M-am hotarat ......adoptie (13)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

quote:
Originally posted by Briantis

Doamne ,am o stare de nervi ce nu va puteti inchipui !
A fost sotul meu azi la tribunal sa vada de ce nu mai vine hotararea aia odata si ce credeti? Puteam eu sa pazesc cutia postala mult si bine ! Sentinta e aia pe care o stiam ,dar hotararea nu e motivata nici acum ,desi in registrul lor scrie ca data limita era 27 mai !Cica sa asteptam hotararea sa vina acasa ! S-o creada ei !A trecut termenul legal si pe ei ii doare in dos !
Liliana ,spune-mi te rog unde se poate reclama magaria asta .
M-am saturat sa inghit tot felul de porcarii !


Briantis, poate in asemenea momente cel mai bun lucru este rabdarea. Ati trecut prin atatea lucruri pana acum. Mai aveti un pas si totul va fi bine. Inarmeaza-te cu rabdare cat mai multa, caci numai asa poti sa treci peste problema! Eu duminica v-am trecut pe pomelnic la Biserica, am incredere ca Dumnezezeu va va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivi.vio spune:

LA MULTI ANI PENTRU TOTI BEBELUSII SI COPIII!
SA FIE SANATOSI, SA VA BUCURATI DE EI SI SA PRIMEASCA NISTE CADOURI FRUMOASE DE LA VOI, PE LANGA DRAGOSTEA VOASTRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Ce situatii anapoda ! Sunt spitalele pline de copii aban donati ,dupa cum se scrie in presa ,dar copii adoptabili pauza .
Niste prieteni ai nostri tocmai si-au luat atestatul de familie adoptatoare si li s-a servit clasicul refren ,cel putin pt . sectorul nostru :nu sunt copii adoptabili , cautati-va singur .
Poate s-o intampla ceva pozitiv in domeniul asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

Uite cum vad eu problema cu copii adoptabili: sunt probleme de aflare a datelor despre copii. Asistentul social face dosarul, cauta parintii, face certificatul de nastere, de fapt duce tot greul, merge pe teren unde o fi acesta in jurul Buc, sau in provincie. Si asta doar pt un salariu minim pe economie (max.4mil.)! Ele sunt angajate acolo pt ca tb un loc de munca, rar fiind persoane care termina asistenta sociala si sunt angajate de fundatii sau asociatii filantropice pe 300E si mai mult pana la 1000E (platite in functie de proiectele facute).
Ce interes au ele sa rezolve dosare pt copii? Ce motivatie, ca vin eu, tu sau altcineva cu un gand bun, frumos? Nu!!! Si asistentele sociale fac cate ceva ca sa treaca timpul si apoi sa plece acasa la problemele lor. Si in principiu in loc unde locuiesc, sunt destul de multi copii abandonati in spital dar putini copii adoptabili. Dosarul este STUFOS, plin de tot felul de acte, ceea ce este adeseori greu de facut. Asta face ca lucrurile sa mearga greu!
Eu asta am observat in cele 3 luni de cand suntem in aceasta procedura de adoptie.
Dar pe mine ma face sa lupt mai mult si sa-i oftic cu tel si cu prezenta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

sa nu ma intelegeti ca le iau apararea celor de acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

O sa editez listuta cu noile date pe care le-am adunat. Pe langa datele furnizate de Rufus, am mai citit din urma si am mai scos una-alta.
Am vrut sa va dau o veste buna, azi a fost Tony sa definitiveze hotararea, numai ca programul nu era cum stiam noi martea si miercurea ci martea si joia. Cum maine Tony e la munca, abia saptamana viitoare facem si asta. Si tare vroiam sa trec si la mine finalizat!


Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

Felicitari Aissa, mai este putin si iese hotararea!
Noi mai avem atat pana la final! dar ma gandesc ca este bine sa fie mentionat cuv. "finalizat". Pt cei care citesc forum-ul acesta s-ar putea sa se incumete la un drum atat de "spinos" pe care l-ati parcurs voi! Si va ajuta f mult. Cand spui "finalizat" cred ca spui totul, este al meu si numai al meu, dar responsabilitatile raman...
Toata viata suntem intr-o continua asteptare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiuras spune:

VICTORIE!
Am primit acasa hotararea judecatoreasca de incuvintare a adoptiei.
Va mai scriu maine ca acum sunt prea emotionata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Aiuras, momentul trebuie sarbatorit? Nu mergeti la munte?
Glumesc, felicitari! Editez lista si te trec la asteapta hotararea irevocabila, da?


Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmens spune:

Am fost miercuri iarasi la tribunal( va spuneam ca merg sa iau hartia prin care judecatoarea cere anchta sociala de la primarie) si se pare ca nu se mai fac anchete. Asta e bine, un stres mai putin!
Dar am aflat ca de fapt la tribunal a fost si un procuror, deci cel care era cu judecatoarea era procuror. Acum intrebarea mea : daca legea zice ca (,)completul de judecata trebuie sa aiba doi judecatori de ce a fost numai unul? S-a modificat ceva si noi nu stim ?
Alta chestie este ca grefiera tot imi cerea rapoartele bilunare si evaluarea finala, ca nu au fost depuse la dosar de DPC. Ca asa cere legea cea noua. Am incercat sa-i explic ca noi mergem pe legea veche dar ea o tine pe a judecatoarei. Aici ii inteleg pe cei de la DPC care nu aveau cum sa stie sa depuna si acele rapoarte daca ei stiu ca mergem pe legea veche iar acolo nu se cereau rapoarte. Am vorbit cu asistenta si am rugat-o sa le pregateasca pentru jurist si acesta sa le depuna cu cel putin cinci zile inainte de termen ( devin specialista ).
Singurul lucru care mi-a mai ramas de facut este sa verific luni sau marti daca le-au transmis si sa-i aduc aminte juristului vineri sa se prezinte luni.

Va urez o zi buna!



carmen
Otilia

Mergi la inceput