Ce faci cind nu ai nici un ajutor (in casa)??
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
RaluD spune:
Ei, na, da' fatalau mai e barbatul asta al tau! Sorry, nu vreau sa te jignesc... Cand te striga urmatoarea data sa schimbi pampersul copilului, zi-i sa-l schimbe el. Tu nu-l schimbi si gata, spune-i ca il lasi asa pana se inroseste de plans.
Sa puna mana sa schimbe copilul si sa spele vasele, ca doar nu trage la jug.
Profita de bunatatea ta si aici deja e nesimtit.
Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Eu organizez turma Sotul are sarcinile lui cu comentarii de rigoare
, cu noi mai sta tatal meu cand nu e plecat cu lucrul - recunosc ca macar el ma ajuta fara sa ii zic de 2 ori
. Cateodata imi vine sa-i strang de gat pe amandoi
, dar si ei sunt "copiii" mei acum, pe langa micuta noastra Giulia.
Eu zic sa iei atitudine si sa le lasi lista cu ce au de facut, cumparaturi, aspirat, ca doar nu le pica mana, scuze expresia. Nu esti tu sclava ! Cand ma mai turez, eu le zic sa-mi dea salar ca nu fac voluntariat
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii
Giulia_mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fiquelle/Fiquelle.jpg)
Fiquelle spune:
Spune-i sa lase egoismul deoparte si sa te ajute, ca totul se invata, ca doar nu e greu de cap! Ce Dumnezeu? Face pe prostul?
BellaDonna spune:
Mai Danuta, cum ti-ai invatat barbatul asa il ai, nu-i de mirare ca nu-ti apreciaza munca cand el habar nu are ce inseamna munca depusa de tine.
I-a fate plecata de acasa cu treburi si lasa-l pe el cu copilul sa vezi ca de nevoie o sa invete sa-l schimbe si sa aive grija de el.
Implica-l si pe el in cresterea copilului de pe acum nu mai lua totul pe umeri tai, ca mai tarziu sotul se va obisnui sa stea deoaparte si tot tu vei face totul.
Copilul e si al lui nu numai al tau, si sa vezi ce mandru se va simti cand il va tine mai mult in brate(uni tati le e cam frica sa se implice cand copii sant preA mici, noi trebuie sa-i invatam cum sa se poarte cu copilul mic).
Pai mie daca barbatul ar fi comentat ceva.. ca de ce sant vasele nespalate, cred ca ar fi explodat casa, nu-i permit asa ceva. Nici al meu nu stia ce sa faca , dar l-am invatat eu, si cand a comentat sau nu s-a implicat deajuns, atunci m-am facut si eu prea obosita ca sa mai gatesc sau sa fac curatenie, sa-l fi vazut pe al meu cum spala vasele a doua zi , sau ce mancare buna gateste
Asa ca, danuta, pune-i la treaba, si e si vina ta ca asa i-ai invatat,la munca cu ei
Nimic fara Dumnezeu!
mamini spune:
vad ca nu sunt singura care ti-a dat acelasi sfat: revolutie! scutura-te de jugul asupritor! acum cinstit, trebuie sa faci ceva, fiindca esti si tu om si greutatile le duci...dar uzura fizica si psihica( apasarea de a fi vesnic obosita si neapreciata) le vei duce cu tine si nu se "vindeca" .iti doresc rabdare si putere, fiindca perioada de tranzitie la o situatie normala va fi mai putin solicitanta fizic, dar mai grea psihic. gindeste-te la scop, va fi pt tot restul vietii, pt voi amindoi si pt copilul vostru si o sa reusesti iar noi suntem aici sa-ti oferim suport moral cind ai nevoie
M
iris spune:
nu pot sa nu ma bag si eu cu sfaturi
...un fel de mincare e suficient sau hai doua feluri da gatite la 2-3 zile, si luciul sclipitor al podelelor poate sa mai fie citeodata si asa mai umbrit ca nu cade ceru' pe noi; rufele bine intinse pe sirma si impachetate imediat ce s-au uscat nu mai trebe calcate doar daca e musai necesar sa arate brici; bebeul e si el mare si nu-i mai trebe atita calcat, mai bine o mami pusa pe joaca;
si nu uita ca puiul tau va creste mare si va fi cu ochii pe tine!
trebe invatati si puii cum trebuie sa mearga trebile intr-o casa si asta inca din frageda pruncie.... prin exemplul personal dat de mami!
botic spune:
Sunteti niste scumpe scumpe.Si stiti ce?;am sa INCERC sa ii mai las si pe ei, dar nu cred ca va iesi mare lucru.Credeti-ma ,stiti cit sunt de bucuroasa cind citesc raspunsurile voastre si simt ca am pe cineva de partea mea..., ca intelegeticeea ce am pe suflet.Eu nici nu prea am cui ssa imi descarc sufletul, dar acum stiu unde am sa vin cind o sa am ceva pe inima... Chiar in seara asta, l-am pus sa schimbe pampersul, a spus ca nu poate.M-am facut ca am miinile reci ca spalasem niste vase(nu avem apa calda), si c u chiu cu vai a zis da, dar cind a inceput alex sa dea din picioare., s-a lasat pagubas si tot eu l-am schimbat.Ce era sa fac acum?,dar nu are sa scape.Acum l-am trimis sa imi cumpere ce imi trebuie pt miine pt mincarica lui Alex.S-a dus.SI AM SA MA FAC REA DE ACUM, NA,UITE ASA.Am sa va spun ce am reusit sa fac sau ce nu... VA PUP DULCE
marcellinna spune:
Danuta draga..o treaba n-am inteles.
Scuza-ma ,nu vreau sa intru cu bocancii in viata ta,dar cum adica socrul tau sta la tine 4 zile pe saptamana si soacra sta acasa la tara?
Zici "Socrul este in putere dar nu prea sta cu bbul.Amindoi si sotul si socrul sunt invatati sa ii tin in palme.Soacra este la tara isi vede de treburile ei,singura,iar eu aici..."
botic spune:
Socrul meu nu a iesit la pensie(inca), soacra, da (pe caz de "boala"). Ea s-a dus la tara, la Catunu,une are socrul casa de la parinti,iar el a ramas aici la servici. La tara avem pasari , porci, pamint de sapat si cu toate ca este fratele socrului meu acolo,s-a dus si ea sa stea.Vine cte o zi la nu stiu cite luni , si pleaca inapoi.Socrul sta aici in bucuresti luni , marti, miercuri seara pleaca la tara,vine joi iar,sta pina simbata ,simbata pleaca si revine luni.Nu stiu daca ai inteles ceva dar asta este situatia cu socrul meu. VA PUPIC