Buchetul miresei (2)

Buchetul miresei (2) | Autor: krelia

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45974&whichpage=13" target="_blank">Buchetul miresei (1)

si uite asa, am ajuns la capitolul 2

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

dilaural (forta steaua)...eu, as fi in stare sa apar in rochie de mireasa alba si cu buchet ros-albastru ...sa se stie ca e nunta mea, dar, risc sa raman fara ginerica...car e dinamovist
anangel_lexi, asa sunt eu cu crinii albi, pentru buchetul meu si cu florile de camp pt cel de la cununie...funditele, evident se vor asorta, fie cu culaorea costumului, fie cu camasa ....mai vedem!
pisu_miau, imi plac si mie acele poze si-n link, iar miresica este o bombonica de fata ..speechless..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by krelia

dilaural (forta steaua)...eu, as fi in stare sa apar in rochie de mireasa alba si cu buchet ros-albastru ...sa se stie ca e nunta mea, dar, risc sa raman fara ginerica...car e dinamovist
anangel_lexi, asa sunt eu cu crinii albi, pentru buchetul meu si cu florile de camp pt cel de la cununie...funditele, evident se vor asorta, fie cu culaorea costumului, fie cu camasa ....mai vedem!
pisu_miau, imi plac si mie acele poze si-n link, iar miresica este o bombonica de fata ..speechless..

Krelia si voi sunteti din echipe diferite? Si la noi eu sunt stelista, ubi dinamovist. Mai rau e cand stam la cate un meci cu socrii mei si cand da Steaua gol sunt singura care se bucura!

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi
Krelia si voi sunteti din echipe diferite? Si la noi eu sunt stelista, ubi dinamovist. Mai rau e cand stam la cate un meci cu socrii mei si cand da Steaua gol sunt singura care se bucura!

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Hehe, mie imi spui....de multe ori renuntam sa ne uitam la meciuri, caci sigur ne ciondanim ..sa vad cum scot camasa de sarbatori ca vine cumnatelu' din canada care e "caine" de-a dreptul, unde mai pui ca si coana soacra tine cu dinamo, ca deh, se da dupa copii...poate ma scot cu cumnata ....
...si sa revenim la sobect....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Pisu_Miau, pozele pe care ni le-ai aratat nu au fost cumva au fost de la o nunta din Oradea?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

da, de unde stii?
cred ca la baile felix a fost nunta...nu stiu exact.
eu asa as vrea sa imi fac parul la nunta. Imi place la nebunie freza pe care a avut-o. ce ziceti?

Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

quote:
Originally posted by pisu_miau

da, de unde stii?
cred ca la baile felix a fost nunta...nu stiu exact.
eu asa as vrea sa imi fac parul la nunta. Imi place la nebunie freza pe care a avut-o. ce ziceti?

Pisu_Miau

Da, arata bine coafura. Intreaba-ti coafeza, sa vezi daca te-ar prinde bine si pe tine acea coafura. Poti sa faci si proba, eventual.
Am recunoscut locurile Doar sunt din Oradea! Afara, unde se oficiaza cununiile civile este un loc superb, plin de flori si verdeata!!!
Si a avut nunta la Hotel Termal, Baile Felix.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Roxigeo si io tot la floraria Ina de la unirea am comandat buchetele si lumanarile. Pareau ok si fff ieftin fata de toate florariile in care am intrat eu. Lumanarile + buchetele sunt 3.400.000. Cocardele ptr invitati din crizanteme olandeze 10.000/buc, iar cocardele ptr mire, nasi, parinti 100.000/buc din trandafiri cu codite imbracate in panglica din saten. In poze aratau superb. Cred ca le-ai vazut si tu. Aveau si la 70.000/buc dar aveau coditele imbracate cu altceva. Nu prea inteleg cum ai dat tu 50.000, dar probabil ca ai dat comanda la mai multe si ti-au facut ceva reducere. Oricum, sa speram ca vor iesi frumoase! Bafta si pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Fetele, vin si eu cu o intrebare: am fost la florarie sa comand buchetele si lumanarile. Mi-au spus ca la modelul de buchet pe care il vreau eu care este din trandafiri din aceia mari, modelul spaniol,(i-am aratat eu un model de pe internet)imi intra cam 19 trandafiri ca sa iasa modelul. Acum cer parerea voastra... nu sunt prea multi? Adica nu o sa fie cam greu buchetul? Buchetul trebuie sa iasa rotund ca un glob, fara nici un pic de verdeata, doar floare langa floare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

eu nu cred ca este greu, si oricum, nu o sa-l tii decat o ora, doua, aika la biserica si la poze, nu? Ca doar in masina nu il tii in sus. Daca tie iti place modelul, go4it!
Uite am gasit pe net o chestie, despre buchete si silueta. Cica daca esti subtirica merge un buchet f bogat, pe rotund, daca esti migniona, se potriveste un buchet micut, daca esti plinuta un buchet curgator, care sa dea impresia de silfidica . daca ai o rochie de bal, buchetul nu merge in nici un caz mic, ci unul mai voluminos. Daca ai rochie dreapta se potriveste buchetul cascada.
Cam asta ziceau pe acolo.
Pupici si succese!

Pisu_Miau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua miresici!

Shoricutza Buchtele + luminarile costa 3.900.000 lei, iar 13 cocarde + 2 bratari 2.000.000
- la cocarde intra 6 mari - trandafiri - 1 portocaliu, 1 crem, 4 rosii, si 7 din minirosa - trandafirasi portocalii, si portocaliu cu alb, iar cele doua bratari sunt tot din minirosa portocalii.

Sper sa iasa bine ca am mari emotii in ceea ce priveste absolut toate florile.
Va pupic

Mergi la inceput