Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Buna fetelor!

In primul rind, LA MULTI ANI DE ZIUA COPILULUI!, atat noua, cit si BBilor nostri dragi care asteapta cumintei din burtica viitoarele cadouri!
In al doilea rind, FELICITARI norocoaselor care au aflat ce comori "produc". Eu mai am de asteptat inca 12 zile, pina pe 13 iunie. Sper sa fie cu noroc. Mi-am facut si triplul test, acum astept rezultatul la el, cu emotii. Nu ca as fi in categoria de risc, dar, niciodata nu se stie...

In rest, la mine abia din week-end-ul trecut a inceput sa se vada burtica, iar acum deja ma gindesc cu groaza la revizuirea garderobei. Traiasca pantalonii cu elastic si fara nasturi!
Irinuca draga, sa stii ca si eu intru in clubul LEILOR-paralei, iar daca vrei detalii despre mine, citeste caracteristicile zodiei.

Va las acum, va si aveti grija de voi!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

laaaaaaaaaaaaaaaviiiiiiiiiiii super
cred ca eshti suupeeeeer fericita
pupicei multi multi de tot
si scuze dar am uitat, cate sapt ai? si cum s-a vazut sexul, la eco normal?
pupici
xandra 14+, mamica de fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

bravo, lavi :)))felicitari pt. bb baietel. o sa aiba eva cu cine sa dea batalii
bine ca e bine

salutari de la c & bb 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

am 16 sap+5 zile. Si s-a vazut clar noile bijuterii ale familiei, le vom pastra cu mare grija, o astept acum pe Dienuta sa vedem ce zice si ea.. tremur toata........

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Salut! si LA MULTI ANI tuturor viitoarelor mamicute!! Chiar daca e inca devreme, abia astept sa-l simt pe bb meu cum "imi trimite mesaje". Oare peste 2 saptamani cand merg la urm. eco imi poate spune ce sex are? Hmmm, om vedea!
Mihaela 14 s. fara o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

lavi , cele mai mari felicitari, si ma bucur mult ca luati voi baieteii, sa ramana fetitele, ca poate apucam si noi una pana pe 6 iulie cand ne-am programat la morfologica la medlife (asa a vrut doctorita, asa ca am si fugit si ne-am programat - 3d si costa 1.3 mil)
iar am dat apa la soricei cu taticul cand l-am vazut pe bebe, si zau ca am avut ce vedea : caputul, fata - ochii si nasucul se vedeau bine, coloana, care chiar arata bine si era frumoasa, manutele, ne-a facut si cu mana, se misca o gramada; sta cu capul in sus.
noi avem 13 sapt si 3 zile, iar ca marime este ca de 14 si 1 zi, normal, la cum baloteaza mami....
pliul nucal (ele ii zic trensencenta nucala, sau cam asa ceva) are 2.8 mm, adica foarte bine, lichid in cantitate normala, si sunt fericita posesoare a unui col de 42 mm, inchis.
am intrebat cat de mare e, si mi-a zis ca acum nu se mai masoara in cm (?), si pe fisa a scris DB4=2.45 - stie cineva ce o fi insemnand asta ?
poza E SUPER, e de la spate, sta culcat intr-o parte, si i se vad si urechiusele si o pulpita, precum si coloana vertebrala. sper sa iasa la xerox, ca o sa o vrea toata familia.
mai face cineva eco la medlife, dr Chitescu Rodica ? doctora mea a zis ca e foarte buna profesionista si ii respecta mult munca.

dienutagraviduta 13+ si bebevesel
*daca aflam si noi ce e bebe, nu va plictiseam cu asa detalii, dar ce sa faci...
*nu am mai ajuns la curs, si nici tati la serviciu inapoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

bine, dienus.... daca ti-a zis ca totul e bine, si bb e mare si gras, inseamna ca FELICITARIIIIIIIIII. ce daca nu sti ce e? pana la urma o sa afli ;)
c & bb 15+ sex necunoscut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Dienuta, in primul rand conteaza sanatatea, asa ca felicitarii, mai incolo sii cu sexul,
foto a mea este 2 picioruse si ceva ce "atirna" de acolo, ca sa fiim convinsi ca e baietel, haioasa poza am!

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

salutare!
fetelor, da' aveti un ritm de scris... de abia tin pasul cu cititul, la scris abia mai apuc...
corap foarte draguta faza cu epilatul pe calculator... daca ar exista si in realitate, ar fi super! deocamdata eu ma multumesc cu ceara calda, imi e f. bine cu ea, desi nu stiu cat o sa ma mai pot face singura. am si epilator, pt situatii de "urgenta", dar nu prea agreez metoda, pielea mea o considera cam agresiva.

linia neagra am avut-o f. frumoasa la andrei, iar acum nu-mi dau seama daca e cea veche sau se repigmenteaza zona...

dienutza vezi ca nu stiu daca ce poze scoate echo iti incap pe o discheta. mie mi-a facut la multe rugaminti un filmulet de 30 secunde, care are 80Mb. asa il salveaza echo... noroc ca aveam un stick de 250... poza mi-a dat direct pe hartie, am scanat-o eu apoi.

Cristina 13+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

www.help4mirela.go.ro http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47831

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Mirela Anca iti tin pumnii sa ne dai vestea ca ai scapat de pat

Lavi FELICITARI !!!

Dienutagraviduta si tie felicitari ptr. bb sanatos!

Noki_Lara sintem 3 leoaice pe aici...

numai bine la toate si un 1 Iunie cu bucurii si cu multi copiii!

Ina

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput