. eu chiar si cu monitorizare m-am ales cu chisturi enorme!

nu te juca cu viata ta!

mai bine citeste mesajele din urma si vei intelege la ce folosesc toate. poate tu ai ovulatie normala dar progesteron mic si e ff bine ce ti-a dat doctorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

OK, fetele, merci pentru raspunsuri
Alexia, mi-a recomandat utrogestanul pt reglarea menstruatiei caci fluxul menstrual este f.redus si dureaza cam 2 zile, dar desi il iau de 2 luni, situatia e cam aceeasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Martha, am o nelamurire: medicul ti-a dat utrogestan non-stop??? Nu de alta, dar eu stiu ca progesteronul luat inainte de ovulatie o impiedica! Utroegstan/duphaston se ia dupa ovulatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Carmen, nu il iau non stop, ci doar 10 zile pe luna, cate 2 pe zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Daca il iei dupa ovulatie e ok. Ovamid-ul este pt. cresterea foliculilor si se ia in prima parte a cm, iar utrogestanul pt cresterea endometrului in faza a doua a cm. Nu vad de ce nu le-ai lua pe parcursul aceluiasi cm.

Mergi la inceput