Sotul meu s-a schimbat
Suntem casatoriti de 5 ani,il iubesc si ne-am inteles intotdeauna ff bine,dar de la o vreme ceva se intampla.Am incercat sa discut cu el sa-i spun nemultumirile mele,dar ma lovesc de un zid.NU COMUNICA.Am incercat sa vorbim calm,am urlat...e de piatra.
Supararea mea cea mai mare este ca nu ma mai ajuta cu nimic in casa,nu se mai implica ca altadata,parca nu-l mai intereseaza.Acum eu am mare nevoie de sprijin,sunt in sesiune si invat pana dimineata la 4-5,iar in restul zilei sunt ocupata cu treburile casnice plus serviciu plus fetita.Simt ca ma lasa puterile.
De exemplu astazi dimineata,ne-am certat urat de tot.L-am rugat sa o imbrace pe fetita ca sa reusim sa plecam mai repede,eu fiind deja in intarziere.NICI NU A AUZIT,ca el nu stie...prostii.. Am vrut sa plec sa-l las sa se descurce,dar a plecat trantind usa si bombanind.Altadata facea si mancare,spala rufe etc acum nici cu aspiratorul nu mai da.Nu stiu ce sa fac, cum sa mai procedez caci nu/mi place deloc ce se intampla cu noi.
Ii duc dorul barbatului care a fost
Pliiizzz help.
Raspunsuri
malina85 spune:
Imi pare rau Bonita pentru ce ti se intampla,este rau ca nu comunica,cunosc si eu un caz asemanator in care aici nici unul nu cominica si tot timpul sunt in cearta.Nu iti urez dect ca problemele voastre sa se rezolve si sa va iubiti din nou.Te pup ai grija de tine
aschiutza spune:
Poate ca discutiile il incarca prea mult nervos. Incearca sa ii scrii o scrisoare in care sa ii explici ce nu iti place acum si ce iti placea la el pe vremuri. Evita cuvinte ca "niciodata", "intotdeauna" si spune-i clar unde ai nevoie de ajutor. Descriei ce simti...
Cind eu nu reusesc sa ii transmit sotului meu ce am pe suflet, ii scriu intodeauna fie email, fie scrisoare. Am de obicei succes si il sensibilizez. Depinde insa desigur de om si de felul lui de a fi....tousi incercarea moarte nu are.
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117
mamini spune:
daca ati putea lua o mica vacanta, sa lasati copilul la parinti si sa va detasati putin de grijile cotidiene, sa va regasiti si sa puteti sta linistit de vorba, fara tzipete...sa va amintiti ca si de ce va iubiti si sa inteleaga ca ai nevoie de ajutor.incearca, eu va doresc numai bine si pace in casa.
M
sora2001 spune:
quote:
Originally posted by mamini
daca ati putea lua o mica vacanta, sa lasati copilul la parinti si sa va detasati putin de grijile cotidiene, sa va regasiti si sa puteti sta linistit de vorba, fara tzipete...sa va amintiti ca si de ce va iubiti si sa inteleaga ca ai nevoie de ajutor.incearca, eu va doresc numai bine si pace in casa.
M
aprob pozitiv.
ratoiul spune:
Nu spui nimic despre felul in care se poarta cu tine. Este inca tandru si afectuos? Faceti dragoste ca inainte? Sau e mereu morocanos si pus pe cearta? Ma gandesc ca poate are pe altcineva... Daca nu e o a treia la mijloc, atunci se poate rezolva. Incearca sa patrunzi cumva in adancimea lucrurilor, sa treci de aparente, sa incerci sa iti dai seama de ce se comporta asa. Trebuie sa fie o cauza. Lenea mi se pare ultima dintre ele.
Bafta.
danyelana spune:
Bonita inteleg foarte bine prin ce treci si iti tin pumnii ca se va rezolva. Intr-adevar daca la mijloc nu este o "a treia" ai mari sanse sa-ti recapeti sotul de dinainte.
Curaj si bafta la examene.
Daniela
Dumnezeu sa ne ajute la toti
april spune:
Eu zic sa luati o pauza, adica sa pleci tu sau el pentru vreo1-2 luni. La parinti sau mai stiu eu unde. Ajuta mult. Va linistiti, va puneti gandurile in ordine si altfel veti vedea lucrurile. Binenteles, fara sa luati legatura in acest timp. Singuri singurei.
Uneori ai nevoie sa fii singur cu tine.Succes.
Antonela &Andrada
bonita spune:
Sa va raspund la fiecare:
APRIL nici nu se pune problema sa luam o pauza,noi am fost intotdeauna ff apropiati,ne-am mai certat,ca orice familie,dar niciodata n-a tinut mai mult de cateva ore,poate nici atat.Daca a m lua o pauza cred ca va fi mult mai rau,ar fi o ruptura cam mare si nu cred ca e cazul.
RATOIUL cred,sper ca nu are pe nimeni.El nu e pus pe cearta niciodata,e un tip vesel, nemultumirea e a mea ca nu ma mai ajuta cu nimic si eu,asa cum am mai spus,am mare nevoie de ajutor in aceasta perioada si nu am nici un suport de la el.Daca eu nu spun nimic,e ok,normal,e bine cand casa e curata,copilul ingrijit,papita calda in farfurie si senior nu are nimic de facut decat sa se aseze in fata calculatorului.Am incercat si sa-l mai las pe el sa mai faca un pic de curatenie,asa cum facea altadata,dar NU VEDE.In rest este f dragastos si pupacios,iar cu fetita se poarta impecabil,desi eu as vrea sa n-o mai lase sa-si imprastie jucariile in toata casa,sau sa le stranga el,dar paseste peste ele si trece mai departe.Vorbesc cu el si el TACE,nu-mi spune ce gandeste,decat sa-l las in pace.
MAMINI si eu as vrea o vacanta ,caci simt ca nu mai pot,dar acum nu este posibila.
Cred ca am sa incerc cu scrisorele,poate voi avea mai mult noroc.
ratusca1977 spune:
Eu cred ca aceasta schimbare nu s-a produs asa fara motiv.
Stii bine ca atunci cand unul dintre parteneri isi schimba comportamentul exista sigur un motiv.
Iti da banuieli ca ar avea pe altcineva? Femeile simt daca exista o a treia persoana. L-ai intrebat ce se intampla cu el? De ce nu mai e ca inainte? Intarzie acasa, primeste telefoane dubioase?
Te sfatuiesc sa fii atenta la toate miscarile lui si sigur iti vei da seama daca e vorba de altcineva sau daca e doar o schimbare de moment.
Important e sa gasiti calea spre comunicare.....e foarte important.
Multa bafta.
http://compage.totalnet.ro/edy/
bonita spune:
NU primeste telefoane dubioase,iar cu intarziatul acasa ...nu stiu ce sa zic,nu am de unde sa stiu sigur,caci are un serviciu cam dificil,adica stie cand pleaca dar nu si cand se intoarce.
Chiar doream sa va intreb dupa ce va dati seama daca va inseala?Este la fel de tandru si dragastos ca si inainte,dar muuuult mai LENES.