1. care sunt efectele secundare ale anesteziei ?
2. e vorba doar de anestezia generala, sau si rahiile genereaza probleme ?
3. conteaza pentru cit timp te anesteziaza ? sau indiferent ca e 30 minute sau 4 ore e acelasi lucru ?
Va multumesc
http://community.webshots.com/user/simonabb
Eu pot sa iti spun practic ce s-a intamplat: o fetita de 4 ani, operata de doua ori in mai putin de o luna, deci doua anestezii generale, perfuzii cate o saptamana-doua de fiecare data: inainte de aceste operatii era un copil normal din punct de vedere al dezvoltarii (inaltime, greutate, proportii), iar la cicra 6 luni de la a doua operatia a luat foarte mult in greutate, s-a dezvoltat mai mult decat ceilalti copii de varsta ei, astfel incat in prezent are mai mult de 10kg decat greutatea normala, este evident ca este prea grasuta si are unele probleme 
Simona, nu dai amanunte pentru cine anume anestezie, adult sau copil sau pentre ce boala anume te intereseaza anestezia generala sau rahiile.
andreeat
Simona, eu nu pot sa-mi dau seama daca anestezia a avut un efect asupra mea, dar cine stie, poate nu-mi dau eu seama. Dar sa-ti spun cum am patit eu ... am fost programata sa ma operez la genunchi intr-o marti dimineata, s-au facut toate pregatirile, am optat pt anestezie generala pt ca mi-era groaza de anestezie in coloana. Am fost anesteziata si dupa 1 ora si jumatate m-am dezmeticit ca sa aflu ca nu m-au operat pt ca se stricase aparatul si a doua zi de dimineata aveau sa ma opereze. A doua zi de dimineata am fost din nou anesteziata si de data aceasta mi s-a facut operatia. Dar iti dai seama cum am fost eu dupa 2 zile de anestezie generala... practic ei nu aveau voie sa imi faca iar anestezie fara sa-mi faca un EKG, sa vada daca inima suporta doua anestezii consecutive. Si uite asa in loc sa stau o zi in spital am stat vreo 5 pentru ca am facut caderi de calciu si crize din cauza ca organismul era prea slabit.