Prietenii omului (13)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
scarmanus spune:
Noutati din menajeria mea, peste care-s singura stapana de doo saptamani si inca una de'acilea: ma gatesc io az' dimineata de serviciu iute-iute ca incepeam orele de la 8, dai ochii roata prin casa sa fie dihaniile la vedere. O vad pe aia mica, care se ascunsese sub canapea, ca de obicei, ca pentru ea deschisul usii intra in rezonanta cu vizita la vet, ceea ce e mai mult decat poate dansa indura, carevasazica aia mica e la vedere, aia mare ba. Dai o raita iar prin balcoane, prin dormitoare si prin baie cu mitz-mitz si Suzi-Suzi de vreo trei ori pe incapere. Nimica. Le reiau, imi zic, poate mi-au scapat ceva cotloane. Nici urma de dihanie. Aia-s, imi zic, in timp ce mi se inmoaie genunchii, dupa spaima cu cazatura aleia mici de acum o luna. In paranteza, Suzi raspunde la apel de oriunde ar fii, finca penca, vedeti voi, ea intra in alte rezonante, adica strigat=mancare . Buuun, stabiliseram ca nu era nici urma de Suzi, da? Ma duc totusi in dormitor pentru ultima oara si vad o galma langa perna, sub asternuturi. Trag la o parte invelitoarea si cine credeti ca tasneste de sub ea cu un mmmrrrriau din ala satisfacut ca si-a facut numaru'? Evident, dihania mea. De mentionat ca nu ne-am jucat niciodata de-a v-ati-ascunselea. Ei, am baut un pahar cu apa sa-mi vina inima la loc si asa mi-am inceput eu dimineata. Frumos, nu?
pisici, flori si jucarele
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
scarmanus spune:
Una calda, una rece. Am citit in Formula As un anunt care m-a inlemnit de durere:
APEL
Undeva in Bucuresti, in aglomeratie si praf, traieste un catel abandonat. Este foarte bolnav si singur pe lume. Daca exista vreun doctor veterinar care sa-l ajute, il poate gasi la intersectia str. N. Grigorescu cu Th. Pallady. Candva avea o blanita frumoasa, neagra cu pete albe, acum e slab, amarat si nu mai are par. I-a ramas doar privirea trista si rugatoare. Ajutati-l si va va multumi cum stie el mai bine. Mai demult il chema Felix si avea puterea sa dea din coada...
Va implor pe voi, prietenele din Bucuresti, sa treceti pe acolo sa-l duceti pe bietul catel la un veterinar inimos sa-l faca bine. Stiu ca sunt sute ca si el este tot in tara, stiu ca este multa durere nerostita, nestiuta, neconsolata, dar va rog din suflet, daca puteti sa-l ajutati pe catelu' asta. Mi s-a strecurat la inima si nu-mi pot lua gandul de la el...
Va multumesc.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sanca/Sanca.jpg)
Sanca spune:
quote:
Originally posted by blue13
Si am o intrebare - cum convingeti voi o pisica sa stea la taiat gherutzele ? Ca pisica mea face precum Taz cind incerc... Am prins-o de citeva ori cind era adormita si i-am taiat cite o gherutza-doua, da' acum a prins miscarea si de indata ce-i ating labutzele o sterge in alta camera...
Blue, eu le fac manichiura la pisicile mele, si stau. Intai ma-am jucat cu labutele lor (le gadilam in talpa, le faceam masaj la fiecare degetel) - boala grea, dar s-au obisnuit cu idea. Apoi am cumparat borcanele cu baby food (turkey si chicken sant favoritele). Cu lingurita de baby food la indemana, am inceput sa le fac manichiura. Si cum dadeau sa fuga, le dadeam mancare, si le ziceam cat de cuminti sant ele... Acuma, cateva luni mai tarziu, stau mai cuminti decat baietii mei la taiat de unghiute . .. .
Mishulica face un an luna asta.
Scarmanus, cheer up, poate persoana care a scris articolul si a bagat de seama conditia lui Azorel, sa faca ceva pentru el...(mai mult decat un articol).
numa bine
Anca
copii ca ai mei nu are nimeni
scarmanus spune:
Sanca, stii care-i problema? Ca nu oamenii grosi la punga observa nenorocirile astea, pe ei nu prea-i sensibilizeaza suferinte de astea tacute. Ma gandesc ca poate o fi vreun pensionar amarat care i-o fi purtat de grija lui Felix pana sa se imbolnaveasca , cineva care si-a permis o coaja de paine dar nu-si permite sa-l duca si la un veterinar.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sanca/Sanca.jpg)
Sanca spune:
Scarmanus, tu ai un suflet bun, si ai vrea sa faci ceva de la distanta. Sa ne rugam ca un om milos si cu bani v-a fii benefactorul lui Felix.
copii ca ai mei nu are nimeni
annie_xtreme spune:
Alinaaaaaa ce face Tom???
