Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Felicitarii Ripley,!!!!!!!!!!
Ai marit clubul mamicilor cu baietii, ma bucur ca e sanatos si ca tu esti OK, o super veste de dimineata!!!!

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Felicitari Ripley pentru baietel sa se faca baietel mare si cumintel si bineinteles sanatos!
Deci se inclina balanta bine de tot in favoarea baieteilor..avem 4 nu?Si 2 fetite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

LAVI si RIPLEISa va traiasca baieteii.Felicitari .Se pare ca dr. meu avae dreptate ,e an de baieti .
Eu sint cazuta in butoi .Nu mai vreau analize ,nu mai vreau drumuri la dr.,nu mai vreau stres .Vreau sa ma bucur de sarcina ,sa fiu optimista si sa nu mai dau bani .Ieri am fost la dr. cu analizele de saptamina trecuta si cau eco .Toate sint bune ,mai putin IR,care este mare .Alte analize ,alta lista ,alti bani .Miine ma duc sa le fac =1700.000lei .Astazi am facut triplu test =1200.000.
saptamina trecuta spuneam ca nu mai vreau si nu mai dau si in final am cheltuit 5000000 lei (fara astea de acum )Apropa ,aseara o prietena mi-a spus ca triplu testul la Giulesti este 450.000 .Am crezut ca la particular o sa ma coste 600.000 dar a fost dublu .Voi cit ati dat ?
18sap 3zile

Mirela si Cosmin 2 ani si 8 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

salutare la toata lumea !!!!
ripley, felicitari !!!!!!!!! nu stiu de ca ma bucur in mod deosebit ca e baiat ! am eu , asa impresia, ca daca aveti voi mai multi baietei, raman mai multe fetite, si imi aduce mie barza fetita....
ma simt cam frustrata, ca sunt asa incantata de ecografia de ieri, dar la servici trebuie sa tac malc, pentru ca pun la cale de luni un mare medical, asa ca nu pot sa ma bucur ca e bine bebe in gura mare, nu ?
ieri am fost la mama si la sor-mea sa le aratam pozica lui bebe si sa le povestim... ei , ce vorbeam noi de pliu nucal si eco 4d, se uitau astia ca curcile la noi, nu intelegea nimeni nimic...
dupa ce s-au ciondanit o gramada, au ajuns la concluzia ca in poza bebe nu e cu spatele cum ziceam eu, ci cu fata, ceea ce eu nu cred...
sotul meu - nu ce e cu fata, ca i se vede buricul (???) - stupoare...
iar sora mea insista ca ea vede o puta, dar i-am zis ca ea vede pute peste tot; oricum, vroia sa-mi faca in ciuda....

dienutagraviduta 13+ si bebelusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GildaT spune:

Buna fetelor,
In primul rand felicitari pentru baietei si fetite. Sa va dea D-zeu multa sanatate. Eu va multumesc pentru toate gandurile bune. Iar acum sa va povestesc cum s-a intamplat cu mine.
La mine este o problema. Am colul elastic si ca atare trebuie sa am grija sa nu fac efort. Stiu asta pentru ca mai pierdusem o sarcina la 20 saptamani din cauza colului (asa am descoperit ca am col elastic). Asa ca am stat linistita pana intr-o zi cand am descoperit ca secretia a inceput sa se coloreze. Stiam ca e mai abundenta si cateodata mai colorata din cauza sarcinii, dar a inceput sa se coloreze treptat. De la alba s-a colorat pana la maroniu inchis (chiar negru as zice eu) in 2 zile, timp in care am vorbit cu doctorul la telefon. Mi-a spus ca se mai intampla, mi-a dat tratament cu NoSpa si repaus la pat. Peste cateva zile trebuia sa ne intalnim sa vorbim de cerclaj, sa programam operatia. Dar n-am mai rezistat pana cand aveam programare si m-am hotarat sa ma duc peste doctor sa ma vada si sa-mi spuna daca totul este in regula cu bebe. Inainte de a pleca la cabinet am inceput sa sangerez. Nu mult, dar era sange. Treaba care m-a speriat tare. Cand m-a pus la echograf a descoperit ca s-a oprit in evolutie. In seara aia s-a terminat tot. A fost facuta biopsie si a reiesit ca a avut o malformatie si din cauza asta s-a oprit in evolutie. N-a avut nimic in comun cu cealalta sarcina pierduta.
Asta este, ce sa fac! O iau de la capat. Doctorul a spus ca pot ramane insarcinata chiar din prima luna, doar sa astept sa-mi vina prima menstruatie. Asa ca o sa revin repede printre gravidutze (sper). Cam asta este povestea mea. Multumesc pentru gandurile bune!
Va pup pe toate,
Gilda

Mergi la inceput

ce darguta si amuzanta est Dienuta, sa stii ca fetele se cresc usor, sunt atit de dulci ca pina si mierea se simyte rusinata de ele, hai un pic exagerez dar s-o cresc pe eva cel putin in primul an a fost o minune.
Acum sa vad cum ma descurc cu un baiat, niciodata nu m-am vazut mama de baiat,dar acum asta mi-am dorit......stiti cum "ai grija ce iti doresti......niciodata nu stii ce sepoate inpimpla"
Mirele vre-un sfat ceva
De ce atitia bani........e prea mult MIrela! cred ca esti saturata de tot, dar ma bucur ca esti bine si tu si bb

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Fetelor acum am aflat o chestie cam urata....ca s-ar fi intamplat ceva la centrala de la Cernobil si ca o sa fie radiatii....Va dati seama ce poate insemna asta pentru noi???Adica pentru bebeii nostri..ca practic nu avem cum sa ne aparam...ca doar de respirat trebuie sa respiram nu???Sper sa fie doar un zvon...dar am aflat de la cineva de incredere..Cica s-ar anunta si oficial in cateva zile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

lavi,
ne-am dori fetita din mai multe motive : in generatia mea in familie avem 6 baieti, asa ca trebuie o printesa neaparat;
la noi in familion toti prichindeii sunt super rsfatati, asa ca 1 buc baiat te scoate din pepeni, si am stat cu sor-mea pana cand a facut al ei 2 ani, si 3 femei nu-i faceam fata (eu, mama si sor-mea), il pasam ca pe minge de la una la alta ca scotea untul din noi;
a spus sotul meu ca la cat de rea sunt eu, daca as creste baiat, ar iesi fatalau;
si in ultimul rand, pentru ca sotul meu vrea o fetita care sa semene cu mine perfect, si daca ar fi sa-l las sa duca aberatia pana la capat, ar boteza-o tot diana.(a zis ca lui cel mai bine ii sade in inferioritate numerica, si de cand a murit pisica, s-au cam egalizat treburile, asa ca avem mare nevoie de o pasaricuta la orizont).

dienutagraviduta 13+ si bebelusha care trebuie sa fie fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Coralia sper sa fie doar un zvon .In situatia noastra nu-i bine deloc .

Mirela si Cosmin 2 ani si 8 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro

Mergi la inceput

si eu am transmis informatia asta, cuiva care are mai multe surse de informare si sper ca aflu ceva si sa va spun .Ar fi odios si ma rog sa nu se intimple nimic, mi-a duc aminte si acum de disperarea mamei si de durerea din jurul meu in 86.
o sa fie bine, sa ne rugam sa fie asa

Mirelacum e un baiat

Lavi

Mergi la inceput