Prietenii omului (13)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
annie_xtreme spune:
Maruta, am fost la Sovata vara trecuta. Nu stiu ce sa iti spun de partea cu tratamentele, ca nu am avut treaba cu asta. Stiu din auzite ca se fac impachetari cu namol, badijonari cu namol, te speli cu namol, bei namol si dupa cum vezi, unii au papat si ciulama de ciumperci cu namol
(gluma). De facut nu prea ai ce, decat sa papi kurtos kolacs si sa faci baie in cele doua lacuri. Lacul Ursu e mai sarat, lacul Alunis mai putin sarat (si intarea mai ieftina :D). Sunt cateva manastiri prin jur, asha, de mers in plimbare, la putini km este salina de la Praid, care merita vizitata (si mai ales strandul din Praid, unde cik este cea mai sarata apa din tara - plutesti fix ca un dop de ...pluta
) si...cam atat. Sunt ceva discoteci/baruri - am fost intr-unul singur, acceptabil. Daca ai vreme buna - stai si te prajesti la soare si faci baie.
Eu am auzit numai povesti de succes despre efectul...terapeutic al lacului Ursu (mai putin una, dar din cate am inteles tu nu ai probleme de fertilitate ci de altceva). Asa ca , daca nu te duci cu intentia sa te distrezi, ci sa te relaxezi io cred ca e o vacanta acceptabila.
Fi pregatita sa ti se raspunda cu scarba in romaneste. Din pacate, asa a fost in cazul nostru.
Alina, ce ai facut cu Tom?
Pupici
Ana
I s-a spus "Sindrom Premenstrual" pentru ca "Boala Vacii Nebune" era deja folosit
![](alcool.gif)
Jazz -poze noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
louisea, am 3 pisici adulte, nu 2 cum ai scris tu... scrie asa:
trei pisici si pune linkurile sin semnatura mea la ele + bebelushii cu linkul de la ei. atat
mersi!
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Cei trei muschetari
![](coreografie.gif)
![](bibe.gif)
Maruta spune:
vai ce prompte sunteti
eu am concediu in august de pe 12 pana pe 23 ... si pt atunci ma gandesc unde sa plec ... sa ochiesc 2 iepuri dintr-o lovitura ... sau 7 ?
cu "procreierea" nu stau prost .... cel putin asa cred ... eu nu tin sarcinile ... asa ca trebuie sa ma interesez cum sa fac ca sa merg la tratament ... adica ma duc direct acolo si zic " Bunaziua', mi's Gheorghita ... si vreu sa ramai gravida ... ceva balbati picea ?"
ciulama cu nisip am mancat si io ... naspa rau ... noroc ca n-am batut atat drum pt ea .... deci trebuie sa-mi fac pachetele
de discoteci nu mi'i baiu ... ca mi'o trecut chefu' ... si nici pe Seby nu-l las' .... aaaa v-am zis ca-l ieu si pe iel ? no' m-am gandit mai bine ....
quote:
Fi pregatita sa ti se raspunda cu scarba in romaneste.
nem tu dom
![](icon_smile_wink.gif)
no d'apai sa vorbim domle de Sovata ... ca uite io de blue nu stiam ca iecsista .... blue bine ai revenit
![](pupic.gif)
stau si ma intreb ?? ... de dimineata oi fi beut apa lui Ariss ?
pupici si o zi superba
Danna spune:
O zi buna tuturor,
Sambata 4 iunie, la ora 10.30 in cadrul TIBCO din complexul Romexpo, la pavilionul 21 va avea loc expozitie de frumusete ciobanesti romanesti, demonstratii de dresaj, prezentari de produse si servicii destinate cainilor.
Vom merge si noi la aceasta expozitie.
Pe 11 iunie tot la Bucuresti va avea loc CAC, probabil pe stadionul Tineretului si pe 12 iunie va fi CACIB in aceeasi locatie, unde ne gandim sa participam.
www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Salutare. Abia acum am descoperit subiectul asta. Ma primiti si pe mine in grupul vostru? Daca da, va rog mult treceti-ma si pe mine pe listuta cu pisica Matuca, cainele (lup ciobanesc canadian) Nero si pestisorii Cleopatra, Sticky, Cleo, Orange si Silver 2.
Cu ocazia asta vreau sa anunt ca suntem in cautare de domnisoara/doamna din rasa lup ciobanesc canadian draguta, serioasa, jucausa si sanatoasa pentru Nero. Nero are 5 ani, e un domn politicos, curios, vesel si dornic de o prietenie sincera. Multumim.
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anamariame/anamariame.jpg)
anamariame spune:
Maruta, si eu am fost la Sovata, si nu m-am plictisit asa tare. Am fost cu multi ani in urma, dar mi s-a parut frumos. Aer curat de munte, bronz de durata, un lac in care te poti balaci linistita ca nu e nevoie sa stii sa inoti...Si daca mai vizitezi si Praid-ul e chiar o vacanta reusita. Asa a fost cel putin in cazut meu. E drept ca nu am gustat ciulamaua cu nisip...Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
Danna spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Salutare. Abia acum am descoperit subiectul asta. Ma primiti si pe mine in grupul vostru? Daca da, va rog mult treceti-ma si pe mine pe listuta cu pisica Matuca, cainele (lup ciobanesc canadian) Nero si pestisorii Cleopatra, Sticky, Cleo, Orange si Silver 2.
Cu ocazia asta vreau sa anunt ca suntem in cautare de domnisoara/doamna din rasa lup ciobanesc canadian draguta, serioasa, jucausa si sanatoasa pentru Nero. Nero are 5 ani, e un domn politicos, curios, vesel si dornic de o prietenie sincera. Multumim.
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
![](floare2.gif)
Pe listuta te va trece Louisea.
www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
anangel, bine ai venit! cum de nu ne-ai descoperit pana acuma, ca vaz ca ai o ferma intreaga... ca si mine de altfel...
pozici cand vedem?
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Cei trei muschetari
![](coreografie.gif)
![](bibe.gif)
blue13 spune:
quote:
Dar, Blue, cum s-a terminat vacanta? Ceva copiluti?
quote:
no d'apai sa vorbim domle de Sovata ... ca uite io de blue nu stiam ca iecsista .... blue bine ai revenit ... chiar asa s-o lasat cu copchii ... vizita la Sovata ?
eh, vizita la Sovata nu s-a lasat cu copii - ar fi trebuit sa fie o noua "imaculata conceptie", ca am fost acolo cu parintii si sora-mea... (stiu, stiu, la virsta mea nu se mai merge in vacanta cu parintii, da' eram in vizita in Ro si n-am avut scapare...)
Bine v-am regasit si eu - de citit va citesc frecvent, dar n-am apucat sa si scriu...
Si am o intrebare - cum convingeti voi o pisica sa stea la taiat gherutzele ? Ca pisica mea face precum Taz cind incerc... Am prins-o de citeva ori cind era adormita si i-am taiat cite o gherutza-doua, da' acum a prins miscarea si de indata ce-i ating labutzele o sterge in alta camera...
louisea spune:
quote:
Originally posted by Ramonika
louisea, am 3 pisici adulte, nu 2 cum ai scris tu... scrie asa:
trei pisici si pune linkurile sin semnatura mea la ele + bebelushii cu linkul de la ei. atat
mersi!
Ramonikasi pisicile Vladutz Tigrutz
Alina Bubulina
Fetitza Maritza
Cei trei muschetariBebelusii
ramonika.. nu eu am scris asa ci tu ai cerut sa fie asa
am sa schimb.. daca nu e bine revin si schimb..
------------------------
Louisea si Bandit
![](cat.gif)