Prietenii omului (13)
Raspunsuri - Pagina 8
Mishulina spune:
Buna seara tuturor ! Vrem si noi la voi in grup,ne primiti? Eu va citesc de mult dar nu am apucat sa va scriu inca...De mult (de pe la cap 8 ) tot vreau sa va prezint "podoaba" noastra...E un motan persan cream ,foarte frumusel si alintat,care e de fapt stapanul casei....
Il puteti vedea in linkul de mai jos...Ei,ce ziceti? Merita sa faca parte din "elita pisiceasca" de pe DC?
Rasfatatul
"Omul traieste pentru bunastarea pisicii"
carmita_baby spune:
Salutari fetele
Ramonika i-am intrebat pe prietenii mei daca stiu pe vor parintii lor din Barlad pisicute sau daca stiu pe cineva care vrea, inca nu mi-au dat raspunsul.. Am vrut totusi sa te intreb daca intre timp le-ai gasit proprietari.
Loredana trimite-mi si mie pls poze cu Aris, acu`s geloasa ca mie nu mi-ai trimis
Acum va intreb pe toate, chiar v-ati hotarat sa faceti o cheta pentru baietelul din Iasi? Ca in cazul asta as participa si eu cu ceva banuti, dar va rog dati-mi si mie ceva detalii.
Mello motanelul iubit
anamariame spune:
Buna,Nu prea a mai avut timp sa scriu pe aici, am fost si sunt tare ocupata, insa de citit tot am avut timp .Ramonika, sa stii ca eu nu am uitat de puiutii tai, persoana la care ma gandeam initial m-a refuzat, si acum caut, caut...Mishulina, bine-ai venit printre noi, de ce asa tarziu? Ai o minunatie de pisoi, eu sunt innebunita dupa pisicile cu blana lunga, noroc ca si al meu are o tentativa. Am vazut pozele si sunt minunate, dar m-a strans in spate cand am vazut cum statea pisicul pe balcon. Daca ne citesti de la cap 8, stii probabil ce aventuri am avut si eu si Scarmanus cu pisicile noastre. Ai mare grija...Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by Mishulina
asta chiar ca-i buna
e fain pisoiul
carmita si ana, multumesc de intentie buna. poate poate gasim ceva. deocamdata nu am nimic sigur decat pt vreo unul, cel mult doi pisoi, dar nici de astia nu-s sigura
adevarul e ca lumea vrea matze de rasa, sau daca vrea maidaneze le ia de unde apuca, de la bloc, cum am facut eu, nu asteapta sa ii dea cineva
Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by Maruta
La adapostul Teodor Palady din Bucuresti exista 2 caini rasa Husky (un pui si un adult) care vor fi euthanasiati. Stapanii lor nu ii mai pot ingriji, asa ca au gasit solutia... ii omoara. Cine doreste sa ii adopte poate sa mearga acolo, completeaza un formular si peste cateva zile poate lua cainii.
sunt socata ... fetelor din Bucuresti ... cum facem sa-i scapam ? eu am vorbit cu cea care mi-a trimis mailul sa vad daca acest mail a mai avut ecou si la alte persoane ... sa vedem cum facem ca sa-i ajutam ... vai sunt socata
Off, ce-as fi vrut eu cateii aia!!! Huskye rasa mea preferata si acu' cateva luni am cumaparat de la un copil care cersea un pui de husky, nush de unde il avea dar era o frumusete. O fetita pe care am botezat-o Lara si care era ceacara: un ochi albastru si unul jumatate albastru si jumatate caprui, n-am mai vazut niciodata asa ceva. Din pacate ne-a furat-o cineva, cred, pentru ca a disparut fara urma. De atunci plang dupa ea de nu mai pot si-mi doresc cu disperare un alt pui de husky...Iar in targ sunt prea scumpi pentru posibilitatile noastre: 100 Euro.
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
Mishulina spune:
Buna ziua tuturor,mari si mici!
Anamariame si mie imi plac la nebunie animalutele voastre si in special matzele! Cu balconul stai linistita! Pe vremea aceea stateam la etajul I si balustrada era foarte lata ! Oricum,imi cunosc "podoaba" si stau cu ochii pe el!
Ramonika trebuie sa recunosc (mai intre noi,asa...)ca citatul nu-mi apartine dar noua acasa ni se potriveste tare bine,chiar daca nu-mi mai amintesc autorul...
Ina
louisea spune:
quote:
Originally posted by Mishulina
Buna seara tuturor ! Vrem si noi la voi in grup,ne primiti? Eu va citesc de mult dar nu am apucat sa va scriu inca...De mult (de pe la cap 8 ) tot vreau sa va prezint "podoaba" noastra...E un motan persan cream ,foarte frumusel si alintat,care e de fapt stapanul casei....
Il puteti vedea in linkul de mai jos...Ei,ce ziceti? Merita sa faca parte din "elita pisiceasca" de pe DC?
Rasfatatul
poate imi dai si numele lui sa il trec pe listuta
------------------------
Louisea si Bandit
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by louisea
poate imi dai si numele lui sa il trec pe listuta
------------------------
Louisea si Bandit
Pai..pe Rasfatat il cheama Mishu,ca pe mine (sau invers!) Multumim ca ne treci pe listuta !
Ina
slakje spune:
Salut fetelor, astept sa deschida cabinetul veterinar, abia la 6 jumate deschide, are Tom o capusa grasa si umflata intrata pe jumatate langa nas, bah, oribila!! O-RI-BIL.Oare il doare? Eu nu pot sa o scot, asa ca astept sa deschida la cabinet sa-l duc, bah, ce scarbos.:((((((((
Sanca spune:
Mishulina, bine ai venit cu Mishu. Si eu am un Mishu, care face un an luna asta. Vad ca si Mishul tau e alintat de numa...
Ramonika, bafta cu adoptarea, si sa speram ca o sa le gasesti familii la toti puii.
copii ca ai mei nu are nimeni