I s-a spus "Sindrom Premenstrual" pentru ca "Boala Vacii Nebune" era deja folosit
![](alcool.gif)
Jazz -poze noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
salut fetele!
is bucuroasa. ieri bebelusii mei au implinit o luna
stiti ca s-au nascut chiar in noaptea de inviere, la 12, sunt niste norocosi. si sa vezi si sa nu crezi. ce s-a intamplat ieri? suna la usa la mine niste tinere cu genti in spate. cica faceau promotie la whiskas. cand au vazut cate pisici am, mi-au dat o sacosa intreaga de mancare whiskas pt pisoi. in valoare cam de 3-400.000.
ce noroc pe pisicute! le-au dat si pt pui mancare speciala, junior, si o carticica despre cum se ingrijeste puiul de pisica de care chiar aveam nevoie. a fost o mare bucurie. sunt norocosi puiutii.
si destepti... au numai o luna si au inceput sa isi faca nevoile la tavita cu nisip. ce draguti sunt cand scurma in nisip si se pun in pozitia respectiva...
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Cei trei muschetari
![](coreografie.gif)
![](bibe.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anamariame/anamariame.jpg)
anamariame spune:
Chiar ca ai niste pisoi norocosi, Ramonika! Mi-ar fi placut si mie macar cartea despre ingrijirea puiutilor ...Blue, si pisoiul meu sta foarte cuminte cand ii fac manichiura. Mai mult, se uita chiar fascinat sa vada ce ii fac eu...Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
Ana, vezi ca umbla astia cu promotia lor prin tot orasul, daca ai noroc te gasesc si pe tine
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Cei trei muschetari
![](coreografie.gif)
![](bibe.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by Ramonika
anangel, bine ai venit! cum de nu ne-ai descoperit pana acuma, ca vaz ca ai o ferma intreaga...ca si mine de altfel...
pozici cand vedem?
Ramonikasi pisicile Vladutz Tigrutz
Alina Bubulina
Fetitza Maritza
Cei trei muschetariBebelusii
Pai deh Ramonika, stiu si eu cum de nu v-am vazut pana acum...cred ca stau prost cu vederea
![](icon_smile_big.gif)
Apropo fetelor cu pisici, si ale voastre tot asa de nebune or fi ca a mea? Matuca noastra e o acrobata innascuta si ar putea s-o inverzeasca de invidie pana si pe Nadia Comaneci. Sarituri de pe usa de la bucatarie pe frigider si de acolo pe cuier si pe alta usa si tot asa pana se plimba pe toate usile din casa, dat huta pe perdelele de la glaswand (care sunt prinse pe elastic), astea sunt la ordinea zilei. Mai nou i-a rupt mamei o palarie, dar i-a rupt-o atat de simetric de poti sa juri ca asa a fost dintotdeauna. Si spectacolul asta e in fiecare zi, asta in conditiile in care donsoara noastra e castrata de vreun an. Adora, de asemenea, sa fure creioane si sa le ascunda sub covor. Sa vezi distractie cand mai aluneca vreunul din noi pe ele ca nu le vede...
Si ale voastre fac la fel?
Alta problema ar fi cu Cleopatra, un sanitar de 3 ani. Desi n-am vazut sa mai aiba si altcineva pesti pe-aici, poate totusi stie cineva sa-mi dea un sfat: avem un capac de sticla la acvariu si dumneaei e mereu atat de agitata ca ii sperie pe ceilalti pesti 9care sunt considerabil mai mici ca ea). Dar nu asta ar fi problema ci faptul ca sare din apa si da cu capul de capacul de sticla. Inainte, imediat dupa ce am luat-o, avea si o pereche, de varsta si marimea ei, dar ala, nebun, a sarit din acvariu cand inca nu aveam capac (abia luasem acvariul si urma sa-i punem capacul) si desi l-am cautat prin toata camera l-am gasit abia dupa cateva saptamani. Acum ca da nebuna cu capul de capac, mi-e frica sa nu moara. Nu stiu ce sa-i fac s-o calmez, ceilalti pesti sunt OK, n-am probleme cu ei, numa' cu asta avem belele.
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi