Aspirante optimiste (137)
Raspunsuri - Pagina 8
dandana spune:
arditel, ma stimulez cu juma de ovamit pt a doua luna
da' eu isa nu vreau, pana ce nu cred eu ca am nevoie si oricum nici barbat n-am ca nu va putea sa vina cu mine la spital
mai bine cer o hsg in scop profilactic si un test postcoital si ma dumiresc
laurici, ok, mai avem putin de asteptat
dana p. spune:
Arditutz dragut, nu stiu cum e apa la mare dar eu cred ca e rece pentru noi astea cu o trompa, asta ne mai lipsea s-o imbolnavim si p-asta care ne-a mai ramas. Maine seara ma duc la un gratar( numai sa nu
) in Campingul de la Mamaia si ma duc si pana la mare sa bag degetul special pentru tine in ea si iti spun.
Laurici 
Lachi,
asa te-am luat cu jeapca, ai
? Bafta la examene!! Eu mai am doua saptamana viitoare si am scapat pe anul asta
.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
Relya spune:
Salutare fetele ! acum am intrat si eu ...
Arditutz frumos, saptamana " aviatoare " ma duc la endocrinolog ( e o ea ).
Pe miercuri, asa ca raportez despre problema, joi. Saru'mana de intrebare !
In rest nimic ! treaba pana peste cap ( nici nu mai stiu in ce zi a CM sunt ) ... da' tot intru din cand in cand sa vaz vestile bune !!!!![]()
toate fetele !
Relya
Kariris spune:
Arditutzul meu scump! Te rog io fa pariu ca o sa fie unul sau 2 baieti! Te rog io! Nu vreau fata din motive de design!
Bey dar e adevarat cu Cernobalul? Sa-i dublez doza de vitamine lui Lake al meu, nu de alta! ca io oricum ce naiba sa fac?
Tmihaela spune:
Buna fetele,uitati ce sam primit azi pe mail m-am gindit ca este important si pentru voi:
Nu stiu daca e adevarat / ce-i drept nu s-a anuntat nimic
(6/1/2005 11:11:49 AM): Centrala de la Cernobal are cupola de beton
fisurata si de 2 zile suntem expusi la un risc destul de semnificativ de
radiatii.Aceasta informatie inca nu este publica pt abia ieri s-a
aflat....si avertizarile s-au facut in toata lumea. Aveti grija sa nu
stati chiar in exces afara mai ales la soare cum e acum, si daca cumva
vine o ploaie sa nu cumva sa fiti afara. Si daca radiatiile vor fi si mai
puternice sezonul de excursii pe litoal va fi inchis...nu mai pupam mare.
Va rog trimiteti acest mesaj la toti este foarte important!!!!
la toate fetele
Mihaela
Kariris spune:
Asteriko mamiko!, acu' daca tot ai rezolvat cazu' cu burtiku' sa presupunem ca vei fi mai linistita (o perioada cel putin) si vei avea poate mai mult timp...... incerci, te rog io din tot sufletzelul meu, sa-mi tragi si mie un shut din ala cu poze???? Uite,.. te roaga si asta micu'...
Te pup si mi-e dor de tine.
irinacodrina spune:
Buna fetelor, va pup si eu! Azi am venit si eu acasa la o ora rezonabila....
Nici o graviduta noua???
Laurici, cat ne mai tii in suspans?
Marunzika spune:
Tumpi noi nu am platit nimic pt spermograma. Ne-am dus la urolog si i-am spus ca trebuie si sotul sa se controleze deoarece incercam de mai bine de un an si ...nici urma de bb. Normal se fac doua spermiograme la interval de o luna ( in cazul in care prima iese nu tocmai bine). Sotul meu a facut una la urolog si apoi alte doua la urologul din klinica specializata pe reproductie. Din pacate noi stam rau (astenozoospermie) si ne-au trimis la ICSI, desi eu as vrea sa incerc mai intai IUI.
O seara placuta la toate!
tumpi spune:
Marunzika, tu in ce ora stai, ma interesa clinica in mod special.
In tara si noua ne-a spus dr. ca singura sansa este FIV+ICSI,dar eu inca mai sper ca rezultatul spermogramei este din cauza stresului,fiinca cu un an in urma era in parametrii normali.
Bafta multa si merci de raspuns.
cate o
la toate fetele si de n 
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta