Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna fetele!
Nu vrea nimeni sa-mi raspunda cum se manifesta o oprire din evolutie......
Azi i-am tras o vizita doc. de fam. pentru a o intreba:de ce nu misca bb, de ce nu-mi creste burta, si ATENTIE:m-a muscat un paianjen(fapt ce produs o mare umflatura , super fierbinte care se intindea spre toata mina)Daca aveti de gind sa va luati la tranta cu vreun paianjen sa stiti ca alt tratament pt gravide decit comprese cu apa rece si gheata nu exista!"BB nu misca la prima sarcina decat la 19-20 sapt","la palpare se simnte un uter normal pt. perioada asta"
Felicitari fetelor care au baietei(si fetite)... dar nu luati chiar toti baietii, lasati-mi si mie unul mic!!!!!
Atena18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

andutzy, nu fi speriata. mie la prima sarcina mi s-a vazut burta un pic numai de prin saptamina 21-22 (tin minte ca eram pe plaja in hawaii si aveam costum de baie thong si paream doar putin 'grasuta' la burtica:)). bebica mea lia am simtit-o doar in saptamina 22 de se cruceau si doctorii cit pot fi de insenzitiva:). sint mai tari, astia micii, odata ce trec de primul trimestru (cind mai sint sanse de oprire in evolutie si aproape totdeauna din cauze genetice), fii tu linistita. imi pare rau de paianjen, sper ca ti-a trecut.
apropo de insecte, daca va vine sa credeti, fetelor, azi m-am asezat pe un scaun afara direct intr-o albinutza care nu stiu ce facea si ea pe acelasi scaun! am sarit ca arsa, am vazut cum cadea acul si un pic din corpul (!) albinutei pe mina mea cu care tot dedeam in stinga si-n dreapta sa nu ma intepe din nou. cre' ca nu i-a iesit figura albinutei ca n-am reusit sa localizez nici o durere:).

voi va plingeti ca n-aveti burtic, la mine se vede, sint cit o zi de vara, eu, neobisnuita cu astfel de proportii! of, o trece si vara asta cumva....:)

mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (18fix)
www.seansimon.com/aruba2005.htm" target="_blank">VACANTA

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ina, cred ca am mai zis eu pe forum ca lucrez la aeroport pt o companie aeriana, si de aceea regulile sunt un pic mai stricte. Deci Monet, intr-adevar sefa mea e destul de tampitica si cam ingusta la minte insa are dreptul sa imi impuna tinuta.Si nu pot sa o fac sa inteleaga prin ce perioada mirifica trec pt ca asta inseamna pt ea un staf in minus in curand, si stiu ca nu-i convine. Si doar ce am semnat contractul definitiv la ei si am ramas insarcinata, asta cred ca o roade cel mai tare! En fin, o sa imbrac sacul de cartofi si asta e!

Monica, imi pare bine ca mai este o frantuzoaica la mamici de nov-dec, sper sa iti treaca timiditatea si sa ne scrii mai des, si sa nu ne parasesti ca Irinadum, pe care o vad activa la mamici de ian - feb. In cate saptamani esti?

BTW, propun ca fiecare sa isi treaca la semnatura si saptamanile, ca altfel e cam greu de urmarit evolutia fiecareai.

Va pup si noapte buna,

Alina 16+

http://community.webshots.com/user/alina_delebarre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Felicitari pentru cele care stiti de bb-ei!Eu abia peste 2 saptamani voi merge la eco.de scris mai rarut ca sunt in sesiune,proiecte,studii de caz,bla,bla,bla!
So,sarcini usoare si asteptam noi vesti!

15+

Raluca si Ioana (09.04.2003) si bb mic(DPN 22.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

bb_alinus draga mea, te-am intrebat unde lucrezi in ideea ca poate exista alternative cu uniforma ta ( sa mergi la o croitoreasa si sa-ti faci ceva asemanator,etc.) dar banuiesc ca nu, din pacate..
Ai reusit sa afli cam in a cita sapt. putem sa facem 3,4D?
Succes cu sefa ta si nu o lasa sa-ti umbreasca aceasta minunata perioada, unii nu inteleg, sint ingusti la minte, am prietene care au ramasa gravidutze si sefii le-au facut atit de multe mizerii, incit in final au renuntat la job fiindca nu au mai putut suporta...esti bun cit poti sa "tragi" altfel, se uita strimb la tine.

Pupicei tuturor!
& puiutzu' 13+

Ina

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

BB Alinus nu v-am "parasit" deloc din contra va urmaresc cu foarte mare placere insa este si foarte adevarat ca eu pot naste in ianuarie si de aceea sunt "activa " mai mult acolo deoarece suntem mai apropiate ca data a nasterii. Totusi imi aduc bine aminte ca ti-am si explicat motivele.

Irina 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

mie tot imi vine sa plang...acum iar am probleme cu hartogaria de imigrare a baiatului...

mandyksch-si eu am apelat pana la uram la chilotei de gravidute-dsi sunt urati-arata ca ai bunicii-dar altfel trebuie sa cumperi cate un numar mai mare la fiecare doua luni...
andutzy- eu zic ca tu ai trecut de perioada critica...si dureaza mai mult sa simti primul bebelus, am auzit de mamici care l-au simtit si la 24 de saptamani...daca totusi te streseaza atat de tare, aici se gaseste un mic monitor cu care poti asculta inima bebeului.Nu stiu daca a ajuns si-n Romania...dar poate, cine stie???Daca gasesti, cumpara-l.
Cat despre burtica , te invidiez (va invidiez)-ca eu care eram ca o silfida am ajuns ca Marfa Timofievna-da asa-mi trebuie daca ma apucai sa fac doi bebei la rand...mirabilis-3 kg? eu am 20 de kg in plus si sunt in crestere...
bb alinus- cat timp iti platesc concediul dupa ce nasti?

sa fim sanatoase si noi si bebeii si felicitari pentru baietei.

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-13 saptamani
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Hello!
Ce rau e cand nu merge forumul asta...dimineatza cum deschid calculatorul intru pe Dc..si hop azi dimineatza am avut iar surpriza neplacuta ca nu mergea,...Bine ca s-a remediat.
Deja devin din ce in ce mai curioasa cum va fi la uramtoarea vizita la dr.,ce-mi va spune..daca poate sa-mi zica ce va fi bebelica al meu...Pana in 20 iunie mai este cale luuunngaaa...dar trece timpul si ma duc si eu la control.fetele voi v-ati facut analizele pentru trimestrul II?
Eu mi le-am facut prima data in sapt 8 ..acum sunt in 15(14+2z)si ma gandesc ca peste vreo 2-3 sapt va trebui sa merg iar la analize...cred...
Azi de dimineatza cand m-am dus la oglinda am vazut ca burtica mea e mai marisoara(de obicei dimineatza este mica)...si colegele mi-au zis azi ca mi-a crescut fata de zilele trecute...asa sa fie?oricum sunt mandra de ea ca se vede.
Va pup.
Coralia,14s+2z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Neata, cum a fost 1 iunie pt voi si prichindei?
Despre chilotii, eu am sa trec la cei de bumbac cit de curind astapt casa iar pt oras o sa-mi i-au unii mai mari.
Fetele cu prima burtica, nu va plingeti ca nu e mare, ca de la 7 luni o sa va miscati cu incetinitorul si o sa doriti sa dati timpul inapoi sau foarte repede inainte.
Apropo , dc vor fii radiatii solare, ce veti face in conditiile aste, ca pt Eva stiu ca o voi tine mai mult prin casa, cu mine ..deh..serviciul, dar nu imi place deloc stirea asta!

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Salutare fetelor,

Am venit de la eco si mi-au luat sange pt. tripla (alegerea mea, influentata de chestii auzite si citite pe site).

Asa ca l-am vazut la 3D pe bebe super, statea cu mantutzele in cap, e bine format, atoate sunt ok cu el.

Si......
E BAIAT
- asa ca va rog puneti caruciorul albastru la mine, ca mie nu-mi iese !!!!!!!!!!!!!!!
Uraaaaa! exact cum ne-am dorit, i se vedeau outzele fte bine chiar la final, ca la inceput era cu fundul spre noi si m-am stresat ca nu se va intoarce.

L-a masurat dr. de n-spe ori, din toate pozitiile, am vreo 15 poze pe cd, dar nimic nu pricep din cifrele de pe acolo, oricum si mama (care e medic) a fost de fata, si sotul meu care arata ca speriat de bombe in prima faza :))
O zi super,

Ripley 16+ (maine 17)

Mergi la inceput