Prietenii omului (13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Maruta am vazut si eu pozele de la intalnire . Silviu are o fatza de copil super cuminte. Oare cati ani are? O sa vb cu ai mei, poate contribuim si noi la un cadou de ziua lui sau asha ceva...Cat costa o tabara? Hai sa facem o cheta...something
Slakje, felicitari stirbului! Eu zic sa mai asteptati cu operatia. Sigur sigur o sa ii cada si ceilalti!
O seara buna va doresc,
A.

I s-a spus "Sindrom Premenstrual" pentru ca "Boala Vacii Nebune" era deja folosit
Scandinavii stiu de ce
Jazz -poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Hop si noi sa ne laudam un pic.
Sambata la concurs, Azara mea a concurat pentru prima data la clasa deschisa, adica am trecut la maturi acum, (participantii au varsta cuprinsa intre 1 an si 7 ani).
Mica mea printesa a obtinut calificativul Excelent I si titlul C.A.C. (Certificat Aptitudini Campion)
Lore, imi pare rau ca nu ai apucat sa faci poze Azarei.
Promit ca data viitoare cand ne vom intalni vom avea mai mult timp la dispozitie. Ne grabeam pentru ca era obosita dupa multele ore petrecute la expozitie.

www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by annie_xtreme

Maruta am vazut si eu pozele de la intalnire . Silviu are o fatza de copil super cuminte. Oare cati ani are? O sa vb cu ai mei, poate contribuim si noi la un cadou de ziua lui sau asha ceva...Cat costa o tabara? Hai sa facem o cheta...something

GabrielaG se ocupa mai indeaproape de Silviu. poti sa-i dai ei un PM dca vrei sa-l ajuti cu ceva. l-am vazut si eu pe Silviu, dar nu am stat prea mult de vorba. intr-adevar, pare mai mic de 16 ani.

in rest, copiii mei is bine, se foiesc prin casa, ii mai lasam si prinm camere sub supravegherea noastra, dar mai mult stau la bucatarie si pe hol.
inca nu am gasit stapani pentru toti.

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

annie - ma bucur ca esti alaturi de mine ... eu de fel sunt cam neincrezatoare ... dar atatea fete au zis ca-i cunosc conditia ... si chiar as vrea sa-l ajut pe acest baietel ...
luna asta sunt cam stramtorata ... dehh acu am masina ... si ma gandeam sa-i trimit bonurile mele de masa ... dar nu stiu daca pot ceda bonurile mele altcuiva ... mai ales din Iasi
voi ce stiti ?

iar tabara as vrea sa fie o surpriza ... trebuie sa le cooptam si pe Ramo si adusca ... si sa vedem unde sa-l trimitem ... cred ca cel mai bine e cu scoala ... sau io stiu daca are colegi asa de rai poate s-o simtii mai bine in compania altor copii care nu-l cunosc ?

hai fetelor ... dintotdeauna am zis ca cei ce iubesc animalele au un suflet mare si darnic ... hai sa-i facem si acestui baietel o bucurie

danna - felicitari Azarei ... las' ca ne-om vedea noi mai mult;
dupa ce ati plecat voi ... si mi-am gasit in sfarsit barbatul (ca-l pierdusem ... cu ochii dupa caini) ... am luat la rand toti cainii ramasi in expo si am gasit un carpatin super simpatic cu care m-am dragalasit si jucat si pupat ... si la sfarsit nu mai vroiam sa plec ... fara caine ... abia abia m-a luat Seby de'acolo ... a fost tare frumos

ramo - i-am dat un pm lui gabriela ... dar vad ca nu mi-a raspuns

o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Loredana multumim pentru felicitari. Sigur ca ne vom mai vedea sper eu cat de curand.
Si eu am fost cat pe ce sa mai plec din expozitie cu un puiut de mioritic. Noroc cu al meu barbat, care m-a adus cu picioarele pe pamant si m-a facut sa pricep ca totusi, e prea mult sa avem 5 caini.

www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara

Mergi la inceput

Maruta, sunt sigura ca Gabriela iti va raspunde. e vorba de GabrielaG, asta e ID-ul ei, sper ca ai scris cui trebuie. daca nu, mai poti vb si cu adusca, si ea se ocupa, sau chiar cu CryssUK, ea are si numerul de tel al lui Silviu, poti vorbi direct cu Silviu, fara atatia intermediari. nu vad de ce nu s-ar putea folosi bonurile tale si la Iasi. ca nu te intreaba nimeni ce e cu bonurile.
daca mai vrei sa vb despre Silviu, mai bine o facem la subiectul O sansa! sa pastram aici pt animalutze. ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Ramo, nu mai ai poze cu bebeii? (mai noi)?

I s-a spus "Sindrom Premenstrual" pentru ca "Boala Vacii Nebune" era deja folosit
Scandinavii stiu de ce
Jazz -poze noi

Mergi la inceput

mai fetelor ... stiu ca asta e un subiect pt animalute ... dar eu aici ma simt bine si aici vreau sa-mi deschid sufletul ...
asa ca daca intr-adevar e o problema nu o sa mai postez aici
insa aici imi sunt fetele mele drage ... ce sa fac ?

ramo - multam' mult de informatii

acum sunt bulversata un pic de un mail pe care l-am primit ... care suna asa:

La adapostul Teodor Palady din Bucuresti exista 2 caini rasa Husky (un pui si un adult) care vor fi euthanasiati. Stapanii lor nu ii mai pot ingriji, asa ca au gasit solutia... ii omoara. Cine doreste sa ii adopte poate sa mearga acolo, completeaza un formular si peste cateva zile poate lua cainii.

sunt socata ... fetelor din Bucuresti ... cum facem sa-i scapam ? eu am vorbit cu cea care mi-a trimis mailul sa vad daca acest mail a mai avut ecou si la alte persoane ... sa vedem cum facem ca sa-i ajutam ... vai sunt socata

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by annie_xtreme

Ramo, nu mai ai poze cu bebeii? (mai noi)?

io n-am aparat digital am imprumutat ca sa fac pozele astea din semnatura mea. am sa mai imprumut mai peste vreo saptamana-doua, oricum vreau sa ii mai pozez macar o data inainte de a-i da. anunt eu cand pun poze noi.
deocamdata nu prea gasesc stapani, asta-i buba Maruta, tu cum de gasesti stapani pt toata lumea si eu nu gasesc nik?

Mergi la inceput

ramo - se pare ca am mana buna ... cred ca asa a fost sa fie

am sunat la adapost si mi s-a spus ca husky sunt deja adoptati ... dar doamna aceea era indignata ca se suna doar pt cainii de rasa ... si pe buna dreptate ... io daca ii luam ... ii luam sa-i dau mai departe ... ori maidanezi nu vrea nimeni sunt tare trista ... din pacate nu pot face nimik nimik

poate ar trebui a se faca o campanie pt promovarea raselor metise ... iar stapanii cu animale de rasa, care nu detin exemplare de valoare "ca rasa" ... poate nu ar mai trebui sa-i imperecheze ... eheee ce visez eu aici ... vise taica

o zi buna
tare mi-e sufletul trist

Mergi la inceput