Prietenii omului (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

quote:
Originally posted by Maruta

danna - multumesc frumos ... ne gasim noi ... chiar daca o sa urlu'n tot pavilionul 21: Azzaaaaaraaaaa

annie - ma bucur ca-ti place de Ariss ... sa-l vezi ce alearga dupa smocul ala de coada ce i-a mai ramas ... am alura de leut ?

Lore, nu cred ca nu ne vom gasi noi acolo. Si ca sa fii sigura ca ne vei gasi uita-te pe site-ul Azarei - photo gallery 4, undeva in josul paginii este o fotografie in care apar eu si sotul meu.

www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara

Mergi la inceput

Am uitat sa-ti spun ca Aris arata beton in fotografii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

danna- aha te-am vazut "fumatoareo" ... dar asa cum am zis nu promit nimik ...
s-ar putea sa vin cu noua mea masinuta

Mergi la inceput

m-ai prins de data asta da' sa stii ca nu-i singurul viciu pe care il am. mai am si alte obiceiuri aiurea - ca de exemplu pescuitul.

daca poti veni, noi suntem acolo incepand cu ora 10.30 si din cate stiu va dura ceva vreme.

Mergi la inceput

daaaa te-am prins

pai cu pescuitul ma ocup si eu ... nu conteaza ca n-am prins nici un peste ... a mint ... am prins unu de 2 cm ... insa cu mancatul pestelui stau f bine ... si mananc si portia lui Ariss ... ca lui nu-i place

da, si cu fumatul m-am ocupat ... odata, demult ... acu 6 ani ... insa m-am lasat ... ca-i tare periculos ...

chiar asa cand mergem la peste ? ... io dau de sase

Mergi la inceput

noi, adica eu si sotul meu ne ocupam intens de pescuit. nu suntem pescari profesionisti, dar ne place sa mergem pe balta, si daca nu prindem nu ne suparam.
in familia noastra eu sunt mare mancatoare de peste, vorba barbatului meu, numai inghetata de peste n-am mancat inca.
ah, si am uitat si Azara e topita dupa peste.
de fumat nu ma pot lasa, cel putin deocamdata, pentru ca la noi in casa toata lumea fumeaza si oricum as inhala fumul lor, chiar daca as renunta la fumat.
oricand putem merge la peste, mai putin maine si saptamana viitoare pe 11 si pe 12 cand merg la concursuri cu printesa mea.

Mergi la inceput

fetelor din Iasi ... heeeelllp ... hai sa-l ajutam pe Silviu

este o fata care a venit cu o idee pt ca Silviu sa faca un ban in plus ... sa invete sa tunda, chiar i-a luat si o masina de tuns ... eu am mers cu ideea mai departe ... el poate tunde animalute ... sunt atatea rase care se tund ...

puteti sa-l ajutati ? ... sa-i faceti cunostiinta cu cineva care se ocupa cu asa ceva ? annie tu unde l-ai tuns pe Jazz ?

uitati: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50122&whichpage=3" target="_blank">povestea lui Silviu

danna - pai vorbim ... poate ne cuplam intr-un we

Mergi la inceput

Da, Lore, vorbim si stabilim cum facem cu partida de pescuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

eu stiu ca la doctorul ala la care am mers eu se tund animale, dar el are personal specializat, nu stiu daca si-ar permite sa il lase pe Silviu sa tunda animalel si in caz ca ceva nuiese bine sa isi strice el faima v-am zis ca doctorul e cam
uitati-va pe www.salvanim.ro scrie si de tuns animalele pe site.
nu stiu cum l-as putea ajuta in problema asta.

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii

Mergi la inceput

eu imi aduc aminte de cand aveam schnauzerul ... a venit prima oara un tip sa-l tunda ... si i-am furat meseria mai ales ca mie imi placea f mult ... daca as fi in Iasi ... i-as arata de ex cum se tund schnautzerii ...

eu nu zic sa tunda animale care merg in concurs ... cat despre dr ala ... poate daca i s-ar explica ca baiatul are o situatie atat de delicata poate i-ar permite ... macar ... sa urmareasca cum se tund animalute ... si sigur au nevoie de ajutor ... caci de obicei e mult mai usor sa tunzi un animal cu "un ajutor", cineva care sa tina animalutul ... etc

haideti fetelor ... intrebati in stanga si'n dreapta ... mie daca mi-ar pocii animalutul ... nu m-as supara pe un baiat ... atat de oropsit de soarta

in annie imi sta speranta ... ca poate ea e in vreun "club al canishilor" si ii dau o mana de ajutor baietelului

io mi's tupeista de fel ... m-as fi dus intr-un parc si as fi acostat toate animalutele "dornice de tuns" ... da io mi's mai nebuna

Mergi la inceput