Prietenii omului (13)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
scarmanus spune:
Hai mai fetelor din Bucuresti, Danna, Angel_lexi, nu puteti trage o fuga pana in intersectia cu pricina sa vedeti ce-mi face cainele, de ieri numai la el ma gandesc. Chiar nu stiti nici un veterinar inimos in Bucuresti care l-ar putea ajuta?
Inca mai astept un semnal...
pisici, flori si jucarele
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
slakje spune:
Sal fetele,
Ana am hotarat luni sa-l mai las pe Tom o saptamana.Ieri i-au picat 3 dinti printre care URAAAAA si un canin de jos.Ceilalti(l-am controlat) stau inca intepeniti bine.
Sper sa cada pana lunea viitoare,sper.
In rest Tom a mai facut-o lata azi, era sa ma loveasca toate damblalele, iar a vandalizat, scos pamantul din 2 ghivece, mancat 2 plante mari, si ce-i mai grav mi-a mancat un elastic de par cu margele, cam jumatate din margele le-a mancat, sper sa le kce sa nu i se intample ce stiu eu ce, unele margelute au si sarma prin ele..
Nu stiu cum a dat de el, probabil l-am uitat eu pe masuta.
Danna spune:
quote:
Originally posted by scarmanus
Hai mai fetelor din Bucuresti, Danna, Angel_lexi, nu puteti trage o fuga pana in intersectia cu pricina sa vedeti ce-mi face cainele, de ieri numai la el ma gandesc. Chiar nu stiti nici un veterinar inimos in Bucuresti care l-ar putea ajuta?
Scarmanus, am avut ieri drum prin zona despre care se vorbea in articolul din ziar si unde ar fi trebuit sa fie catelul. M-am tot uitat dupa el, dar din pacate nu l-am putut gasi.
Imi pare rau ca nu iti pot da vesti bune despre el.
www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara
annie_xtreme spune:
Alina, ma bucur mult, si io sper sa fie Tom stirb pana saptamana viitoare. ti-am zis, ca lui Jazz, de unde nu i se miscau deloc, i-au cazut in doua zile, cand caninii noi erau deja lungi lungi. Oh well, speram sa fie bine.
Despre mancat porcarii - ar trebui sa il supraveghezi cand face kk. Jim a "eliminat " odata o shoseta intreaga (pe care eu nu stiam ca o mancase).
Jazz a primit cadou de ziua copilului o jucarie chitaitoare (ca pe cealalta a facut-o bucatzele). Aia noua a rezistat fix 24 de ore, si cum i-a facut o super gaura, nu mai chitaie. El tot incearca - da nik si e foarte dezorientat.
Altfel, suntem bine, tunsi si plini de energie, chiar dak is 35 de grade afara (ma rog, au fost acu doua zile).
V-am pupat,
Ana
I s-a spus "Sindrom Premenstrual" pentru ca "Boala Vacii Nebune" era deja folosit
![](alcool.gif)
Jazz -poze noi
Maruta spune:
mai fetelor ... v-am scris ieri un ditamai mesajul ... ptiu ... fir'ar al ... sa fie
acu trebe s'o iau de la capat
cum convingeti pisica sa-i taiati gherutele ?
pai simplu trebuie sa fi mai incapatanat decat pisica ... oricum asta-i floare la ureche ... sa vezi ce haios e sa usuci pisica cu foehn-ul ... vreo 3 ore
dar eu nu am de ce sa ma plang, pt ca am un baiat f cuminte (cica e genetica chestia) ... cand l-am tuns duminica ... s-a minunat tipa de cabinet ... nu credea c'o sa vada o pisica care sa stea la tuns fara anestezie ... ei uite ca al meu a stat ... uitati-l ce frumos e : Ariss tunsulica, inca mai am chef de joaca
acum suntem tare fericiti ... si ne jucam, pupacim si alintam tot timpul ... dehhh nu mai are par ... si nu mai trebuie ca dupa joaca sa ma perii 5 ore
ramo - sa-ti traiasca bebeii ... sa se faca mari si sa aiba parte de "parinti iubitori"
danna - as vrea sa vin si eu la TIBCO ... dar nu stiu sigur daca vin ... daca ajung acolo cum ne gasim ?
angel - ce pisica haioasa ai al meu e super lenes
un we minunat
Danna spune:
quote:
Originally posted by Maruta
danna - as vrea sa vin si eu la TIBCO ... dar nu stiu sigur daca vin ... daca ajung acolo cum ne gasim ?
Lore, am fost ieri acolo ca sa vad sigur unde va fi concursul si pot sa-ti spun ca locatia este langa BDT - dealer Ford. Cum stai in fata masinilor expuse sunt doua intrari in pavilioane. Este intrarea din stanga - pavilion 21, scrie parca Happy Pet.
Dar o sa vezi tu daca vii multi catei si ai sa-ti dai seama de locatie.
Ne vom gasi simplu, iti dau pe PM telefonul meu.
www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara
annie_xtreme spune:
Ce fatza are Ariiiiiiiiis =))). Cool, Maruta, multumesc, u made my day :D.
I s-a spus "Sindrom Premenstrual" pentru ca "Boala Vacii Nebune" era deja folosit
![](alcool.gif)
Jazz -poze noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by scarmanus
E greu sa ajuti un animal bolnav, pentru ca nu sta in acelasi loc mereu, si nu poti sti daca nu cumva il ia cineva sau nu. Noi am vazut o data, in coltul strazii unde locuim, un catel cu o laba complet zdrobita ( nu pot sa va spun ce imagine cumplita!), i-am dus putina apa sa se hidrateze mai intai dupa care am revenit cu gandul sa-l ducem la un doctor si...nu mai era! Ne-am uitat dupa el, dar nimic.
Pacat ca nu avem si noi o Animal Police cum vad pe Animal Planet...
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
Maruta spune:
danna - multumesc frumos ... ne gasim noi ... chiar daca o sa urlu'n tot pavilionul 21: Azzaaaaaraaaaa
annie - ma bucur ca-ti place de Ariss ... sa-l vezi ce alearga dupa smocul ala de coada ce i-a mai ramas ... am alura de leut ?