Aspirante optimiste (137)
Raspunsuri - Pagina 14
martha78 spune:
Astery, ma bucur pt tine ca ti-ai implinit visul si ca esti fericita, dar sa mai treci pe aici macar din cand in cand pt a ne mai incuraja si pe noi cat de putin ![]()
If hope were not, heart would break.
RO ANA spune:
Dragele mele,
Am o intrebare mai mult retorica: ce sanse sunt ca spermograma sotului sa iasa bine avand in vedere ca in 04.2004 a fost diagnosticat cu astenoteratospermie, iar in 05.2005 spermograma era normala(aproape de limita inferioara).Spermograma o face maine, asa ca tineti-mi pumnii. La mine situatia se prezinta astfel:trompe cam subtiri dar permeabile,uter normal dar cam mititel,monitorizare ziua 10: endometru 6.3mm, folicul 13.1mm, ziua 12:E=6.5mm, folicul 14.9mm
Va pupic
RO ANA spune:
Scuze, am uitat sa va spun ca spermograma de maine o face la recomandarea doctoritei, deoarece a fost destul de reticenta cand a vazut diferenta.Primele doua au fost facute la acelasi spital.
dandana spune:
buna fetele!
LAURICIIIIII, ce faci mama draga, ne omori cu zile?
Anca, ce fel de iod trebuie sa luam ca eu am intrebat la farmacii si .... imi recomandau niste antioxidanti ca "trebuie sa fie buni"
in alta ordine de idei, constat ca NU A FACUT NIMENI INSEMINARE LA GIULESTI
sau nu vrea nimeni sa impartaseasca ![]()
si despre mine, pregnyl sambata, tpc POZITIV azi, "trec fara probleme" de la d-na cocei citire ![]()
activitate intensa sambata, duminica si incercam si maine dimineata
ah, era cineva care spunea ca a stat intr-o rezerva la giulesti, nu-i asa, si ca a dormit super acolo. vreau si eu ceva informatii pt o graviduta care se pregateste sa nasca, plizzzz!
gata, va pup!
gogosar spune:
Draga, RO ANA, din punctul meu de vedere m-i se cam un pic cam mici valorile tale si la endometru si la folicul.Asta depinde si cam in a cata zi ai tu ovulatia.
Eu aseara in ziua 12, de ex aveam endometru 8 mm ( si mi-a zis D-na doctor ca e f bine).Dar la foliculi stateam f nasol.
Pupici
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103
crinuta71 spune:
Mihaela eu am luat mai demult duphaston, dar nu am avut greata sau dureri de cap.
Va pup pe toate

lauricipani spune:
Hello gagici frumoase si optimiste!!! Va cer scuze ca n-am intrat dar al meu sot Vineri dimineata m-a luat pe sus si m-a dus la munte sa ma relaxez putzin![]()
![]()
![]()
Acum 5 minute am intrat pe usa si primul lucru....sa va scriu.
Eu tot asa cum stiti, CM nu mi-a venit dar nici nu m-as mira sa se intample la cate surprize am avut io pana acum... la medica nu am avut cum sa ajung azi dar sper ca maine o sa ma primeasca dimineata dupa care o sa va scriu.
Va pup pe toate!!!
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
Denisam spune:
lauricipani tin pumnii maine la eco si la dr sa fie bine si sa ne dai vestea cea mare.
Denisa
6+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
tumpi spune:
[red]dandana[red], inseminari la Giulesti au facut Marina,daca nu ma insel si acolo a si nascut si-ti poate da ea info cu privire la rezerve si intreab-o si pe Anis , fiinca nu stiu daca a facut in spital sau doar la cabinet.Bafta multa
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta