Aspirante optimiste (137)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Sorina, mare de tot!
si la toate fetele.... nu dau nume, ca sigur uit o gramada, si chiar va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Shehe rau imi pare ca ai fost nevoita sa te intorci in randurile noastre atat de curand! Sper ca vei trece, din nou, cat mai repede, la viitoare mamici.
Sorinuto cred ca putem sa ne luam de manuta, ca tot pe-acolo sunt si eu.
Ralu tot nu vor sa vina cei nedoriti de noi si doriti de tine, vad. Sper la vesti bune cat mai curand.
Laura multumesc pentru raspuns. Am inteles faza cu trompa. Mie nu mi-a spus ca nu ar mai fi functionala, asa ca, inca mai sper. Au trecut 2 luni de la laparo.
Laurici tine-o tot asa! Mult mi se pare pana miercuri, cred ca si tie!
Pup toate aspirantele

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Am si eu o intrebare la fetele din Germania care si-au trimis sotiorii sa-si faca spermograma, imi puteti spune cam cat costa?

Multumesc anticipat.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Adevarul asta e, legat de medici cu episoade bune si rele. Si la noi in piatra neamt sunt foarte multi medici cotati ca fiind buni, dar au si parti negative si nereusite toti. Eu de asta am zis ca merg la un medic mai tare si sa pot avea parte de o ingrijire si o pricepere mai mare. Oricum cred ca fiind din "bucale" e mai la curent cu tot ce inseamna noutate in domeniu si o sa ma faca sa tin si eu o sarcina pana la capat. Daca se poarta urat
dulci la toate fetili

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Laura, chiar ca raspund cu intarziere si iar te rog sa ma scuzi. Raspunsul meu ar fi fost identic cu cel al lui Lachione.

Pup toate fetele fara deosebire!!! Aaaaa, sunt cam dusa fetelor, vreau sa spun si Buna Dimineata!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata dragutelor!
La mine de abia acum merge DC, ca de azi dimineata ma chinui sa intru si nu reusesc.
Io azi ma duc sa ma fac mumoasa. Adeca, am in plan sa ma fac mai bolnda decat sunt acum, sa vede ce va zice profa!
M-am hotarat io asa repede, am sunat si punct lovit punct ochit. Noroc ca tipa e fata faina si ma ia si fara programare.

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Neata si sa avem cu toatele o zi mai frumoasa decat e afara (la voi e soare?). Laurici, care mai e treaba? Cum te simti?
dulci la toati fetili

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Salutare fetele!!
Eu tot scotocind pe internet dupa diverse chestii, am dat peste un site care mie mi s-a parut foarte interesant, il pun aici poate va intereseaza si pe voi
http://www.babyhopes.com/articles/index.html.
Daca il stiti sau a mai fost dat imi cer scuze, inseamna ca mi-a scapat mie si nu l-am vazut.

Pup fetele optimiste.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Laura, pentru moment nici o diferenta. Doar putzina greata si o stare de ameteala....ciudata!

In rest, OK!

dana p.

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

buna demeneatza fetele!

laura ioana
marinescu este vedeta si din cauza asta uita niste chestii elementare. La mine a uitat sa-mi dea sa fac niste analize vitale inainte de FIV, procedura in sine a decurs foarte bine, dar daca reusea si aveam vreuna din boli, s-ar fi putut sa fie nevoie sa renunt la sarcina obtinuta asa greu! in rest marinescu a facut operatii superbe si superreusite care l-au facut si foarte cunoscut. Tu ti-ai facut deja programmare la el? sau mergi cu o relatie? nu conteaza, important este sa fii tot timpul foarte documentata cu el si pe faza, pentru ca tot timpul este grabit si are tendinta sa fusareasca consultatia, in rest este un doctor placut asa.. cum sa-ti spun.. blajin

sehe of asa rau imi pare, nu am cuvinte sa-ti spun... puiule sper sa-ti dam putere sa le duci pe toate si sa continui lupta impreuna cu noi hai ca mi-era dor de vorba ta dulce

lauriciule pup pe burtic

sorinuke eu in locul tau mi-as lua temp doar pana imediat dupa ovulatie, ka sa nu stau cu stres

georgico brava fata, te faci suvitze?

pup dulce toate fetele dulci,
am neste stive de treaba

Mergi la inceput