Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fee spune:

buna feteleor
, ca nu scriu des ( pentru ca sunt foarte timida :))dar va citesc in fiecare zi
Lavi felicitari pentru baietel !

UN 1 iunie fericit pentru toti copiii din lume !

monica 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Fetelor, m-a luat cu un somnnnnnn...si este de abia ora 10 aici, ziua e' lunga....nu stiu ce sa fac sa ma dezmeticesc din adormeala...am dat si aerul conditionat mai tare, gindindu-ma ca poate aerul rece ma va tine treaza. Nu stiu ce se intimpla cu mine...am mai avut stari de somn dar ma apucau pe la ora 3-4 dupa-amiaza...
& puiutz 13+

Ina

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

cristinamh, noi am mers cu camera video la eco si ne-a lasat sa filmam. Avem un filmulet de 6.5 min cu bebelul si explicatiile Doc.

Lavi, dienuta, felicitari!!!

Fetelor, eu am pus doar 1.5 kg pana acum... vi se pare putin?! burtica creste considerabil, am deja 13 cm in plus in talie si 10 cm in bust. In solduri sunt constanta.
Voi cum stati???

IrinucaR 16+

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Lavi, felicitari, bun venit la mamicile de baieti. Daca bine tin minte saptamana trecuta ti-am scris ca am senzatia ca vei avea baietel dupa ce ti-am citit obiceiurile alimentare. Sa fiti sanatosi.

Xandra, se vede f. bine sexul la eco normal.Am 3 poze cu sexul baietelului in pozitii diferite.Aveam pe 25 mai 18 saptamani.O colega de serviciu si ea gravida a fost pe 26 mai la eco 3D si atunci era in 18 saptamani si 4 zile si i-au spus ca nu i se poate spune inca sexul. Si era 3D....

Fetelor am o problema cu lenjeria intima, mai bine zis cu chiloteii, incep sa nu-i mai suport pe burtica, am senzatia ca totul ma strange. Nici nu mai stiu ce sa mai cumpar , daca sunt prea josi ma strang , daca vin prea sus si asa am o senzatie de jena HELP ME! Voi ce solutia ati gasit? Sau nu aveti probleme de acest gen?

Mandy,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

mandyksch, eu am inca lenjeria 'decoltata' dinainte de sarcina care este sub burtica bine... Incearca sa gasesti masuri corespunzatoare pentru variantele sub burtica... daca nu si nu, atunci du-te la magazinele de gravidute si ia-ti dintraceia cu marsupiu (daca nu te descurci, te adaptezi).

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Irinuca, eu am in jur de +4 cm la bust, nu am avut nevoie inca de schimbare de sutien, la talie + 6 cm si peste burtica, care e evidenta nu stiu, cred ca in jur de 7-8. Dar la kilograme...destul, vreo 3.Si nu am mai pus pe fund sau altundeva. Asta e, bebe sa fie sanatos, dar nici eu nu as vrea sa raman cu prea multe sunculite...nu-i sunt necesare nimanui...Eu deja ma simt desi incap in mai toate fustele de asta vara, numai ca acum arat cam...plinuta...sa vorbim eufemistic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Buna fetelor, hai ca iar abia tin pasul cu voi!
Felicitari mamicilor de baietei si fetite care stiu deja ce vor avea, eu din pacate trebe sa mai astept ceva, ca mi-am programat eco de al 2 lea trimestru abia prin iulie ( pe la 22sapt). Sper sa rezist pana atunci mai ales ca va vad pe voi ca deja stiti!

Azi mi-a facut observatie sefa ca deja mi-e fusta de la uniforma prea scurta din cauza burticii ( deh, avem si noi niste standarde si oricum de cand stie ca sunt gravi nu prea mai sunt in gratiile ei) si deci vroia absolut sa incep sa port rochia speciala pt gravidute. Dar cum sa fac ca nu imi place de nici o culoare, cade ca un sac de cartofi pe mine!!!!!!!!!!!

Fee de unde esti in Franta?
Va pup,

Alina 16+

http://community.webshots.com/user/alina_delebarre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

bb_alinus te-am vazut tot vorbind despre uniforma...in ce domeniu lucrezi? - daca nu te superi, binenteles!

Ina

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

bb_alinus eu sunt din haute normandie

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

iubitelor,
voi scrieti asa de mult ca e clar ca nu pot tine pasul cu voi:).

felicitari celor care ati aflat sexul bebeilor! sa fie sanatosi cu totii!

l-am simtit pe bebelica in burtica azi, precis: plip-plip:). m-am bucurat tare. de-abia astept si eu ziua ecografului - peste 9 zile. am emotii de toate felurile....

sper sa mai pot citi din ce-ati scris.

bb alinus, ce sefa obtuza ai tu?? cum ii permiti sa-ti dea asa ordine? ia mai pune-o la punct si spune-i ca perioada asta pentru tine e cea mai frumoasa din viata ta! pupici:)

mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (18fix)
www.seansimon.com/aruba2005.htm" target="_blank">VACANTA

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput